Pe lângă emblematicele filme de Crăciun Singur acasă 2: Pierdut în New York și Muppet: Colindă de Crăciun ce aniversează 30 de ani de la premieră, alături de îndrăgitul O poveste de Crăciun cu Jim Carrey, o mulțime de alte filme și seriale vă așteaptă pe Disney+ pentru a intra în spiritul Crăciunului. Există ceva pentru toată lumea.

Disponibilitatea conținutului poate varia și se poate schimba de la o țară la alta. Conținutul de mai jos este corect la momentul publicării.

FAMILIA SIMPSON ȘI FAMILIA BOCELLI: FELIZ NAVIDAD DE CRĂCIUN: 15 decembrie

Pentru fanii serialului Simpsons, Crăciunul vine mai devreme! În acest scurtmetraj, Homer o surprinde pe Marge cu un cadou suprem, un spectacol de neuitat oferit de superstarul italian de operă Andrea Bocelli, împreună cu fiul său Matteo, în vârstă de 25 de ani, și fiica sa Virginia, în vârstă de 10 ani.  Exclusiv pe Disney+.

 

Un Crăciun altfel

UN CHEF DE NEUITAT [IT’S A WONDERFUL BINGE], din 16 decembrie

Precum în filmul original, acțiunea are loc într-un viitor apropiat în care sunt interzise băuturile și drogurile cu excepția unei singure zi, cunoscută sub numele de Cheful. În acest an, această zi are loc, în mod miraculos, de Crăciun. Noua aventură de sărbători va avea cărți de povești magice, cântece antrenante, animații stop-cadru… și droguri! Multe! „Chefciun” fericit!

O producție muzicală, „Dragoste și o mie de cântece”, pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a succesului latin al Violetei pe Disney Channel, Tini, alături de alte vedete din serialul original, printre care Jorge Blanco, vor cânta melodii care au cucerit fanii din România.

Disponibil acum

Prima parte a trilogiei originale Brahmāstra spune povestea comunității Brahmāsh, care, de generații întregi, a păzit astrele (armele) divine create în India antică și ascunse de ochii lumii. Faceți cunoștință cu începutul primului univers cinematografic original din India, Astraverse.

Disponibil acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.