RECOMANDĂRI DIVA – IANUARIE 2023

 

Durere și vindecare (Nurses / Enfermeras, 2019)

Din 2 ianuarie, de luni până vineri, două episoade de la 18:00

Spitalul Universitar Santa Rosa este scena evenimentelor, unde María Clara (Diana Hoyos) și ceilalți medici și asistente reușesc să salveze viața și să aline durerile pacienților. În această telenovelă, plasată în Columbia, este expusă viața unei femei muncitoare, care lucrează din greu și luptă pentru a evolua în carieră și pentru o a doua șansă la iubire. Un mariaj terminat în divorț, doi copii și o nouă iubire pentru un bărbat mai tânăr reprezintă viața personală a personajului María Clara.

 

Magnum, detectiv particular S3 (Magnum P.I. 2020)

Din 2 ianuarie, de luni până vineri, de la 20:00

Manager al unei vile luxoase păzită de doi dobermani, Thomas Magnum (Jay Hernandez) continuă să investigheze cele mai spectaculoase cazuri din Hawaii. Fost detectiv particular, fost membru al Marinei americane el își refolosește abilitățile militare după ce s-a întors acasă din Afganistan. Sezonul 3 aduce pe lângă o nouă doză de acțiune și pe colegii lui Jay Hernandez: Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill și Tim Kang.

 

Astrid și Raphaelle S3 (Astrid et Raphaëlle, 2022)

Din 2 ianuarie, lunea, de la 21:00

Serialul le urmărește pe Astrid Nielsen și Raphaëlle Coste, două femei diferite, dar care au și multe lucruri în comun, considerate un atu în orice anchetă. Raphaëlle este comandant de poliție, serioasă, curajoasă, dezorganizată și încăpățănată, care se bazează pe instinct. Astrid are autism și lucrează în arhiva cazierelor judiciare, își amintește detalii complicate ale cazurilor și îi place să păstreze totul bine ordonat. Ele au respect profesional reciproc și se completează în anchete. În noul sezon Astrid și Raphaëlle investighează un grup de adepți ai teoriei conspirației, se infiltrează într-o comunitate de nativi americani, descoperă secretele unei mânăstiri, pătrund în spitale de boli mintale și chiar se adâncesc în trecutul tatălui unuia dintre ele.

 

Mistere la fotografie (Picture Perfect Mysteries, 2019)

Din 11 ianuarie, miercurea, de la 21:00

Cine crede că profesia de fotograf este una sigură, este invitat să urmărească noua serie de filme difuzate în ianuarie la DIVA. Mistere la fotografie: Moarte la nuntă (11 ianuarie) – Un fotograf de nuntă se implică în anchetă după ce un mire este împușcat mortal în timpul primului său dans. Mistere la fotografie: Diamante letale (18 ianuarie) – investigația fotografei Allie și a detectivului Sam asupra furtului unui colier neprețuit duce la o moarte neașteptată. Mistere la fotografie: Primadona ucisă (25 ianuarie) – în culise, fotografa Allie Adams descoperă cadavrul actriței principale, ucisă înainte de ridicarea cortinei.

 

Filme romantice de iarnă

Duminica, de la 16:00

Iarna este și ea frumoasă și plină de iubire dacă accepți invitația DIVA de a viziona filme romantice de iarnă. Idilă de iarnă (8 ianuarie) este filmul în care Julia își găsește iubirea într-un labirint de zăpadă. Perechea perfectă (15 ianuarie) este povestea unui critic culinar își găsește iubirea în timp ce suferă o lovitură la cap care determină amnezia. Într-O nuntă hibernală (22 ianuarie) iubirea amenință să topescă decorul de gheață, iar Castelul de gheață (29 ianuarie) vorbește despre o femeie care renunță la un decor tropical pentru un hotel de gheață.

 

 

PROGRAM TV IANUARIE

duminică
1 ianuarie 2023

06.00   FILM Cum să iubești din nou Ð FILM Romance 2020, regia: Adam Swica, distribuţie: Ann Pirvu, Kjartan Hewitt

(Learning to Love Again)

După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane se întoarce acasă și ajută un străin, iar ce rezultă este neașteptat.

08.00   FILM Dragoste pe pârtie Ð FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

10.00   FILM A doua șansă la iubire Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

12.00   FILM Drumul spre regăsire Ð FILM Romantic comedy 2006, regia: Susannah Grant, distribuţie: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Kevin Smith

(Catch and Release)

În timp ce încearcă să își reconstruiască viața după moartea logodnicului ei, Gray (Jennifer Garner) descoperă că acesta avea secrete față de ea.

14.20   FILM Cum știi dacă ai noroc? Ð FILM Romantic comedy 2010, regia: James L Brooks, distribuţie: Reese Withserspoon, Paul Rudd, Owen Wilson, Jack Nicholson

(How Do You Know)

Sportiva Lisa se află la răscruce de drumuri – și în mijlocul unui triunghi amoros – după ce echipa de softball din care făcea parte a renunțat la ea.

16.50   FILM Recompensă cu bucluc Ð FILM Comedy 2010, regia: Andy Tennant, distribuţie: Jennifer Aniston, Gerard Butler, Gio Perez

(The Bounty Hunter)

Un vânător de recompense crede că va avea o slujba ușoară când i se dă sarcina de a-și găsi fosta soție.

19.15   FILM Îngerii lui Charlie Ð FILM Action 2000, regia: McG, distribuţie: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray

(Charlie’s Angels)

Trei agenți secreţi, care lucrează pentru un șef misterios necunoscut, încearcă să împiedice un plan de a folosi în mod distrugător un software furat.

21.25   FILM O iubire neplanificată Ð FILM Romantic comedy 2015, regia: Ben Palmer, distribuţie: Lake Bell, Simon Pegg

(Man Up)

Datorită unei neînțelegeri, jurnalista Nancy este confundată cu o altă persoană la o întâlnire pe nevăzute și nu are niciun motiv să regrete.

23.25   FILM O tipă… dezastru Ð FILM Romantic comedy 2015, regia: Judd Apatow, distribuţie: Amy Schumer, Bill Hader

(Trainwreck)

Amy, o femeie de carieră care nu are timp pentru angajamente romantice și nu crede în monogamie, își reconsideră atitudinea când îl cunoaște pe Aaron.

02.00   FILM Prietenie cu folos Ð Romantic comedy 2011, regia: Will Gluck, distribuţie: Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harrelson

(Friends with Benefits)

Doi prieteni insistă că dormitul împreună nu ar trebui să ducă la o apropiere emoțională între ei, în ciuda a tot mai multe dovezi că nu e așa.

04.20   Pompierii din Chicago: Categoria 5 Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Category 5) Sezonul 3, Episodul 22

Sub acoperire, Casey îl anchetează pe Nesbitt. Tensiunea crește când Otis și Severide se ceartă legat de Scott. Herrmann îi face o favoare unui coleg.

05.10   Pompierii din Chicago: Spartacus Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Spartacus) Sezonul 3, Episodul 23

Casey își riscă viața continuând anchetarea lui Nesbitt, în timp ce Boden și Cruz se luptă să-și salveze colegii, când un foc scapă de sub control.

luni
2 ianuarie 2023

06.00   FILM A doua șansă la iubire Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Brian Brough, distribuţie: Rachel Skarsten, Brant Daugherty, Scott Christopher

(Timeless Love)

O femeie care visează o viață domestică se trezește dintr-o comă, aflând că era de fapt un vis – dar apoi își întâlnește în realitate soțul imaginar.

08.00   FILM Cum să iubești din nou Ð FILM Romance 2020, regia: Adam Swica, distribuţie: Ann Pirvu, Kjartan Hewitt

(Learning to Love Again)

După ce s-a despărțit de iubitul ei și și-a pierdut locul de muncă, Jane se întoarce acasă și ajută un străin, iar ce rezultă este neașteptat.

10.00   FILM Dragoste pe pârtie Ð FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

12.00   FILM Dragoste în Islanda Ð Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

14.00   Makari: Misterele Siciliei: Vinovații sunt nebuni Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: I colpevoli sono matti) Sezonul 1, Episodul 1

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

16.00   Asistenți medicali: Organe vitale Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Incoming) Sezonul 1, Episodul 1

Patru tineri asistenți medicali de la un spital din Toronto își dedică viețile ajutorării altora, încercând totodată să se ajute singure.

17.00   Asistenți medicali: Afecțiuni nedivulgate Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Undisclosed Conditions) Sezonul 1, Episodul 2

Wolf se ocupă de o pacientă care își pierde speranța că va beneficia de un transplant de plămâni salvator.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 1 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 1

E o urgență la Spitalul Universitar Santa Rosa, iar María Clara și ceilalți medici și asistente reușesc să salveze viața unui pacient.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 2 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 2

Gloria este numită noul coordonator al spitalului și schimbă imediat tiparele de ture ale tuturor. Nimeni nu este mulțumit de schimbări.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Dublă incriminare Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Double Jeopardy) Sezonul 3, Episodul 1

Împușcare, răpire și răzbunare, toate complică ancheta lui Magnum și Higgins atunci când cei doi sunt angajați să dea de urma unei persoane dispărute.

21.00   Premieră Astrid și Raphaëlle: Plan global Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Plan global) Sezonul 3, Episodul 1

Moartea misterioasă a unui renumit astrofizician stârnește teoriile conspirației când reiese că victima era pe cale să divulge un secret de stat.

22.10   FILM Drumul spre regăsire Ð FILM Romantic comedy 2006, regia: Susannah Grant, distribuţie: Jennifer Garner, Timothy Olyphant, Kevin Smith

(Catch and Release)

În timp ce încearcă să își reconstruiască viața după moartea logodnicului ei, Gray (Jennifer Garner) descoperă că acesta avea secrete față de ea.

00.30   Asistenți medicali: Organe vitale Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Incoming) Sezonul 1, Episodul 1

Patru tineri asistenți medicali de la un spital din Toronto își dedică viețile ajutorării altora, încercând totodată să se ajute singure.

