Universal Music România, alături de Logitech și ProFM România, lansează campania de Crăciun cu premii de peste 10.000 Ron!

Muzică de Crăciun îți aduce premii în valoare de peste 10.000 Ron marca Logitech. Detalii pe https://play.umusic.com/craciun

Perioada sărbătorilor de iarnă nu ar fi la fel de atractivă fără nerăbdarea și entuziasmul cadourilor. Câteodată acest lucru devine mai complicat, când încerci să găseșți cadoul potrivit pentru persoanele dragi. Toată lumea își dorește să surprindă plăcut și să își arate afecțiunea, recunoștința, prietenia sau iubirea prin intermediul unui cadou unic.

Universal Music România, Logitech și ProFM vin în întâmpinarea persoanelor care îşi doresc să-şi dezvolte spaţiul de lucru pentru inspiraţie şi eficienţă în 2023 cu surprize muzicale și electronice. Campania de Crăciun a început pe 7 decembrie și va continua până pe 31 decembrie, inclusiv, iar pentru a participa, concurenții trebuie să îndeplinească trei condiții simple: să urmărească playlist-urile de Crăciun pe Spotify, să urmărească conturile de Instagram Universal Music România, Digster România și ProFM și să povestească de ce își doresc produsele din concurs.
Persoanele interesate se pot înscrie accesând website-ul play.umusic.com/craciun, având șansa de a intra în extragerea cu 5 pachete de premii în valoare de peste 10.000 de la Logitech.
Despre Logitech
Logitech dezvoltă dispozitive care își găsesc locul în viața de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experiențe digitale pe care și le doresc, astfel încât ei să creeze și să se bucure mai mult. Prin intermediul produselor sale, contribuie la pasiunile oamenilor și îi conectează atunci când lucrează, creează, se joacă sau fac streaming. Printre brandurile Logitech se regăsesc: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird și Blue Microphones. Mai multe detalii despre Logitech găsiți pe www.logitech.com, blogul companiei sau @Logitech.
Despre ProFM
Din 1993, ProFM foloseste distracția, umorul si ideile nebune ca să mentina in viață spiritul tânăr, luptă împotriva conformismului si rutinei. Timp de 29 de ani au marcat generații, le-au deschis inimile și pofta de libertate. Au tratat distracția cu seriozitate și si-au bătut capul pentru ca oamenii să se bine dispună. Când viitorul trebuie îmbrățisat cu optimism, chiar așa imprevizibil, cum e el, nu trebuie decât să privim în urmă, să luam tot ce am făcut bun și să îi dăm înainte cu tupeu. Mai simplu, mai pe limbajul tuturor.
Despre Universal Music România
Universal Music România este parte a Universal Music Group, cea mai mare casă de discuri din lume. La Universal Music Group, existăm pentru a modela cultură prin puterea artei. UMG este liderul mondial în divertismentul bazat pe muzică, cu o gamă largă de companii angajate în muzică înregistrată, editare muzicală, merchandising și conținut audiovizual. Dispunând de cel mai cuprinzător catalog de înregistrări și melodii din fiecare gen muzical, UMG identifică și dezvoltă artișți și produce și distribuie cea mai apreciată muzică din lume. Angajat în domeniul artei, inovației și antreprenoriatului, UMG promovează dezvoltarea de servicii, platforme și modele de afaceri pentru a lărgi oportunitățile artistice și comerciale pentru artiștii noștri și pentru a crea noi experiențe pentru fani. Pentru mai multe informațîi despre Universal Music Group N.V., vizitați www.universalmusic.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.