În doar câteva ore începe semifinala Vocea României, sezonul 10! Cei mai buni opt concurenți au ajuns până aici cu voință, emoție și multă muncă. Visul lor de a ridica trofeul Vocea României este din ce în ce mai aproape și mai au doar un pas până la finală, acolo unde se va decide câștigătorul.

 

În această seară, de la 20:30, antrenorii au pregătit momente spectaculoase pentru concurenții lor, iar cei de acasă se vor bucura de piese care au făcut istorie. Pe scenă vor urca și Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans care vor avea, fiecare, momente spectaculoase alături de cei din echipele lor.

 

Anastasia Budeșteanu și Teodor Debu vor reprezenta echipa Denis cu interpretări care vor ajunge la inimile celor de acasă. În echipa Irinei, Andra Botez și Rianna Rusu au pregătit piese spectaculoase, iar Winael Baldus și Eduard Stoica sunt gata să facă show pe scenă și să reprezinte echipa Smiley & Theo Rose. Tudor Chirilă a pregătit cu Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea momente senzaționale pentru telespectatori. Toate prestațiile acestora vor putea fi urmărite în semifinala care va demonstra, încă o dată, că doar Vocea contează.

 

Cei de acasă vor decide cine va merge mai departe! Diseară, de la 20:30, publicul își poate vota favoriții. Emisiunea poate fi urmărită LIVE și pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.