01.25   Makari: Misterele Siciliei: Vinovații sunt nebuni Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: I colpevoli sono matti) Sezonul 1, Episodul 1

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

03.25   FILM O iubire hibernală Ð FILM Drama 2020, regia: Allan Harmon, distribuţie: Jill Wagner, Victor Webster, Lauren McNamara

(Hearts of Winter)

Un designer de interioare insuflă o viață nouă casei unui văduv și fiicei lui și găsește dragostea pe parcursul acestui proiect.

05.10   Asistenți medicali: Afecțiuni nedivulgate Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Undisclosed Conditions) Sezonul 1, Episodul 2

Wolf se ocupă de o pacientă care își pierde speranța că va beneficia de un transplant de plămâni salvator.

marţi
3 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Nimic nu va mai fi normal Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Never Going Back to Normal) Sezonul 5, Episodul 1

Natalie și Will sunt în stare critică după un accident rutier. Moartea prematură a lui Cornelius Rhodes declanșează o anchetă.

07.00   Makari: Misterele Siciliei: Vinovații sunt nebuni Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: I colpevoli sono matti) Sezonul 1, Episodul 1

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

09.00   Asistenți medicali: Organe vitale Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Incoming) Sezonul 1, Episodul 1

Patru tineri asistenți medicali de la un spital din Toronto își dedică viețile ajutorării altora, încercând totodată să se ajute singure.

10.00   Asistenți medicali: Afecțiuni nedivulgate Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Undisclosed Conditions) Sezonul 1, Episodul 2

Wolf se ocupă de o pacientă care își pierde speranța că va beneficia de un transplant de plămâni salvator.

11.00   Durere și vindecare: episodul 1 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 1

E o urgență la Spitalul Universitar Santa Rosa, iar María Clara și ceilalți medici și asistente reușesc să salveze viața unui pacient.

12.00   Durere și vindecare: episodul 2 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 2

Gloria este numită noul coordonator al spitalului și schimbă imediat tiparele de ture ale tuturor. Nimeni nu este mulțumit de schimbări.

13.00   Magnum, detectiv particular: Dublă incriminare Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Double Jeopardy) Sezonul 3, Episodul 1

Împușcare, răpire și răzbunare, toate complică ancheta lui Magnum și Higgins atunci când cei doi sunt angajați să dea de urma unei persoane dispărute.

14.00   Makari: Misterele Siciliei: Regula dezavantajului Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La regola dello svantaggio) Sezonul 1, Episodul 2

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

16.00   Asistenți medicali: Afecțiuni nedivulgate Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Undisclosed Conditions) Sezonul 1, Episodul 2

Wolf se ocupă de o pacientă care își pierde speranța că va beneficia de un transplant de plămâni salvator.

17.00   Durere și vindecare: episodul 2 Ð  2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 2

Gloria este numită noul coordonator al spitalului și schimbă imediat tiparele de ture ale tuturor. Nimeni nu este mulțumit de schimbări.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 3 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 3

Estefany ajunge la camera de urgență cu dureri abdominale acute și află că este însărcinată. Între timp, Palacino o confruntă pe Maria Clara.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 4 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 4

La petrecerea de ziua ei, Gloria beată și furioasă îl sună pe Castro pentru a-l întreba de ce nu a venit, fără să știe că o aude María Clara.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Bani facili Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Easy Money) Sezonul 3, Episodul 2

Însărcinați să recupereze o aeronavă angajată de un cartel de droguri, Magnum și Higgins se prăbușesc în junglă când se trage asupra avionului.

21.00   Camera de gardă: Să nu-ți crezi mereu ochilor Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Dominic Rains

(Chicago Med: You Can’t Always Trust What You See) Sezonul 7, Episodul 1

Will Halstead revine ca să-l ajute pe Goodwin într-o investigație secretă, în timp ce Stevie și Dylan tratează un tânăr pacient cu anemie falciformă.

22.00   Camera de gardă: Să forțezi sau să renunți Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: To Lean In, Or To Let Go) Sezonul 7, Episodul 2

Vanessa și Archer se contrazic privind victima unui accident de motocicletă, iar Scott și Charles se ocupă de negociator UNICEF cu traume reprimate.

23.00   Camera de gardă: Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Be The Change You Want To See) Sezonul 7, Episodul 3

Scott și Halstead tratează un pacient necinstit cu lupus în remisie. Altundeva, o tânără este reticentă față de o operație care-i poate salva viața.

00.00   Camera de gardă: Încurcătura în care suntem Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Status Quo, aka The Mess We’re In) Sezonul 7, Episodul 4

Charles îl ajută pe Dylan cu un pacient cu schizofrenie. Stevie, Maggie și Vanessa analizează legitimitatea diagnosticului unui pacient cu cancer.

01.00   Makari: Misterele Siciliei: Regula dezavantajului Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La regola dello svantaggio) Sezonul 1, Episodul 2

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

03.00   FILM Dragoste în Islanda Ð Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

05.00   Asistenți medicali: Afecțiuni nedivulgate Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Undisclosed Conditions) Sezonul 1, Episodul 2

Wolf se ocupă de o pacientă care își pierde speranța că va beneficia de un transplant de plămâni salvator.

miercuri
4 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Pierduți în întuneric Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: We’re Lost in the Dark) Sezonul 5, Episodul 2

Viețile mai multor pacienți sunt în pericol în timpul unei pene de curent. După ce a suferit o leziune cerebrală, Natalie se întoarce.

07.00   Makari: Misterele Siciliei: Regula dezavantajului Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La regola dello svantaggio) Sezonul 1, Episodul 2

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

09.00   Asistenți medicali: Afecțiuni nedivulgate Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Undisclosed Conditions) Sezonul 1, Episodul 2

Wolf se ocupă de o pacientă care își pierde speranța că va beneficia de un transplant de plămâni salvator.

10.00   Durere și vindecare: episodul 2 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 2

Gloria este numită noul coordonator al spitalului și schimbă imediat tiparele de ture ale tuturor. Nimeni nu este mulțumit de schimbări.

11.00   Durere și vindecare: episodul 3 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 3

Estefany ajunge la camera de urgență cu dureri abdominale acute și află că este însărcinată. Între timp, Palacino o confruntă pe Maria Clara.

12.00   Durere și vindecare: episodul 4 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 4

La petrecerea de ziua ei, Gloria beată și furioasă îl sună pe Castro pentru a-l întreba de ce nu a venit, fără să știe că o aude María Clara.

13.00   Magnum, detectiv particular: Bani facili Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Easy Money) Sezonul 3, Episodul 2

Însărcinați să recupereze o aeronavă angajată de un cartel de droguri, Magnum și Higgins se prăbușesc în junglă când se trage asupra avionului.

14.00   Makari: Misterele Siciliei: E doar un joc Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: E’ solo un gioco) Sezonul 1, Episodul 3

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

16.00   Asistenți medicali: Traume îngropate Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Friday Night Legend) Sezonul 1, Episodul 3

Grace se confruntă cu traume vechi când tratează un pacient greu de diagnosticat.

17.00   Durere și vindecare: episodul 4 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 4

La petrecerea de ziua ei, Gloria beată și furioasă îl sună pe Castro pentru a-l întreba de ce nu a venit, fără să știe că o aude María Clara.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 5 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 5

Gloria află că au fost raportate dispărute medicamente. Între timp, în camera lui Justo are loc o confruntare violentă.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 6 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 6

María Clara îl confruntă pe Román cu un plic de la Paula. Álvaro încearcă să afle dacă McKenzie este persoana care fură medicamentul.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Fără scăpare Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: No Way Out) Sezonul 3, Episodul 3

Eforturile lui Magnum de a obține carte verde pentru Higgins sunt întrerupte brusc când oameni înarmați intră în clădire și încep să ia ostatici.

21.00   FILM Misterele Emmei Fielding: La locul crimei Ð FILM Mystery 2017, regia: Douglas Barr, distribuţie: Courtney Thorne-Smith, James Tupper, Martin Cummins

(Site Unseen: An Emma Fielding Mystery)

Arheologul Emma Fielding descoperă dovezi ale unei așezări din secolul 17, dar un cadavru o conduce spre un alt tip de cercetare.

23.00   Astrid și Raphaëlle: Plan global Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Plan global) Sezonul 3, Episodul 1

Moartea misterioasă a unui renumit astrofizician stârnește teoriile conspirației când reiese că victima era pe cale să divulge un secret de stat.

00.10   Clubul mamelor rele: episodul 1 Ð Drama Series, Australia 2019, distribuţie: Melissa George, Tess Haubrich, Jessica Tovey

(Bad Mothers) Sezonul 1, Episodul 1

Un grup de femei neconformiste își unesc forțele pentru a jongla cu provocările serviciului, iubirii și maternității și pentru a găsi un asasin.

01.10   Makari: Misterele Siciliei: E doar un joc Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: E’ solo un gioco) Sezonul 1, Episodul 3

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

03.10   FILM Jumătatea mea Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Pascale Hutton, Sam PageÊ

(My One and Only)

Stephanie și Oliver caută dragostea în emisiunea “Alesul”. Cum rămâne însă cu prezentatorul lor arătos, Alex?

05.10   Asistenți medicali: Traume îngropate Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Friday Night Legend) Sezonul 1, Episodul 3

Grace se confruntă cu traume vechi când tratează un pacient greu de diagnosticat.

joi
5 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: În Valea umbrelor Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: In the Valley of the Shadows) Sezonul 5, Episodul 3

Choi tratează un pacient bolnav de cancer în fază terminală ce vrea să-și pună capăt zilelor. Marcel și April se contrazic de la un pacient misterios.

07.00   Makari: Misterele Siciliei: E doar un joc Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: E’ solo un gioco) Sezonul 1, Episodul 3

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

09.00   Asistenți medicali: Traume îngropate Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Friday Night Legend) Sezonul 1, Episodul 3

Grace se confruntă cu traume vechi când tratează un pacient greu de diagnosticat.

10.00   Durere și vindecare: episodul 4 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 4

La petrecerea de ziua ei, Gloria beată și furioasă îl sună pe Castro pentru a-l întreba de ce nu a venit, fără să știe că o aude María Clara.

