Criminalistul | Sezonul 1 (5×60’)
Premiera luni, 9 ianuarie, de la ora 23:00

Titlul orginal: Murder Detective with Graham Hill

 

 

Fostul detectiv și criminolog principal din Surrey, Graham Hill – cunoscut mai ales pentru munca sa în cadrul anchetei dispariției micuței Madeleine McCann – este protagonistul noului serial despre crime adevărate „Criminalistul”, care îi poartă pe telespectatori în mijlocul unora dintre cele mai complexe și șocante cazuri din ultimii ani.

 

Graham Hill pune la bătaie o experiență de 30 de ani pentru a oferi o perspectivă completă asupra mecanismelor interne, a răsturnărilor de situație și a activității de poliție în aceste cazuri fascinante. El scoate la iveală provocările și greutățile cu care se confruntă poliția și apropiații victimelor, precum și perseverența de care dau dovadă oamenii legii pentru a-i aduce pe făptași în fața justiției.

 

Fiecare episod aruncă lumină asupra investigațiilor minuțioase prin interviuri cu ofițerii de investigație, precum și cu cei mai afectați de crimele oribile: familia și prietenii victimelor.

 

 

Primele 48 de ore | Sezonul 24 | Partea a 4-a (7×60′)

Premiera joi, 5 ianuarie, de la ora 23:00
Titlul original: The First 48

 

 

 

În medicină este numită „ora critică”. În anchetele penale, vorbim despre „primele 48 de ore”. Întrebați orice detectiv – absolut toți vă vor spune că, dacă nu au o pistă, un suspect sau o arestare în 48 de ore de la producerea evenimentului, șansele lor de a rezolva cazul sunt reduse la jumătate.

 

Cu o grafică stilizată care aproprie seria de formatul unei drame de televiziune, decât al unui reality show, „Primele 48 de ore” îi urmărește pe detectivii criminaliști în aceste ore critice, luptându-se cu timpul pentru a rezolva cazurile.

 

Fiecare episod de o oră îi prezintă pe unii dintre cei mai buni detectivi criminaliști, pe măsură ce urmăresc cazuri complicate, în ritm alert, ce se intensifică din ce în ce mai mult odată cu trecerea celor 48 de ore critice.

 

 

 

 

Mari criminali | Sezonul 2 (13×60’)

Din 3 ianuarie | de luni până vineri, de la ora 23:55

Titlul original: Homicide’s Elite

 

 

 

Detectivii David Quinn și Vince Velazquez au lucrat împreună la sute de cazuri de omucideri, iar atunci când cei doi se apucă de un caz, răufăcătorii ajung după gratii.

 

Seria „Mari criminali” prezintă cele mai șocante și sfâșietoare cazuri la care au lucrat Quinn și Velazquez, prezentând îndeaproape fiecare moment cheie al anchetei, de la alertarea autorităților până la arestarea și condamnare vinovaților.

 

 

 

Întâlnire, căsătorie, crimă | Sezonul 3 (13×60’)

Din 9 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 22:00

Titlul original: Meet Marry Murder

 

 

O serie exclusivă despre crime adevărate care prezintă cea mai comună formă de omucidere din lume – atunci când o persoană căsătorită își ucide partenerul, „Întâlnire, căsătorie, crimă” are o distribuție de personaje pe care le recunoaștem cu toții: surori și frați, cei mai buni prieteni, pețitori, copii, părinți, foști prieteni de la școală sau colegi de muncă.

 

Cazurile scot în evidență și varietatea motivelor care duc la crimă, de la lăcomie (crime comise pentru a încasa banii de pe urma asigurărilor), la gelozie (în urma descoperii unor aventuri conjugale) sau pur și simplu comoditatea.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.