Link YouTube

 

Topic face echipă cu HRVY pentru “All Or Nothing”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/Topic-AllOrNothingPR

Topic face echipă cu HRVY pentru “All Or Nothing”. Cele două staruri în devenire găsesc sinergia sonică supremă cu noul single „All Or Nothing”, bazandu-se pe melodiile pătrunzătoare ale lui Topic și pe refernul lui HRVY pentru a-i duce pe fani în noul an.

Fanii lui Topic vor ști că producătorul german nu poate greși pur și simplu și noul său single dovedește și mai mult acest lucru. Urmând după piesele recente, cum ar fi „Kernkraft 400 (A Better Day)”, „Follow Me (with John Martin)”, și remix-ul său „Take Me Back” de la Lewis Thompson și David Guetta, noua lansare merge la fix. Între un viitor imn al festivalului și un succes radio, bifând toate aspectele sunetului de dans emoționant și melancolic al lui Topic. Între multitudinea de hituri ale lui Topic din 2022 și debutul său în Top 100 al DJMag de anul acesta pe locul 69, este clar că producătorul german doar continuă să-și perfecționeze meșteșugurile mergând înainte.

Topic spune: „[All Or Nothing] este despre gândurile de îndoială pe care le poți avea în minte în diferite tipuri de situații din viață. Intenționează să te motiveze să nu dai acestor gânduri nicio putere și să mergi literalmente „All Or Nothing”! Scăderea ritmului seamănă cu ușurarea pe care o simți când ești curajos suficient pentru a-ți depăși îndoielile. Sunt foarte fericit că HRVY mi s-a alăturat pentru această melodie, pentru că simt că vocea și personalitatea lui transportă mesajul foarte bine.”

HRVY a comentat: „Nu aș putea fi mai încântat să iasă această piesă, cred că Topic este un artist minunat, îmi place producția lui și sunt onorat să colaborez cu el”.

 

Stream / Download

 

 

 

VUNK a lansat albumul „Vernisaj”

Streaming Link: https://Vunk.lnk.to/VernisajPR

VUNK a lansat albumul „Vernisaj”, o colecție de duete, alături de unele dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală românească. Materialul discografic va fi disponibil fizic, in format vinyl, in curand, și este deja disponibil pe platformele digitale de streaming.

Printre personajele feminine prezente pe album se numără Irina Rimes, Ioana Ignat, Alexandra Stan, Lidia Buble, Feli, Andra sau Holy Molly și multe altele, alături de care trupa VUNK a lansat unele dintre cele mai frumoase piese de dragoste cunoscute de public.
Lansarea noului album a venit împreună cu un concert extraordinar, intitulat tot „Vernisaj”, la Sala Polivalentă, care a avut loc pe data de 13 Decembrie, în cadrul căruia trupa va avea invitate pe scenă unele dintre „muzele” alături de care au lansat piese de-a lungul timpului și unde publicul poate achiziționa noul album.

„În decembrie am lansat „VERNISAJ”, primul nostru disc pe vinil, prima noastră placă! Am strâns 14 dintre duetele din istoria noastră de aproape treizeci de ani și le-am împărțit pe cele două fețe ale discului. Sunt și patru premiere, totuși. Două dintre aceste cântece sunt înregistrate în varianta lor simfonică, unul dintre cel mai cunoscute cântece ale noastre este refăcut într-o variantă cu totul surprinzătoare, iar un cântec este nou-nouț și nu se găsește decât pe acest vinil. Am zis să împărtășesc cu voi împlinirea unui vis. Sigur mai aveți și voi câteva păstrate acolo undeva în sufletul vostru și așteaptă să prindeți curaj să le împliniți”, declară Cornel Ilie.

De peste 25 de ani pe scenă din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GÎF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.
Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul.
Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București, iar in 2020 a lansat hitul „Vino, du-te”, care a depasit 10 milioane de vizualizari pe YouTube si milioane pe platformele de streaming.
Componența VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.

