Momente de neuitat, oameni care și-au depășit emoțiile și au urcat pe scenă în fața întregii țări și talente din cele mai neașteptate. Este clar: show-ul Românii au talent revine! Urmează un sezon #13magic în care jurații și prezentatorii sunt gata să fie uluiți, să apese butoanele aurii și să se bucure alături de cei de acasă de cei mai tari concurenți!

Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, de la masa juriului, alături de Pavel Bartoș și Smiley din culise așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări!

Iar premiera este tot mai aproape: pe 20 ianuarie, Românii au talent revine pe PRO TV cu un nou sezon care îi va face pe toți cei care iubesc emisiunea să aștepte serile de vineri cu emoție și zâmbetul pe buze.

Acum că anul ajunge la final, suntem tot mai aproape de lansarea grilei de primăvară și sunt încântat să vă spun că va fi una de excepție. Aducem divertisment de cea mai înaltă calitate, ficțiune din ce în ce mai captivantă și un  reality show incredibil, totul pentru ca cei de acasă să petreacă timp de calitate în fața televizoarelor sau pe VOYO. Știm că telespectatorii noștri așteaptă cu mult entuziasm revenirea show-ului lor preferat de divertisment, Românii au talent, așa că ne bucurăm să anunțăm că din 20 ianuarie, formatul revine cu un sezon #magic”, declară Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.

Pentru mine, 13 nu este ceva cu ghinion, ci cu noroc! Iar anul acesta va fi și magic. Credeți-mă, oameni buni, va fi ceva dincolo de orice așteptări. Dacă pe noi, după 12 sezoane, ne-a bucurat peste măsură, sper că reacția telespectatorilor va fi cel puțin dublă sau triplă”, declară Pavel Bartoș înaintea startului noului sezon.

Rămâneți aproape de paginile rețelelor sociale ale Românii au talent pentru a vedea cele mai tari noutăți înaintea premierei din 20 ianuarie!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.