11.00   Durere și vindecare: episodul 5 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 5

Gloria află că au fost raportate dispărute medicamente. Între timp, în camera lui Justo are loc o confruntare violentă.

12.00   Durere și vindecare: episodul 6 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 6

María Clara îl confruntă pe Román cu un plic de la Paula. Álvaro încearcă să afle dacă McKenzie este persoana care fură medicamentul.

13.00   Magnum, detectiv particular: Fără scăpare Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: No Way Out) Sezonul 3, Episodul 3

Eforturile lui Magnum de a obține carte verde pentru Higgins sunt întrerupte brusc când oameni înarmați intră în clădire și încep să ia ostatici.

14.00   Makari: Misterele Siciliei: Fabrica de vedete Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La fabbrica delle stelle) Sezonul 1, Episodul 4

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

16.00   Asistenți medicali: Crisalida Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Chrysalis) Sezonul 1, Episodul 4

Grace trebuie să medieze între partenerul și fiul unei paciente, adaptându-se totodată la sosirea unui nou director al spitalului.

17.00   Durere și vindecare: episodul 6 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 6

María Clara îl confruntă pe Román cu un plic de la Paula. Álvaro încearcă să afle dacă McKenzie este persoana care fură medicamentul.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 7 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 7

Maria Clara îi spune lui Román că nu îl vrea în casă, dar el refuză să plece. Un bărbat în vârstă ajunge la spital cu un polițist.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 8 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 8

Gloria o cheamă pe Maria Clara în birou și insinuează că moartea profesorului Rubiano a fost vina ei. Carlos primește un telefon de la Fabio.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Luptă ilegală Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: First The Beatdown, Then The Blowback) Sezonul 3, Episodul 4

Magnum și Higgins vin în ajutorul unui artist marțial care e constrâns de o bandă să dea o luptă ilegală, în timp ce Kumu se trezește arestată.

21.00   FILM Misterele Emmei Fielding: Trecut întunecat Ð FILM Mystery 2017, regia: Kevin Fair, distribuţie: Courtney Thorne Smith, Jason Tupper, Adam DiMarco

(Past Malice: An Emma Fielding Mystery)

Profesoara Emma Fielding este atrasă într-un alt mister atunci când un coleg este ucis într-un sit arheologic.

23.00   FILM O tipă… dezastru Ð FILM Romantic comedy 2015, regia: Judd Apatow, distribuţie: Amy Schumer, Bill Hader

(Trainwreck)

Amy, o femeie de carieră care nu are timp pentru angajamente romantice și nu crede în monogamie, își reconsideră atitudinea când îl cunoaște pe Aaron.

01.30   Makari: Misterele Siciliei: Fabrica de vedete Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La fabbrica delle stelle) Sezonul 1, Episodul 4

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

03.30   FILM Dragoste pe pârtie Ð FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

05.10   Asistenți medicali: Crisalida Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Chrysalis) Sezonul 1, Episodul 4

Grace trebuie să medieze între partenerul și fiul unei paciente, adaptându-se totodată la sosirea unui nou director al spitalului.

vineri
6 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Infecția – Partea a II-a Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Infection – Part II) Sezonul 5, Episodul 4

Panica face ravagii la Chicago. Tot mai mulți cad victimă unei epidemii letale cauzate de o bacterie care distruge carnea.

07.00   Makari: Misterele Siciliei: Fabrica de vedete Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: La fabbrica delle stelle) Sezonul 1, Episodul 4

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

09.00   Asistenți medicali: Crisalida Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Chrysalis) Sezonul 1, Episodul 4

Grace trebuie să medieze între partenerul și fiul unei paciente, adaptându-se totodată la sosirea unui nou director al spitalului.

10.00   Durere și vindecare: episodul 6 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 6

María Clara îl confruntă pe Román cu un plic de la Paula. Álvaro încearcă să afle dacă McKenzie este persoana care fură medicamentul.

11.00   Durere și vindecare: episodul 7 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 7

Maria Clara îi spune lui Román că nu îl vrea în casă, dar el refuză să plece. Un bărbat în vârstă ajunge la spital cu un polițist.

12.00   Durere și vindecare: episodul 8 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 8

Gloria o cheamă pe Maria Clara în birou și insinuează că moartea profesorului Rubiano a fost vina ei. Carlos primește un telefon de la Fabio.

13.00   Magnum, detectiv particular: Luptă ilegală Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: First The Beatdown, Then The Blowback) Sezonul 3, Episodul 4

Magnum și Higgins vin în ajutorul unui artist marțial care e constrâns de o bandă să dea o luptă ilegală, în timp ce Kumu se trezește arestată.

14.00   Makari: Misterele Siciliei: Vinovații sunt nebuni Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: I colpevoli sono matti) Sezonul 1, Episodul 1

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

16.00   Asistenți medicali: Trecut, prezent și viitor Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: What Size Are Your Feet?) Sezonul 1, Episodul 5

Keon pornește cu stângul în relația cu un pacient încătușat, iar Wolf se află brusc într-o dificultate financiară.

17.00   Durere și vindecare: episodul 8 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 8

Gloria o cheamă pe Maria Clara în birou și insinuează că moartea profesorului Rubiano a fost vina ei. Carlos primește un telefon de la Fabio.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 9 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 9

Vin rezultatele toxicologice ale Linei și nu sunt urme de droguri. Alvaro îi cere lui Iñaki să facă alte teste pentru a investiga starea Linei.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 10 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 10

Când Carlos o întreabă pe Maria Clara despre relația ei cu Román, apare Maritza și îi întrerupe. Între timp, Milena are o criză.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Pericol iminent Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day Danger Walked In) Sezonul 3, Episodul 5

În timp ce se adăpostesc de un uragan, Magnum și prietenii săi se trezesc în compania nedorită a unei perechi de ucigași înarmați.

21.00   FILM Misterele Emmei Fielding: Mai amar ca moartea Ð FILM Mystery 2, distribuţie: Courtney Thorne-Smith, James Tupper, Mark Valley

(More Bitter Than Death: An Emma Fielding Mystery)

Emma are parte de nou mister când un arheolog remarcabil este otrăvit înaintea anunțării succesorului ei.

23.00   FILM Prietenie cu folos Ð Romantic comedy 2011, regia: Will Gluck, distribuţie: Justin Timberlake, Mila Kunis, Woody Harrelson

(Friends with Benefits)

Doi prieteni insistă că dormitul împreună nu ar trebui să ducă la o apropiere emoțională între ei, în ciuda a tot mai multe dovezi că nu e așa.

01.20   Makari: Misterele Siciliei: Vinovații sunt nebuni Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: I colpevoli sono matti) Sezonul 1, Episodul 1

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

03.20   FILM Opriți nunta! Ð Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

05.10   Asistenți medicali: Trecut, prezent și viitor Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: What Size Are Your Feet?) Sezonul 1, Episodul 5

Keon pornește cu stângul în relația cu un pacient încătușat, iar Wolf se află brusc într-o dificultate financiară.

sâmbătă
7 ianuarie 2023

06.00   Asistenți medicali: Organe vitale Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Incoming) Sezonul 1, Episodul 1

Patru tineri asistenți medicali de la un spital din Toronto își dedică viețile ajutorării altora, încercând totodată să se ajute singure.

07.00   Asistenți medicali: Afecțiuni nedivulgate Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Undisclosed Conditions) Sezonul 1, Episodul 2

Wolf se ocupă de o pacientă care își pierde speranța că va beneficia de un transplant de plămâni salvator.

08.00   Asistenți medicali: Traume îngropate Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Friday Night Legend) Sezonul 1, Episodul 3

Grace se confruntă cu traume vechi când tratează un pacient greu de diagnosticat.

09.00   Asistenți medicali: Crisalida Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Chrysalis) Sezonul 1, Episodul 4

Grace trebuie să medieze între partenerul și fiul unei paciente, adaptându-se totodată la sosirea unui nou director al spitalului.

10.00   Asistenți medicali: Trecut, prezent și viitor Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: What Size Are Your Feet?) Sezonul 1, Episodul 5

Keon pornește cu stângul în relația cu un pacient încătușat, iar Wolf se află brusc într-o dificultate financiară.

11.00   Astrid și Raphaëlle: Plan global Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Plan global) Sezonul 3, Episodul 1

Moartea misterioasă a unui renumit astrofizician stârnește teoriile conspirației când reiese că victima era pe cale să divulge un secret de stat.

12.10   FILM O iubire hibernală Ð FILM Drama 2020, regia: Allan Harmon, distribuţie: Jill Wagner, Victor Webster, Lauren McNamara

(Hearts of Winter)

Un designer de interioare insuflă o viață nouă casei unui văduv și fiicei lui și găsește dragostea pe parcursul acestui proiect.

14.05   FILM Dragoste în Islanda Ð Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

16.00   FILM Jumătatea mea Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Pascale Hutton, Sam PageÊ

(My One and Only)

Stephanie și Oliver caută dragostea în emisiunea “Alesul”. Cum rămâne însă cu prezentatorul lor arătos, Alex?

18.00   FILM Misterele Emmei Fielding: La locul crimei Ð FILM Mystery 2017, regia: Douglas Barr, distribuţie: Courtney Thorne-Smith, James Tupper, Martin Cummins

(Site Unseen: An Emma Fielding Mystery)

Arheologul Emma Fielding descoperă dovezi ale unei așezări din secolul 17, dar un cadavru o conduce spre un alt tip de cercetare.

20.00   FILM Îngerii lui Charlie Ð FILM Action 2000, regia: McG, distribuţie: Cameron Diaz, Drew Barrymore, Lucy Liu, Bill Murray

(Charlie’s Angels)

Trei agenți secreţi, care lucrează pentru un șef misterios necunoscut, încearcă să împiedice un plan de a folosi în mod distrugător un software furat.