 

 

 

A fost lansată coloana sonoră a filmului “Avatar: The Way Of Water”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/AvatarTheWayOfWaterPR

A fost lansată coloana sonoră a filmului “Avatar: The Way Of Water”. Hollywood Records este încântat să anunțe lansarea Avatar: The Way of Water (Coloana sonoră originală a filmului) acum disponibilă pe toate platformele de streaming. Cu muzică a compozitorului câștigător al premiului GRAMMY® Simon Franglen, coloana sonoră de 22 de piese include piesa originală „Nothing is Lost (You Give Me Strength)”, scrisă și interpretată de The Weeknd și produsă de Swedish House Mafia împreună cu Simon Franglen.

În plus, Avatar: The Way of Water (Original Score) va fi lansat marți, 20 decembrie și va include 11 indicii suplimentare de partitură din film care nu sunt disponibile pe coloana sonoră a filmului original.

Franglen, care a lucrat cu compozitorul James Horner la filmul original „Avatar”, a continuat de unde a rămas Horner după moartea sa tragică din 2015, petrecând o mare parte din ultimii trei ani compunând partitura de trei ore pentru „Avatar: The Way of Water”, călătorind în Noua Zeelandă pentru a colabora cu James Cameron. Franglen a fost, de asemenea, responsabil pentru producția și compunerea ulterioară a muzicii din „Pandora–The World of Avatar”, care a fost deschis la Walt Disney World din Florida în mai 2017 și lucrează la următoarea continuare „Avatar” care urmează să fie lansată în 2024.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

“Face 2 Face” de la Juice WRLD a fost lansat

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/Face2FacePR

“Face 2 Face” de la Juice WRLD a fost lansat. Single-ul urmează lansarea „In My Head”, care a apărut  luna trecută. La începutul acestui an, Juice WRLD a lansat Fighting Demons (Digital Deluxe). Data de 8 decembrie a marcat a doua zi anuală a lui Juice WRLD în Chicago, IL. În parteneriat cu Fundația Live Free 999, evenimentul a reunit cele mai apropiate persoane ale lui Juice și peste 18.000 de fani pentru o experiență captivantă care sărbătorește viața și muzica lui.

În aprilie 2020, mama lui Juice, Carmela Wallace, a anunțat înființarea Live Free 999 Fund, care primește sprijin suplimentar prin Grade A și Interscope Records, pe lângă donațiile individuale. Fondul Live Free 999 onorează moștenirea fiului ei sprijinind tinerii în luptele lor și făcând acest lucru cu dragoste, bucurie și onestitate emoțională.

Lansat pe 10 iulie 2020, Legends Never Die a avut un debut record pe locul 1 în Billboard 200 și a petrecut două săptămâni pe primul loc și de atunci a obținut cinci single-uri în top zece în Billboard Hot 100.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Diddy colaborează cu PARTYNRXTDOOR pentru “Sex In The Porsche”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/SexInThePorschePR

Diddy colaborează cu PARTYNRXTDOOR pentru “Sex In The Porsche”. Piesa este al doilea single de pe noul album al lui Diddy, sub amprenta sa LOVE RECORDS, în parteneriat cu Motown Records, și urmărește succesul hit-ului său numărul 1 „Gotta Move On”, cu Bryson Tiller. Scrisă de PARTYNEXTDOOR și, DIDDY și produsă de Nyan și DIDDY, piesa deschide calea pentru mai multă muzică, cu noul său album care urmează să fie lansat la începutul anului viitor.

Sean „Diddy” Combs a urcat în vârful topului media Airplay de R&B/Hip-Hop, cu cântecul său de succes „Gotta Move On”, cu Bryson Tiller, făcându-l pe primul său hit numărul unu pentru LOVE RECORDS. Cu Gotta Move On lovind numărul 1, aceasta marchează un total de 11 hit-uri numărul 1 pentru Combs. Piesa a strâns peste 95,8 milioane de stream-uri, iar videoclipul oficial regizat de Teyana „Spike Tey” Taylor are peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

În octombrie, Diddy a lansat un pachet cu trei variante ale „Gotta Move On”, pe care l-a co-produs cu J-Louis, Teddy Walton, RNSOM, Slimwav și Roark Bailey. Pe lângă versiunea originală a cântecului, setul include Queens Remix și Kings Remix.

