Daniela Condurache, Doamna cântecului popular românesc, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la ora 22:00, la Kanal D!

Cântăreața de muzică populară Daniela Condurache, originară din Stâncesti, Botoșani, a urcat pe scenă în urmă cu 47 de ani și de atunci bucură publicul cu talentul ei impresionant, dedicându-și întreaga viață publicului și scenei. Cu un optimism debordant, sensibilitate și profesionalism, acesta și-a dedicat întreaga viață folclorului românesc.

Prietenă de-o viață cu Irina Loghin, în anul 2000 au lansat un album împreună intitulat “Din Văleni la Botoșani”.

Reprezentantă de seamă a folclorului popular moldovenesc, a susținut concerte impresionante în fața unor săli arhipline, a lansat numeroase albume și a câștigat numeroase premii. Daniela Condurache este cetățean de onoare al municipiului Botoșani și al comunei Mihai Eminescu.

            „V-a fost rușine de părinți când ați divorțat?”, „Cât de luptătoare este Daniela Condurache?”, „Cine e actorul de la Hollywood care s-a îndrăgostit de dvs.?”, Ați învățat să răspundeți la SMS?”, “Care este cel mai mare regret pe care-l aveți?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate Danielei Condurache în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai la Kanal D.

Prin intermediul celor 40 de întrebări telespectatorii vor afla cum și când a decis acesta să își închine întreaga viață cântecului popular românesc, dar și alte dezvăluiri din cariera și viața personală a artistei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.