22.10   FILM O tipă… dezastru Ð FILM Romantic comedy 2015, regia: Judd Apatow, distribuţie: Amy Schumer, Bill Hader

(Trainwreck)

Amy, o femeie de carieră care nu are timp pentru angajamente romantice și nu crede în monogamie, își reconsideră atitudinea când îl cunoaște pe Aaron.

00.45   FILM Misterele Emmei Fielding: Trecut întunecat Ð FILM Mystery 2017, regia: Kevin Fair, distribuţie: Courtney Thorne Smith, Jason Tupper, Adam DiMarco

(Past Malice: An Emma Fielding Mystery)

Profesoara Emma Fielding este atrasă într-un alt mister atunci când un coleg este ucis într-un sit arheologic.

02.40   Camera de gardă: Nimic nu va mai fi normal Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Never Going Back to Normal) Sezonul 5, Episodul 1

Natalie și Will sunt în stare critică după un accident rutier. Moartea prematură a lui Cornelius Rhodes declanșează o anchetă.

03.30   Camera de gardă: Pierduți în întuneric Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: We’re Lost in the Dark) Sezonul 5, Episodul 2

Viețile mai multor pacienți sunt în pericol în timpul unei pene de curent. După ce a suferit o leziune cerebrală, Natalie se întoarce.

04.20   Camera de gardă: În Valea umbrelor Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: In the Valley of the Shadows) Sezonul 5, Episodul 3

Choi tratează un pacient bolnav de cancer în fază terminală ce vrea să-și pună capăt zilelor. Marcel și April se contrazic de la un pacient misterios.

05.10   Camera de gardă: Infecția – Partea a II-a Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Infection – Part II) Sezonul 5, Episodul 4

Panica face ravagii la Chicago. Tot mai mulți cad victimă unei epidemii letale cauzate de o bacterie care distruge carnea.

duminică
8 ianuarie 2023

06.00   FILM Dragoste în Islanda Ð Romantic comedy 2020, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Kaitlin Doubleday, Colin Donnell, Patti Murin

(Love on Iceland)

Când Chloe merge în Islanda cu prietenii ei, e oripilată când dă de fostul ei iubit, dar tensiunea se risipește când petrec timp împreună.

08.00   Camera de gardă: Să nu-ți crezi mereu ochilor Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Dominic Rains

(Chicago Med: You Can’t Always Trust What You See) Sezonul 7, Episodul 1

Will Halstead revine ca să-l ajute pe Goodwin într-o investigație secretă, în timp ce Stevie și Dylan tratează un tânăr pacient cu anemie falciformă.

09.00   Camera de gardă: Să forțezi sau să renunți Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: To Lean In, Or To Let Go) Sezonul 7, Episodul 2

Vanessa și Archer se contrazic privind victima unui accident de motocicletă, iar Scott și Charles se ocupă de negociator UNICEF cu traume reprimate.

10.00   Camera de gardă: Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Be The Change You Want To See) Sezonul 7, Episodul 3

Scott și Halstead tratează un pacient necinstit cu lupus în remisie. Altundeva, o tânără este reticentă față de o operație care-i poate salva viața.

11.00   Camera de gardă: Încurcătura în care suntem Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Status Quo, aka The Mess We’re In) Sezonul 7, Episodul 4

Charles îl ajută pe Dylan cu un pacient cu schizofrenie. Stevie, Maggie și Vanessa analizează legitimitatea diagnosticului unui pacient cu cancer.

12.00   FILM Opriți nunta! Ð Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

14.00   FILM Dragoste pe pârtie Ð FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

16.00   Premieră FILM Idilă de iarnă Ð FILM Romance 2020, regia: Jason Bourque, distribuţie: Jessy Schram, Marshall Williams, Zoe Fish

(Amazing Winter Romance)

Întorcându-se acasă pentru a căuta inspirație, Julia descoperă că uriașul labirint de zăpadă făcut de prietena ei îi oferă o cale către dragoste.

18.00   FILM Excursia de lux Ð FILM Romance 2021, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nazneen Contractor, Brooks Darnell, Erik Athavale

(A Winter Getaway)

Un domn mediocru este luat drept milionar când primește o călătorie de lux. Portăreasa își va pierde interesul față de acesta când va afla adevărul?

20.00   Astrid și Raphaëlle: Plan global Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Plan global) Sezonul 3, Episodul 1

Moartea misterioasă a unui renumit astrofizician stârnește teoriile conspirației când reiese că victima era pe cale să divulge un secret de stat.

21.10   Magnum, detectiv particular: Dublă incriminare Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Double Jeopardy) Sezonul 3, Episodul 1

Împușcare, răpire și răzbunare, toate complică ancheta lui Magnum și Higgins atunci când cei doi sunt angajați să dea de urma unei persoane dispărute.

22.10   Magnum, detectiv particular: Bani facili Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Easy Money) Sezonul 3, Episodul 2

Însărcinați să recupereze o aeronavă angajată de un cartel de droguri, Magnum și Higgins se prăbușesc în junglă când se trage asupra avionului.

23.10   Magnum, detectiv particular: Fără scăpare Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: No Way Out) Sezonul 3, Episodul 3

Eforturile lui Magnum de a obține carte verde pentru Higgins sunt întrerupte brusc când oameni înarmați intră în clădire și încep să ia ostatici.

00.10   Magnum, detectiv particular: Luptă ilegală Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: First The Beatdown, Then The Blowback) Sezonul 3, Episodul 4

Magnum și Higgins vin în ajutorul unui artist marțial care e constrâns de o bandă să dea o luptă ilegală, în timp ce Kumu se trezește arestată.

01.10   Magnum, detectiv particular: Pericol iminent Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day Danger Walked In) Sezonul 3, Episodul 5

În timp ce se adăpostesc de un uragan, Magnum și prietenii săi se trezesc în compania nedorită a unei perechi de ucigași înarmați.

02.10   Camera de gardă: Să nu-ți crezi mereu ochilor Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Dominic Rains

(Chicago Med: You Can’t Always Trust What You See) Sezonul 7, Episodul 1

Will Halstead revine ca să-l ajute pe Goodwin într-o investigație secretă, în timp ce Stevie și Dylan tratează un tânăr pacient cu anemie falciformă.

03.10   Camera de gardă: Să forțezi sau să renunți Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: To Lean In, Or To Let Go) Sezonul 7, Episodul 2

Vanessa și Archer se contrazic privind victima unui accident de motocicletă, iar Scott și Charles se ocupă de negociator UNICEF cu traume reprimate.

04.10   Camera de gardă: Fii schimbarea pe care vrei s-o vezi Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Be The Change You Want To See) Sezonul 7, Episodul 3

Scott și Halstead tratează un pacient necinstit cu lupus în remisie. Altundeva, o tânără este reticentă față de o operație care-i poate salva viața.

05.05   Camera de gardă: Încurcătura în care suntem Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Status Quo, aka The Mess We’re In) Sezonul 7, Episodul 4

Charles îl ajută pe Dylan cu un pacient cu schizofrenie. Stevie, Maggie și Vanessa analizează legitimitatea diagnosticului unui pacient cu cancer.

luni
9 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Sunt prietena ta Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Got a Friend in Me) Sezonul 5, Episodul 5

Marcel și Choi se ceartă când tratează un pacient care are dureri cronice. Mannning ajută un copil ai cărui părinți nu cred în medicina occidentală.

07.00   Makari: Misterele Siciliei: Vinovații sunt nebuni Ð SERIES Crime 2021, distribuţie: Claudio Gioe, Domenico Centamore, Antonella Attili

(Makari: Sicilian Mysteries: I colpevoli sono matti) Sezonul 1, Episodul 1

După ce își pierde serviciul, scriitorul Severio Lamanna pleacă din Roma în satul sicilian Makari, unde prietenia, iubirea și misterul îl așteaptă.

09.00   Asistenți medicali: Trecut, prezent și viitor Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: What Size Are Your Feet?) Sezonul 1, Episodul 5

Keon pornește cu stângul în relația cu un pacient încătușat, iar Wolf se află brusc într-o dificultate financiară.

10.00   Durere și vindecare: episodul 8 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 8

Gloria o cheamă pe Maria Clara în birou și insinuează că moartea profesorului Rubiano a fost vina ei. Carlos primește un telefon de la Fabio.

11.00   Durere și vindecare: episodul 9 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 9

Vin rezultatele toxicologice ale Linei și nu sunt urme de droguri. Alvaro îi cere lui Iñaki să facă alte teste pentru a investiga starea Linei.

12.00   Durere și vindecare: episodul 10 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 10

Când Carlos o întreabă pe Maria Clara despre relația ei cu Román, apare Maritza și îi întrerupe. Între timp, Milena are o criză.

13.00   Magnum, detectiv particular: Pericol iminent Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Day Danger Walked In) Sezonul 3, Episodul 5

În timp ce se adăpostesc de un uragan, Magnum și prietenii săi se trezesc în compania nedorită a unei perechi de ucigași înarmați.

14.00   Căpitanul Marleau: Cameră cu priveliște Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, Yolande Moreau

(Captain Marleau: Chambre Avec Vue) Sezonul 3, Episodul 1

Când cineva încearcă să-i ucidă fostul șef, Marleau bănuiește că atacatorul cunoștea victima, care are propriile motive să refuze să vorbească.

16.00   Asistenți medicali: Comportament riscant Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Risky Behaviour) Sezonul 1, Episodul 6

Naz își dă seama că pacienta ei are o boală mai gravă decât știa oricine, iar Wolf, epuizat, se străduiește să-și facă meseria.

17.00   Durere și vindecare: episodul 10 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 10

Când Carlos o întreabă pe Maria Clara despre relația ei cu Román, apare Maritza și îi întrerupe. Între timp, Milena are o criză.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 11 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 11

Gloria prezintă dovezi că Maria Clara a încălcat regulamentele spitalului. Elisa o presează pe Sofia să mărturisească că a făcut avort.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 12 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 12

Julieta ia o decizie dificilă, în timp ce Álvaro face tot posibilul să-i găsească medicamente. Între timp, Maria Clara se întoarce la spital.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Nu spune nimănui Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Tell No One) Sezonul 3, Episodul 6

Tragedia lovește după ce Magnum și Higgins sunt angajați să găsească soția dispărută a unui bogătaș. Suspiciunea lui Kumu provoacă o ruptură.