The Queens Remix îi prezintă pe Ashanti, Yung Miami și Bryson Tiller produși de Ron Browz. Diddy deschide piesa cântând un sample de la Phil Collins din „In the Air Tonight”, Yung Miami aduce un vers remarcabil, iar Ashanti oferă condimentului o voce puternică, cu versuri care reflectă o relație din trecut.

Kings Remix îi include pe Fabolous și Torey Lanez, un DJ remix de Cool și Dre, și single-ul original „Gotta Move On” cu Bryson Tiller.

Cariera muzicală a lui Diddy include 11 cântece de succes, 3 premii Grammy, „Compozitorul anului” de la ASCAP¹ și a produs sute de cântece și a cântat cu cele mai mari nume din muzică. Diddy și casa sa Bad Boy au produs 27 de albume de platină și 15 albume de aur, inclusiv 23 de single-uri de platină, 28 de single-uri de aur, 3 albume pe locul 1 și 9 single-uri pe locul 1. În ultimele trei decenii, Bad Boy a vândut peste 400 de milioane de albume, iar melodiile lor au peste 3 miliarde de stream-uri.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Riovaz a lansat single-ul “Tantrum”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/TantrumPR

Riovaz a lansat single-ul “Tantrum”. Pixul noului venit din New Jersey este de obicei ascuțit după ce lansările recente „you’re a parasite” și „Tell Me Your Fears” l-au poziționat ca un observator acut al romantismului greșit.

Piesa succintă de două minute este pornită de un ritm puternic, care dă tonul unei discuții captivante. Riovaz s-a săturat să pună o persoană înaintea propriilor nevoi. “Melodia este o odă către nemulțumirea pe care o am când aud toate aceste comparații pe care le fac oamenii doar pentru că nu mă pot înțelege. Totul despre această piesă evidențiază furia mea față de oameni și furia acumulată față de propriile mele defecte.”

„Tantrum” încheie un an extraordinar pentru Riovaz, al cărui impuls nu s-a lăsat de când „Prom Night” din 2020, a avut peste 117 milioane de stream-uri Spotify și s-a dovedit a fi peste tot pe TikTok. În plus, anul acesta, melodiile sale, inclusiv „Tell Me All Your Fears”, „you’re a parasite”, „see u there” și „God Save the Girl” reprezintă acum 25 de milioane de stream-uri. Spectacolele sale live sunt, de asemenea, expuse în șapte întâlniri din SUA care susțin turneul lui Glaive, America Is a Place That Exists, din această toamnă, inclusiv o întâlnire sold-out la New York. Anul viitor, Riovaz va căuta să aprofundeze legătura cu baza sa de fani în plină dezvoltare în februarie. Turneul său cu 13 întâlniri „RIORAVE” va începe cu un spectacol SOLD-OUT în Los Angeles pe 2 februarie 2023 și va străbate mai multe orașe, inclusiv New York, care este, de asemenea, sold out, și Chicago, înainte de a pleca în străinătate pentru șase multe spectacole din martie. „Tantrum” va amplifica un setlist deja contagios.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Masego a lansat „You Never Visit Me”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/YouNeverVisitMePR

Masego a lansat „You Never Visit Me”. Piesa este o reflecție sinceră asupra modului în care dragostea poate fi pusă pe margine în timp ce își urmărește visele. Multi-instrumentalistul de jazz/hip-hop/R’n’B a înregistrat piesa cu producătorul câștigător al GRAMMY® Wu10 (J. Cole, Ari Lennox) și Todd Pritchard (Trippie Redd, Tinashe) la studioul Wu10 din Huntsville, AL, și cu co-producătorul Louie Lastic (Kehlani, Ambré) în Los Angeles. Justus West (Alicia Keys, John Legend) se alătură la chitara electrică.

