Iulia Ionescu și Marian Andrei aduc în weekend ultima ediție iLike IT din acest sezon. Un test fulger pentru prezentatorii Știrile PRO TV de dimineață, cele mai noi și performante camere de acțiune, dar și unul dintre cele mai așteptate jocuri video, toate acestea vor fi prezentate sâmbătă dimineață, de la ora 10:00.

Andreea Marinescu, Lavinia Petrea, Neti Sandu, Mihai Dedu și Florin Busuioc vor fi invitați speciali în ediția iLike IT de săptămâna aceasta. Cei cinci prezentatori își vor testa cunoștințele din domeniul tehnologiei printr-un test fulger. Iulia Ionescu și Marian Andrei vor afla astfel cât de atenți au fost, de fapt, pe parcursul anului, colegii lor. Împărțiți în trei echipe, cei cinci vor răspunde la mai multe întrebări, având mai multe variante de răspuns. Echipa care va răspunde corect la cele mai multe întrebări, în cel mai scurt timp posibil, va fi desemnată câștigătoare și va primi un premiu surpriză.

„A fost o experiență pe care sper să o repetăm. Nu neapărat în aceeași formulă pentru că nu a fost chiar ușor cu toți colegii în platou, mai ales că sunt foarte competitivi, dar sper ca acest test să devină o tradiție iLike IT de final de an. Deja ne gândim pe cine să supunem la test în anul care vine”, va spune Iulia Ionescu.

„Testul este interesant pentru toți cei care ne urmăresc emisiunea. Telespectatorii pot parcurge întrebările împreună cu invitații noștri. Este ca un rezumat al edițiilor din acest an. În plus, am introdus și câteva întrebări prin care ne puteți cunoaște și pe noi mai bine, ca echipă. De exemplu, una dintre întrebări va fi „Care dintre colegii noștri petrece cel mai mult timp în fața calculatorului?”. O să fiți surprinși să aflați că nu sunt eu acela”, va declara Marian Andrei.

Tot în ediția de sâmbătă dimineață, Marian Andrei va testa trei dintre cele mai populare camere de acțiune ale momentului. Camerele rezistente la șocuri, apă și frig vor fi  supuse la test pe dealurile din Prahova, cu ajutorul a trei motociclete electrice.

Jocul săptămânii este unul dintre cele mai așteptate titluri ale anului și cel mai bun joc din serie din ultimii 10 ani: Need For Speed Unbound.

Cum se va termina provocarea și cine va ieși învingător în urma testului fulger, vedem sâmbătă, de la ora 10:00, într-o nouă ediție iLike IT, la PRO TV. iLike IT este disponibilă online, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.