21.00   Premieră Astrid și Raphaëlle: Memento Mori Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Memento Mori) Sezonul 3, Episodul 2

Un preot este găsit înjunghiat într-o mănăstire, iar cei doi detectivi descoperă că victima trăia sub o identitate falsă și purta stigmate.

22.10   FILM Misterele Emmei Fielding: La locul crimei Ð FILM Mystery 2017, regia: Douglas Barr, distribuţie: Courtney Thorne-Smith, James Tupper, Martin Cummins

(Site Unseen: An Emma Fielding Mystery)

Arheologul Emma Fielding descoperă dovezi ale unei așezări din secolul 17, dar un cadavru o conduce spre un alt tip de cercetare.

00.10   Asistenți medicali: Trecut, prezent și viitor Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: What Size Are Your Feet?) Sezonul 1, Episodul 5

Keon pornește cu stângul în relația cu un pacient încătușat, iar Wolf se află brusc într-o dificultate financiară.

01.10   Căpitanul Marleau: Cameră cu priveliște Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, Yolande Moreau

(Captain Marleau: Chambre Avec Vue) Sezonul 3, Episodul 1

Când cineva încearcă să-i ucidă fostul șef, Marleau bănuiește că atacatorul cunoștea victima, care are propriile motive să refuze să vorbească.

03.10   FILM Jumătatea mea Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Gary Yates, distribuţie: Pascale Hutton, Sam PageÊ

(My One and Only)

Stephanie și Oliver caută dragostea în emisiunea “Alesul”. Cum rămâne însă cu prezentatorul lor arătos, Alex?

05.10   Asistenți medicali: Comportament riscant Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Risky Behaviour) Sezonul 1, Episodul 6

Naz își dă seama că pacienta ei are o boală mai gravă decât știa oricine, iar Wolf, epuizat, se străduiește să-și facă meseria.

marţi
10 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: În familie Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: It’s All in the Family) Sezonul 5, Episodul 6

April și Noah văd cum cineva e atacat pe o alee. Manning se străduiește să diagnosticheze un tânăr pacient.

07.00   Căpitanul Marleau: Cameră cu priveliște Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, Yolande Moreau

(Captain Marleau: Chambre Avec Vue) Sezonul 3, Episodul 1

Când cineva încearcă să-i ucidă fostul șef, Marleau bănuiește că atacatorul cunoștea victima, care are propriile motive să refuze să vorbească.

09.00   Asistenți medicali: Comportament riscant Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Risky Behaviour) Sezonul 1, Episodul 6

Naz își dă seama că pacienta ei are o boală mai gravă decât știa oricine, iar Wolf, epuizat, se străduiește să-și facă meseria.

10.00   Durere și vindecare: episodul 10 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 10

Când Carlos o întreabă pe Maria Clara despre relația ei cu Román, apare Maritza și îi întrerupe. Între timp, Milena are o criză.

11.00   Durere și vindecare: episodul 11 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 11

Gloria prezintă dovezi că Maria Clara a încălcat regulamentele spitalului. Elisa o presează pe Sofia să mărturisească că a făcut avort.

12.00   Durere și vindecare: episodul 12 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 12

Julieta ia o decizie dificilă, în timp ce Álvaro face tot posibilul să-i găsească medicamente. Între timp, Maria Clara se întoarce la spital.

13.00   Magnum, detectiv particular: Nu spune nimănui Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Tell No One) Sezonul 3, Episodul 6

Tragedia lovește după ce Magnum și Higgins sunt angajați să găsească soția dispărută a unui bogătaș. Suspiciunea lui Kumu provoacă o ruptură.

14.00   Căpitanul Marleau: Amintiri îngropate Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, Niels Arestrup

(Captain Marleau: La Memoire Enfouie) Sezonul 3, Episodul 2

Proprietarul unei mine locale a fost închis pentru că și-a ucis soția. La șase ani după dispariția fiului lui, e descoperit un cadavru.

16.00   Asistenți medicali: Colac de salvare Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Lifeboat) Sezonul 1, Episodul 7

Wolf e silit să iasă din zona de confort când are grijă de un nou-născut. Grupul își consolidează unitatea la o petrecere.

17.00   Durere și vindecare: episodul 12 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 12

Julieta ia o decizie dificilă, în timp ce Álvaro face tot posibilul să-i găsească medicamente. Între timp, Maria Clara se întoarce la spital.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 13 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 13

Prajna are vești de la dr. McKenzie. Roman îi cere scuze Valentinei și vrea să se apropie de ea. Maria Clara îl întreabă pe Carlos de ce a mințit.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 14 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 14

Nelly și Claudia ascultă în timp ce Sol îi citește Aurei Maria. Román angajează o menajeră, astfel încât să poată petrece mai mult timp cu copiii.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Ucigașul de la miezul nopții Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Killer On The Midnight Watch) Sezonul 3, Episodul 7

Se pare că un grup de cartier poate avea un adevărat motiv de îngrijorare atunci când îi cere lui Magnum să investigheze un personaj dubios.

21.00   Camera de gardă: Schimbarea e greu de înghițit Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Change Is A Tough Pill To Swallow) Sezonul 7, Episodul 5

Dylan și Charles tratează pacienți cu sindromul copilului de sticlă și cu ADHD diagnosticat greșit, iar Crockett se confruntă cu politica spitalului.

22.00   Camera de gardă: Când ești ciocan, vezi cuie peste tot Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: When You’re A Hammer Everything’s A Nail) Sezonul 7, Episodul 6

Lumea lui Stevie se ciocnește de cea profesională când mama sa devine pacientă, iar trecutul lui Dylan cu tatăl unui pacient se dovedește problematic.

23.00   Camera de gardă: Omul nepotrivit la locul nepotrivit Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: A Square Peg In A Round Hole) Sezonul 7, Episodul 7

Marcel îl ajută pe Blake cu ficatul unui pacient și Taylor încearcă să-și dovedească valoarea, iar Halstead continuă să caute adevărul despre Cooper.

00.00   Camera de gardă: Cum năpârlește șarpele Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: Just As A Snake Sheds Its Skin) Sezonul 7, Episodul 8

Loialitatea lui Dylan față de Med și departamentul de poliție este încercată când un prieten de familie și polițist veteran se poartă îngrijorător.

01.00   Căpitanul Marleau: Amintiri îngropate Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, Niels Arestrup

(Captain Marleau: La Memoire Enfouie) Sezonul 3, Episodul 2

Proprietarul unei mine locale a fost închis pentru că și-a ucis soția. La șase ani după dispariția fiului lui, e descoperit un cadavru.

03.00   FILM Dragoste pe pârtie Ð FILM Romance, USA 2020, regia: Jerry Ciccoritti, distribuţie: Trevor Donovan, Charlotte Sullivan, John Ralston

(Two For The Win)

Un campion la schi își găsește dragostea, când să întoarce acasă pentru a se pregăti pentru cea mai mare provocare, cu un instructor local.

05.00   Asistenți medicali: Colac de salvare Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Lifeboat) Sezonul 1, Episodul 7

Wolf e silit să iasă din zona de confort când are grijă de un nou-născut. Grupul își consolidează unitatea la o petrecere.

miercuri
11 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Cine știe ce aduce ziua de mâine Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Who Knows What Tomorrow Brings) Sezonul 5, Episodul 7

Halstead și Charles tratează un pacient care se crede vampir.

07.00   Căpitanul Marleau: Amintiri îngropate Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, Niels Arestrup

(Captain Marleau: La Memoire Enfouie) Sezonul 3, Episodul 2

Proprietarul unei mine locale a fost închis pentru că și-a ucis soția. La șase ani după dispariția fiului lui, e descoperit un cadavru.

09.00   Asistenți medicali: Colac de salvare Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Lifeboat) Sezonul 1, Episodul 7

Wolf e silit să iasă din zona de confort când are grijă de un nou-născut. Grupul își consolidează unitatea la o petrecere.

10.00   Durere și vindecare: episodul 12 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 12

Julieta ia o decizie dificilă, în timp ce Álvaro face tot posibilul să-i găsească medicamente. Între timp, Maria Clara se întoarce la spital.

11.00   Durere și vindecare: episodul 13 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 13

Prajna are vești de la dr. McKenzie. Roman îi cere scuze Valentinei și vrea să se apropie de ea. Maria Clara îl întreabă pe Carlos de ce a mințit.

12.00   Durere și vindecare: episodul 14 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 14

Nelly și Claudia ascultă în timp ce Sol îi citește Aurei Maria. Román angajează o menajeră, astfel încât să poată petrece mai mult timp cu copiii.

13.00   Magnum, detectiv particular: Ucigașul de la miezul nopții Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Killer On The Midnight Watch) Sezonul 3, Episodul 7

Se pare că un grup de cartier poate avea un adevărat motiv de îngrijorare atunci când îi cere lui Magnum să investigheze un personaj dubios.

14.00   Căpitanul Marleau: Sânge și lumină Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, David Suchet

(Captain Marleau: Sang & Lumiere) Sezonul 3, Episodul 3

Cea mai originală polițistă din Franța are alt caz complex de rezolvat. Invitat David (Poirot) Suchet.

16.00   Asistenți medicali: Călcâiul lui Ahile Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Achilles Heel) Sezonul 1, Episodul 8

Ashley își reanalizează convingerile, tratând un pacient ultrareligios, dispus să se pună în pericol pentru a-i face pe plac lui Dumnzeu.

