‘colo ‘mbia”, noul single E-an-na, vorbește despre starea pe care o simt artiștii atunci când creează muzică. Cântecul va fi inclus pe viitorul album de studio al trupei – “Alveolar” – a cărui lansare este programată pentru primăvara anului viitor.

 

Piesa este disponibilă pe canalul de YouTube E-an-na: https://youtu.be/VRmmy8MicGQ și pe toate platformele de distribuție digitală.

 

Dragostea noastră pentru muzică nu cunoaşte graniţe. ’colo ‘mbia este o piesă inspirată din ritmuri sudamericane, o explozie de viaţă şi energie, descriind frenezia pe care o simţim atunci când compunem şi cântăm. Muzica are puterea de a alunga durerea, de a te trezi şi de a te face să dansezi cu orele, fiind dependenţa noastră nelipsită.” declară Ovidiu Ban, cofondatorul și chitaristul trupei.

 

Despre E-an-na

Favoriții publicului la Eurovision România în 2022 au reușit să ajungă în trending-ul românesc de pe Spotify și Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, acumulând milioane de ascultări și un fanbase numeros.

 

Din 2020 trupa se decide să spargă barierele muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin două EP-uri fundamental diferite, lansate in 2021: Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.

 

La sfârșitul lunii octombrie, formația a lansat o campanie de crowdfunding pentru următorul lor album, programat să apară în primăvara anului viitor. În doar 48 de ore, aceștia au primit donații în valoare de 10.000 de lei, iar la finalul campaniei au atins targetul cu 220%.

 

E-an-na înseamnă:

– Andrei “Solomonar” Oltean – voce, fluiere, cimpoi, acordeon

– Andrei Piper – chitară

– Dragos Geomolean – chitară bass

– Ioana Popescu – clape

– Ovidiu “Cio” Ban – chitară

– Paul Cristian – tobe

– Roxana Amarandi – voce, vioară

 

Facebook: https://www.facebook.com/eanna.romania

Instagram: https://instagram.com/e_an_na

TikTok: https://www.tiktok.com/@e_an_na

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.