„You Never Visit Me” urmează „Say You Want Me”, o altă piesă de pe viitorul album al lui Masego. NPR a salutat „Say You Want Me” drept „o tăietură vibrantă… care se stabilește undeva între amapiano și dancehall”. VIBE a lăudat „R&banger-ul ritmic cu dantelă afrobeats”.
Biletele pentru turneul Masego You Never Visit Me din 2023 au fost puse în vânzare săptămâna trecută și spectacolele au început imediat să se epuizeze, ceea ce a determinat adăugarea de spectacole la Terminalul 5 din New York City (2 aprilie), The Fillmore din Silver Spring, MD (8 aprilie) și The Wiltern din Los Angeles (28 aprilie). Spectacolul din 24 martie din Chicago a fost mutat la Salt Shed, din cauza cererii de bilete. Turneul amplu din America de Nord va fi lansat pe 13 martie cu un spectacol sold-out la The Observatory din Santa Ana, CA.

Masego, care a acumulat până în prezent aproape două miliarde de stream-uri globale combinate în cariera sa, face în prezent turnee în Europa pentru a sprijini Study Abroad: Extended Stay, ediția deluxe a apreciatului său EP, care a câștigat o nominalizare GRAMMY® pentru Cel mai bun album R&B progresiv. Etapa epuizată a turneului australian a inclus un spectacol la Opera din Sydney.
După lansarea în 2018 a albumului său de debut, Lady Lady – care conținea hitul „Tadow”, care a fost certificat platină în SUA, diamant în Brazilia și aur în Mexic – Masego a pornit într-un turneu de mai mulți ani care l-a găsit vânzând bilete și cântând festivaluri pe fiecare continent, în afară de Antarctica.

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

A1 X J1 face echipă cu SL pentru “Man On A Mission”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/ManOnAMissionPR

A1 X J1 face echipă cu SL pentru “Man On A Mission”. Regizat de Yuksel Yilmaz (Potter Payper, V9, OFB), videoclipul muzical însoțitor a fost filmat în Peak District și prezintă o maturitate de la A1 x J1, adoptând o abordare less is more.

A1 x J1 creează o nouă poziție pe cel mai recent single al lor „Man On A Mission”, permițând versatilitatea lor artistică să strălucească. Fără niciun eșantion la vedere, single-ul scurt, dar dulce, este o baladă intimă, în comparație cu melodiile lor cele mai iubite. Împreună cu o melodie de pian, beat-urile trap sincopate plutesc delicat, în timp ce vocea lui A1 X J1 capătă un ton mult mai reflectorizant alături de vocea mereu rece, calmă și adunată a celebrului rapper britanic SL.

În timp ce duo-ul a câștigat un succes remarcabil în industria muzicală, incluzând trei single-uri de top cinci, colaborări cu oameni precum KSI, Aitch, Mabel și o nominalizare la BRIT în 2022, mai recent au atins alte niveluri personale. Acestea vin sub formă de prezentare într-o campanie Converse recentă, devenind artiștii principali ai turneului Amazon Music X Fortnight și susținând N-Dubz în turneul lor recent epuizat. Nu se termină aici, perechea este, de asemenea, cap de afiș pentru primul lor turneu UE în decembrie și tocmai a luat acasă râvnitul premiu GRM Breakthrough Artist of the Year.

Ultimul lor single, „Don’t Lie”, a văzut inițiativa empatică a duo-ului să strălucească, deoarece au decis să doneze bugetul de 30.000 de lire sterline pentru videoclipul muzical jocului de fotbal caritabil Sidemen Fc Vs Youtube All Stars, din care profiturile merg către o serie de organizații caritabile. inclusiv Make-A-Wish Foundation. Organizația de caritate oferă sprijin copiilor cărora le-a fost furată copilăria de o boală gravă. De asemenea, vor sprijini prin donarea altor servicii de sănătate mintală pentru tineri, inclusiv Teenage Cancer Trust și Calm (Mental Health Charity).

După ce s-au întâlnit din întâmplare prin aplicația Houseparty în 2020, A1 x J1 au câștigat un succes inimaginabil la vârsta tânără de 16 și 18 ani, ca să nu mai vorbim că făceau acest lucru în circumstanțele fără precedent ale unei pandemii și ale școlii. A fost un an vârtej pentru stelele în devenire, care, în scurtul timp în care s-au cunoscut, au reușit imposibilul.

 

Stream / Download

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.