17.00   Durere și vindecare: episodul 14 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 14

Nelly și Claudia ascultă în timp ce Sol îi citește Aurei Maria. Román angajează o menajeră, astfel încât să poată petrece mai mult timp cu copiii.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 15 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 15

Yesid îi promite Aurei Maria că nu o va mai lovi niciodată, atâta timp cât ea promite că nu îl va provoca. La bar, Sol se deschide lui Hector.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 16 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 16

Ignacio primește vestea că are cancer pulmonar. Hector este gelos când Sol o vizitează pe Prajna. Alvaro îi dă un sfat lui Hector.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Cineva care mă veghează Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Someone To Watch Over Me) Sezonul 3, Episodul 8

Magnum și Higgins luptă contra cronometru pentru a găsi un tânăr dispărut fără urmă în timp ce avea nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

21.00   Premieră FILM Mistere la fotografie: Moarte la nuntă Ð FILM Crime Drama 2019, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Jon Cor

(Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead)

Un fotograf de nuntă se implică în anchetă după ce un mire este împușcat mortal în timpul primului său dans.

23.00   Astrid și Raphaëlle: Memento Mori Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Memento Mori) Sezonul 3, Episodul 2

Un preot este găsit înjunghiat într-o mănăstire, iar cei doi detectivi descoperă că victima trăia sub o identitate falsă și purta stigmate.

00.10   Clubul mamelor rele: episodul 2 Ð Drama Series, Australia 2019, distribuţie: Melissa George, Tess Haubrich, Jessica Tovey

(Bad Mothers) Sezonul 1, Episodul 2

Pe când Sarah și femeile se luptă să-l dezvinovățească pe Anton și să-i facă dreptate lui Charlotte, părinții lui Bindysunt duri cu ea.

01.10   Căpitanul Marleau: Sânge și lumină Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, David Suchet

(Captain Marleau: Sang & Lumiere) Sezonul 3, Episodul 3

Cea mai originală polițistă din Franța are alt caz complex de rezolvat. Invitat David (Poirot) Suchet.

03.10   FILM Opriți nunta! Ð Romantic comedy, USA 2016, regia: Anne Wheeler, distribuţie: Rachel Boston, Lini Evans, Teryl Rothery

(Stop The Wedding)

O femeie și un bărbat care încearcă să oprească o nuntă dezastruoasă, sfârșesc prin a se îndrăgosti unul de celălalt.

05.10   Asistenți medicali: Călcâiul lui Ahile Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Achilles Heel) Sezonul 1, Episodul 8

Ashley își reanalizează convingerile, tratând un pacient ultrareligios, dispus să se pună în pericol pentru a-i face pe plac lui Dumnzeu.

joi
12 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Prea aproape de Soare Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Too Close To The Sun) Sezonul 5, Episodul 8

Maggie află vești proaste și încalcă protocolul, pentru a ajuta un nou prieten. Un medic e operat de urgență, după un atac violent.

07.00   Căpitanul Marleau: Sânge și lumină Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, David Suchet

(Captain Marleau: Sang & Lumiere) Sezonul 3, Episodul 3

Cea mai originală polițistă din Franța are alt caz complex de rezolvat. Invitat David (Poirot) Suchet.

09.00   Asistenți medicali: Călcâiul lui Ahile Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Achilles Heel) Sezonul 1, Episodul 8

Ashley își reanalizează convingerile, tratând un pacient ultrareligios, dispus să se pună în pericol pentru a-i face pe plac lui Dumnzeu.

10.00   Durere și vindecare: episodul 14 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 14

Nelly și Claudia ascultă în timp ce Sol îi citește Aurei Maria. Román angajează o menajeră, astfel încât să poată petrece mai mult timp cu copiii.

11.00   Durere și vindecare: episodul 15 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 15

Yesid îi promite Aurei Maria că nu o va mai lovi niciodată, atâta timp cât ea promite că nu îl va provoca. La bar, Sol se deschide lui Hector.

12.00   Durere și vindecare: episodul 16 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 16

Ignacio primește vestea că are cancer pulmonar. Hector este gelos când Sol o vizitează pe Prajna. Alvaro îi dă un sfat lui Hector.

13.00   Magnum, detectiv particular: Cineva care mă veghează Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Someone To Watch Over Me) Sezonul 3, Episodul 8

Magnum și Higgins luptă contra cronometru pentru a găsi un tânăr dispărut fără urmă în timp ce avea nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

14.00   Căpitanul Marleau: Feciorul și moartea Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, Jean-Hugues Anglade

(Captain Marleau: Le Jeune Homme et La Mort) Sezonul 3, Episodul 4

Cea mai originală polițistă din Franța rezolvă ultimul caz, în propriu-i stil inimitabil. Invitat Jean Hugues Anglade.

16.00   Asistenți medicali: Reflexii Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Mirror Box) Sezonul 1, Episodul 9

Keon sprijină logodnica unui pacient, după ce o recuperare rapidă provoacă un efect secundar neașteptat.

17.00   Durere și vindecare: episodul 16 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 16

Ignacio primește vestea că are cancer pulmonar. Hector este gelos când Sol o vizitează pe Prajna. Alvaro îi dă un sfat lui Hector.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 17 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 17

Antonio își face griji pentru viitorul său, în timp ce soția lui vrea doar să se facă bine. Între timp, Carlos îi face o mărturisire Mariei Clara.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 18 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 18

Alvaro obține o filmare care dovedește că Jimmy a furat. Román începe să scape de lucrurile Mariei Clara, inclusiv de rochia ei de mireasă.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Marea răsplată Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Big Payback) Sezonul 3, Episodul 9

Higgins este răpită, iar pentru a o salva, Magnum și prietenii lui află că trebuie să găsească o modalitate de a scoate un fost client din închisoare.

21.00   Mi-am ucis soțul: episodul 1 Ð SERIES Thriller, Franţa 2020, distribuţie: Erika Sainte, Tiphaine Daviot, Antoine Gouy

(J’ai Tue Mon Mari) Sezonul 1, Episodul 1

După ani în care a îndurat violența soțului, Anna nu mai suportă și îl ucide. Dar se pare că nu e mort și fiul lor e în pericol.

22.00   Mi-am ucis soțul: episodul 2 Ð SERIES Thriller, Franţa 2020, distribuţie: Erika Sainte, Tiphaine Daviot, Antoine Gouy

(J’ai Tue Mon Mari) Sezonul 1, Episodul 2

Disperarea o face pe Anna să ia un ostatic, în încercarea de a fi cu un pas în fața celor care o urmăresc și de a dezvălui adevărul despre Manuel.

23.00   FILM Surpriză: vine Polly! Ð Romantic comedy, USA 2004, regia: John Hamburg, distribuţie: Ben Stiller, Jennifer Aniston, Debra Messing

(Along Came Polly) Episodul 1

Reuben, cu o aversiune la risc, s-a specializat în a juca sigur. Dar totul se schimbă după ce merge la o întâlnire cu fosta colegă de clasă, Polly.

01.00   Căpitanul Marleau: Feciorul și moartea Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, Jean-Hugues Anglade

(Captain Marleau: Le Jeune Homme et La Mort) Sezonul 3, Episodul 4

Cea mai originală polițistă din Franța rezolvă ultimul caz, în propriu-i stil inimitabil. Invitat Jean Hugues Anglade.

03.00   FILM Dragoste la Daisy Hills Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Uwe Boll, distribuţie: Cindy Busby, Marshall Williams, Paul Essiembre

(Love at Daisy Hills)

Când Jo își dă seama că magazinul familiei ei din Daisy Hills nu mai e profitabil, tatăl ei îl angajează ca ajutor tocmai pe fostul ei iubit.

05.00   Asistenți medicali: Reflexii Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Mirror Box) Sezonul 1, Episodul 9

Keon sprijină logodnica unui pacient, după ce o recuperare rapidă provoacă un efect secundar neașteptat.

vineri
13 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Nu-mi pot imagina viitorul Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: I Can’t Imagine The Future) Sezonul 5, Episodul 9

April se îndoiește de viitorul ei alături de Ethan. Natalie începe să-și amintească accidentul.

07.00   Căpitanul Marleau: Feciorul și moartea Ð SERIES Crime 2017, distribuţie: Corinne Masiero, Jean-Hugues Anglade

(Captain Marleau: Le Jeune Homme et La Mort) Sezonul 3, Episodul 4

Cea mai originală polițistă din Franța rezolvă ultimul caz, în propriu-i stil inimitabil. Invitat Jean Hugues Anglade.

09.00   Asistenți medicali: Reflexii Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Mirror Box) Sezonul 1, Episodul 9

Keon sprijină logodnica unui pacient, după ce o recuperare rapidă provoacă un efect secundar neașteptat.

10.00   Durere și vindecare: episodul 16 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 16

Ignacio primește vestea că are cancer pulmonar. Hector este gelos când Sol o vizitează pe Prajna. Alvaro îi dă un sfat lui Hector.

11.00   Durere și vindecare: episodul 17 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 17

Antonio își face griji pentru viitorul său, în timp ce soția lui vrea doar să se facă bine. Între timp, Carlos îi face o mărturisire Mariei Clara.

12.00   Durere și vindecare: episodul 18 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 18

Alvaro obține o filmare care dovedește că Jimmy a furat. Román începe să scape de lucrurile Mariei Clara, inclusiv de rochia ei de mireasă.

13.00   Magnum, detectiv particular: Marea răsplată Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Big Payback) Sezonul 3, Episodul 9

Higgins este răpită, iar pentru a o salva, Magnum și prietenii lui află că trebuie să găsească o modalitate de a scoate un fost client din închisoare.

14.00   Căpitanul Marleau: Joc dublu Ð SERIES Crime, Franţa 2017, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: Double Jeu) Sezonul 3, Episodul 5

E găsit un cadavru, iar victima seamănă foarte mult cu Captain Marleau. E o coincidență sau e ceva mai sinistru?

16.00   Asistenți medicali: Probleme feminine Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Lady Business) Sezonul 1, Episodul 10

Sub presiunea de fura mai multe medicamente, Wolf se confruntă cu o dilemă etică, iar Ash discută cu Sinead despre consumul de alcool.

17.00   Durere și vindecare: episodul 18 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 18

Alvaro obține o filmare care dovedește că Jimmy a furat. Román începe să scape de lucrurile Mariei Clara, inclusiv de rochia ei de mireasă.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 19 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 19

Sergio descoperă că soția lui i-a fost infidelă. Román se ceartă cu Valentina din cauza unui băiat cu care a vorbit.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 20 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 20

Hector încearcă să-l înveselească pe Rodrigo, dar eforturile lui nu au succes. Între timp, Román cere custodia completă a copiilor săi.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Lungul drum spre casă Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Long Way Home) Sezonul 3, Episodul 10

Magnum trebuie să găsească un jandarm dispărut fără urmă după ce a primit vești traumatizante la întoarcerea sa acasă din misiune.

21.00   FILM Idilă de iarnă Ð FILM Romance 2020, regia: Jason Bourque, distribuţie: Jessy Schram, Marshall Williams, Zoe Fish

(Amazing Winter Romance)

Întorcându-se acasă pentru a căuta inspirație, Julia descoperă că uriașul labirint de zăpadă făcut de prietena ei îi oferă o cale către dragoste.

23.00   FILM Excursia de lux Ð FILM Romance 2021, regia: Steven R Monroe, distribuţie: Nazneen Contractor, Brooks Darnell, Erik Athavale

(A Winter Getaway)

Un domn mediocru este luat drept milionar când primește o călătorie de lux. Portăreasa își va pierde interesul față de acesta când va afla adevărul?

01.00   Căpitanul Marleau: Joc dublu Ð SERIES Crime, Franţa 2017, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: Double Jeu) Sezonul 3, Episodul 5

E găsit un cadavru, iar victima seamănă foarte mult cu Captain Marleau. E o coincidență sau e ceva mai sinistru?

03.00   FILM Cum să spargi gheața Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

05.00   Asistenți medicali: Probleme feminine Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Lady Business) Sezonul 1, Episodul 10

Sub presiunea de fura mai multe medicamente, Wolf se confruntă cu o dilemă etică, iar Ash discută cu Sinead despre consumul de alcool.

sâmbătă
14 ianuarie 2023

06.00   Asistenți medicali: Comportament riscant Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Risky Behaviour) Sezonul 1, Episodul 6

Naz își dă seama că pacienta ei are o boală mai gravă decât știa oricine, iar Wolf, epuizat, se străduiește să-și facă meseria.

07.00   Asistenți medicali: Colac de salvare Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Lifeboat) Sezonul 1, Episodul 7

Wolf e silit să iasă din zona de confort când are grijă de un nou-născut. Grupul își consolidează unitatea la o petrecere.

08.00   Asistenți medicali: Călcâiul lui Ahile Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Achilles Heel) Sezonul 1, Episodul 8

Ashley își reanalizează convingerile, tratând un pacient ultrareligios, dispus să se pună în pericol pentru a-i face pe plac lui Dumnzeu.

09.00   Asistenți medicali: Reflexii Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Mirror Box) Sezonul 1, Episodul 9

Keon sprijină logodnica unui pacient, după ce o recuperare rapidă provoacă un efect secundar neașteptat.

10.00   Asistenți medicali: Probleme feminine Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Lady Business) Sezonul 1, Episodul 10

Sub presiunea de fura mai multe medicamente, Wolf se confruntă cu o dilemă etică, iar Ash discută cu Sinead despre consumul de alcool.

11.00   Astrid și Raphaëlle: Memento Mori Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Memento Mori) Sezonul 3, Episodul 2

Un preot este găsit înjunghiat într-o mănăstire, iar cei doi detectivi descoperă că victima trăia sub o identitate falsă și purta stigmate.

12.10   FILM Dragoste la Daisy Hills Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Uwe Boll, distribuţie: Cindy Busby, Marshall Williams, Paul Essiembre

(Love at Daisy Hills)

Când Jo își dă seama că magazinul familiei ei din Daisy Hills nu mai e profitabil, tatăl ei îl angajează ca ajutor tocmai pe fostul ei iubit.

14.10   FILM Zece pași către iubire Ð FILM Romance 2021, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Ella Cannon, Britton Webb

(10 Steps To Love)

Planurile Sophiei în 10 pași i-au funcționat bine până acum, dar întâmpină probleme când încearcă o abordare similară pentru a găsi dragostea.

16.10   FILM Cum să spargi gheața Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

18.10   FILM Mistere la fotografie: Moarte la nuntă Ð FILM Crime Drama 2019, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Jon Cor

(Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead)

Un fotograf de nuntă se implică în anchetă după ce un mire este împușcat mortal în timpul primului său dans.

20.10   FILM Surpriză: vine Polly! Ð Romantic comedy, USA 2004, regia: John Hamburg, distribuţie: Ben Stiller, Jennifer Aniston, Debra Messing

(Along Came Polly) Episodul 1

Reuben, cu o aversiune la risc, s-a specializat în a juca sigur. Dar totul se schimbă după ce merge la o întâlnire cu fosta colegă de clasă, Polly.

22.10   FILM Despărțiți, dar împreună Ð Comedy, USA 2006, regia: Peyton Reed, distribuţie: Vince Vaughn, Jennifer Aniston, Cole Hauser

(The Break-Up)

Doi îndrăgostiți care se ceartă decid să se despartă și încearcă să se alunge reciproc din apartamentul pe care îl împart, comportându-se oribil.

00.30   FILM Drumul inimii mele Ð FILM Romance 2021, regia: Lucie Guest, distribuţie: Rhiannon Fish, Darien Martin

(Journey Of My Heart)

Biologul Abby face o excursie emoționantă în sălbăticia Alaskăi, unde se împrietenește cu o familie de nativi și întalneşte, din greşeală, dragostea.

02.30   Camera de gardă: Sunt prietena ta Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Got a Friend in Me) Sezonul 5, Episodul 5

Marcel și Choi se ceartă când tratează un pacient care are dureri cronice. Mannning ajută un copil ai cărui părinți nu cred în medicina occidentală.

03.25   Camera de gardă: În familie Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: It’s All in the Family) Sezonul 5, Episodul 6

April și Noah văd cum cineva e atacat pe o alee. Manning se străduiește să diagnosticheze un tânăr pacient.

04.20   Camera de gardă: Cine știe ce aduce ziua de mâine Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Who Knows What Tomorrow Brings) Sezonul 5, Episodul 7

Halstead și Charles tratează un pacient care se crede vampir.

05.10   Camera de gardă: Prea aproape de Soare Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Too Close To The Sun) Sezonul 5, Episodul 8

Maggie află vești proaste și încalcă protocolul, pentru a ajuta un nou prieten. Un medic e operat de urgență, după un atac violent.

duminică
15 ianuarie 2023

06.00   FILM Cum să spargi gheața Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

08.00   Camera de gardă: Schimbarea e greu de înghițit Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Change Is A Tough Pill To Swallow) Sezonul 7, Episodul 5

Dylan și Charles tratează pacienți cu sindromul copilului de sticlă și cu ADHD diagnosticat greșit, iar Crockett se confruntă cu politica spitalului.

09.00   Camera de gardă: Când ești ciocan, vezi cuie peste tot Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: When You’re A Hammer Everything’s A Nail) Sezonul 7, Episodul 6

Lumea lui Stevie se ciocnește de cea profesională când mama sa devine pacientă, iar trecutul lui Dylan cu tatăl unui pacient se dovedește problematic.

10.00   Camera de gardă: Omul nepotrivit la locul nepotrivit Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: A Square Peg In A Round Hole) Sezonul 7, Episodul 7

Marcel îl ajută pe Blake cu ficatul unui pacient și Taylor încearcă să-și dovedească valoarea, iar Halstead continuă să caute adevărul despre Cooper.

11.00   Camera de gardă: Cum năpârlește șarpele Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: Just As A Snake Sheds Its Skin) Sezonul 7, Episodul 8

Loialitatea lui Dylan față de Med și departamentul de poliție este încercată când un prieten de familie și polițist veteran se poartă îngrijorător.

12.00   FILM Cum să spargi gheața Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

14.00   FILM Dragoste la Daisy Hills Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Uwe Boll, distribuţie: Cindy Busby, Marshall Williams, Paul Essiembre

(Love at Daisy Hills)

Când Jo își dă seama că magazinul familiei ei din Daisy Hills nu mai e profitabil, tatăl ei îl angajează ca ajutor tocmai pe fostul ei iubit.

16.00   Premieră Perechea perfectă Ð FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

18.00   FILM Steaua inimii mele Ð FILM Romance 2021, regia: Kevin Fair, distribuţie: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane, Nolen Dubuc

(Taking a Shot at Love)

Romantismul plutește când un instructor de balet ajută o jucătoare de hochei să-și revină după accidentarea care i-a schimbat cariera de dansatoare.

20.00   Astrid și Raphaëlle: Memento Mori Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Memento Mori) Sezonul 3, Episodul 2

Un preot este găsit înjunghiat într-o mănăstire, iar cei doi detectivi descoperă că victima trăia sub o identitate falsă și purta stigmate.

21.10   Magnum, detectiv particular: Nu spune nimănui Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Tell No One) Sezonul 3, Episodul 6

Tragedia lovește după ce Magnum și Higgins sunt angajați să găsească soția dispărută a unui bogătaș. Suspiciunea lui Kumu provoacă o ruptură.

22.10   Magnum, detectiv particular: Ucigașul de la miezul nopții Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Killer On The Midnight Watch) Sezonul 3, Episodul 7

Se pare că un grup de cartier poate avea un adevărat motiv de îngrijorare atunci când îi cere lui Magnum să investigheze un personaj dubios.

23.10   Magnum, detectiv particular: Cineva care mă veghează Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Someone To Watch Over Me) Sezonul 3, Episodul 8

Magnum și Higgins luptă contra cronometru pentru a găsi un tânăr dispărut fără urmă în timp ce avea nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență.

00.10   Magnum, detectiv particular: Marea răsplată Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Big Payback) Sezonul 3, Episodul 9

Higgins este răpită, iar pentru a o salva, Magnum și prietenii lui află că trebuie să găsească o modalitate de a scoate un fost client din închisoare.

01.10   Magnum, detectiv particular: Lungul drum spre casă Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Long Way Home) Sezonul 3, Episodul 10

Magnum trebuie să găsească un jandarm dispărut fără urmă după ce a primit vești traumatizante la întoarcerea sa acasă din misiune.

02.10   Camera de gardă: Schimbarea e greu de înghițit Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Change Is A Tough Pill To Swallow) Sezonul 7, Episodul 5

Dylan și Charles tratează pacienți cu sindromul copilului de sticlă și cu ADHD diagnosticat greșit, iar Crockett se confruntă cu politica spitalului.

03.10   Camera de gardă: Când ești ciocan, vezi cuie peste tot Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: When You’re A Hammer Everything’s A Nail) Sezonul 7, Episodul 6

Lumea lui Stevie se ciocnește de cea profesională când mama sa devine pacientă, iar trecutul lui Dylan cu tatăl unui pacient se dovedește problematic.

04.10   Camera de gardă: Omul nepotrivit la locul nepotrivit Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: A Square Peg In A Round Hole) Sezonul 7, Episodul 7

Marcel îl ajută pe Blake cu ficatul unui pacient și Taylor încearcă să-și dovedească valoarea, iar Halstead continuă să caute adevărul despre Cooper.

05.05   Camera de gardă: Cum năpârlește șarpele Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: Just As A Snake Sheds Its Skin) Sezonul 7, Episodul 8

Loialitatea lui Dylan față de Med și departamentul de poliție este încercată când un prieten de familie și polițist veteran se poartă îngrijorător.

luni
16 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Cred că nu mai contează Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Guess It Doesn’t Matter Anymore) Sezonul 5, Episodul 10

April se confruntă cu consecințele deciziei de a-i spune adevărul lui Ethan sau de a păstra secretul. Dr Charles face față cu greu morții soției lui.

07.00   Căpitanul Marleau: Joc dublu Ð SERIES Crime, Franţa 2017, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: Double Jeu) Sezonul 3, Episodul 5

E găsit un cadavru, iar victima seamănă foarte mult cu Captain Marleau. E o coincidență sau e ceva mai sinistru?

09.00   Asistenți medicali: Probleme feminine Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Lady Business) Sezonul 1, Episodul 10

Sub presiunea de fura mai multe medicamente, Wolf se confruntă cu o dilemă etică, iar Ash discută cu Sinead despre consumul de alcool.

10.00   Durere și vindecare: episodul 18 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 18

Alvaro obține o filmare care dovedește că Jimmy a furat. Román începe să scape de lucrurile Mariei Clara, inclusiv de rochia ei de mireasă.

11.00   Durere și vindecare: episodul 19 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 19

Sergio descoperă că soția lui i-a fost infidelă. Román se ceartă cu Valentina din cauza unui băiat cu care a vorbit.

12.00   Durere și vindecare: episodul 20 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 20

Hector încearcă să-l înveselească pe Rodrigo, dar eforturile lui nu au succes. Între timp, Román cere custodia completă a copiilor săi.

13.00   Magnum, detectiv particular: Lungul drum spre casă Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Long Way Home) Sezonul 3, Episodul 10

Magnum trebuie să găsească un jandarm dispărut fără urmă după ce a primit vești traumatizante la întoarcerea sa acasă din misiune.

14.00   Căpitanul Marleau: Trestia neagră Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Corinne Masiero, Nicole Garcia, Hippolyte Girardot

(Captain Marleau: Les Roseaux Noirs) Sezonul 4, Episodul 1

Cea mai originală polițistă franceză trebuie să rezolve încă un caz complex. Cu participarea lui Nicole Garcia și Hippolyte Girardot.

16.00   Pompierii din Chicago: Întotdeauna Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Always) Sezonul 3, Episodul 1

Boden îi silește pe cei de la stația 51 să se adune după o explozie devastatoare. Casey încearcă să-l localizeze pe Severide.

17.00   Durere și vindecare: episodul 20 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 20

Hector încearcă să-l înveselească pe Rodrigo, dar eforturile lui nu au succes. Între timp, Román cere custodia completă a copiilor săi.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 21 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 21

Beat, Roman face bucăți actele de divorț Mariei Clara. Robert o ia pe Gloria la o plimbare cu motocicleta, ceea ce îl face gelos pe Castro.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 22 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 22

Poliția ajunge la spital și Alirio trage câteva focuri în aer. Toți pacienții pleacă, cu excepția fiului guvernatorului.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Minciunile noastre Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Lies We Tell) Sezonul 3, Episodul 11

O femeie le cere ajutor lui Magnum și Higgins pentru a-l găsi pe ucigașul iubitului ei. Între timp, Rick află că sănătatea lui Icepick s-a înrăutățit.

21.00   Premieră Astrid și Raphaëlle: Indigeni Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Natifs) Sezonul 3, Episodul 3

O tânără e găsită drogată și în posesia unei arme folosite cu două decenii în urmă într-o crimă într-o mică comunitate de nativi americani din Canada.

22.10   FILM Mistere la fotografie: Moarte la nuntă Ð FILM Crime Drama 2019, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Jon Cor

(Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead)

Un fotograf de nuntă se implică în anchetă după ce un mire este împușcat mortal în timpul primului său dans.

00.10   Asistenți medicali: Probleme feminine Ð Drama Series 2019, distribuţie: Tiera Skovbye, Natasha Calis, Jordan Johnson-Hinds

(Nurses: Lady Business) Sezonul 1, Episodul 10

Sub presiunea de fura mai multe medicamente, Wolf se confruntă cu o dilemă etică, iar Ash discută cu Sinead despre consumul de alcool.

01.10   Căpitanul Marleau: Trestia neagră Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Corinne Masiero, Nicole Garcia, Hippolyte Girardot

(Captain Marleau: Les Roseaux Noirs) Sezonul 4, Episodul 1

Cea mai originală polițistă franceză trebuie să rezolve încă un caz complex. Cu participarea lui Nicole Garcia și Hippolyte Girardot.

03.10   FILM Dragoste la Daisy Hills Ð FILM Romantic Drama 2020, regia: Uwe Boll, distribuţie: Cindy Busby, Marshall Williams, Paul Essiembre

(Love at Daisy Hills)

Când Jo își dă seama că magazinul familiei ei din Daisy Hills nu mai e profitabil, tatăl ei îl angajează ca ajutor tocmai pe fostul ei iubit.

05.10   Pompierii din Chicago: Întotdeauna Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Always) Sezonul 3, Episodul 1

Boden îi silește pe cei de la stația 51 să se adune după o explozie devastatoare. Casey încearcă să-l localizeze pe Severide.

marţi
17 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Se mișcă pământul sub noi Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: The Ground Shifts Beneath Us) Sezonul 5, Episodul 11

Will propune conducerii un loc de injectare sigur. Natalie și Goodwin se tem pentru Gwen.

07.00   Căpitanul Marleau: Trestia neagră Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Corinne Masiero, Nicole Garcia, Hippolyte Girardot

(Captain Marleau: Les Roseaux Noirs) Sezonul 4, Episodul 1

Cea mai originală polițistă franceză trebuie să rezolve încă un caz complex. Cu participarea lui Nicole Garcia și Hippolyte Girardot.

09.00   Pompierii din Chicago: Întotdeauna Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Always) Sezonul 3, Episodul 1

Boden îi silește pe cei de la stația 51 să se adune după o explozie devastatoare. Casey încearcă să-l localizeze pe Severide.

10.00   Durere și vindecare: episodul 20 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 20

Hector încearcă să-l înveselească pe Rodrigo, dar eforturile lui nu au succes. Între timp, Román cere custodia completă a copiilor săi.

11.00   Durere și vindecare: episodul 21 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 21

Beat, Roman face bucăți actele de divorț Mariei Clara. Robert o ia pe Gloria la o plimbare cu motocicleta, ceea ce îl face gelos pe Castro.

12.00   Durere și vindecare: episodul 22 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 22

Poliția ajunge la spital și Alirio trage câteva focuri în aer. Toți pacienții pleacă, cu excepția fiului guvernatorului.

13.00   Magnum, detectiv particular: Minciunile noastre Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Lies We Tell) Sezonul 3, Episodul 11

O femeie le cere ajutor lui Magnum și Higgins pentru a-l găsi pe ucigașul iubitului ei. Între timp, Rick află că sănătatea lui Icepick s-a înrăutățit.

14.00   Căpitanul Marleau: Să nu mori niciodată Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Corinne Masiero, Thibault de Montalembert, Didier Flamand

(Captain Marleau: Ne Plus Mourir Jamais) Sezonul 4, Episodul 2

Cea mai extravagantă polițistă franceză trebuie să rezolve încă un caz complex. Cu participarea lui Isabelle Adjani.

16.00   Pompierii din Chicago: Uimește-mă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Wow Me) Sezonul 3, Episodul 2

Locotenentul Severide se întoarce la stația 51, dar e clar că s-a schimbat mult. În câteva săptămâni, Dawson începe să lucreze la stația din Austin.

17.00   Durere și vindecare: episodul 22 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 22

Poliția ajunge la spital și Alirio trage câteva focuri în aer. Toți pacienții pleacă, cu excepția fiului guvernatorului.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 23 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 23

Vin rezultatele lui David: are tuberculoză spinală și HIV. Maria Clara petrece timp cu copiii ei. Carlos îi face o mărturisire soției sale.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 24 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 24

Carlos încearcă să-i recâștoge încrederea soției înainte de a pleca din Medellin. Gloria o motivează pe Sol să se facă asistentă medicală.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Hoț sau victimă Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dark Harvest) Sezonul 3, Episodul 12

E nevoie de Magnum și Higgins atunci când SUV-ul unui veteran al Marinei este furat, cu câinele ei de sprijin emoțional încă la bord.

21.00   Camera de gardă: Moșul are un cadou pentru tine Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Secret Santa Has A Gift For You) Sezonul 7, Episodul 9

Având în minte presiunea puternică a rezultatului investigației, Will colaborează cu Dylan să salveze viața unui pacient foarte tânăr.

22.00   Camera de gardă: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită… la Chicago Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: No Good Deed Goes Unpunished… In Chicago) Sezonul 7, Episodul 10

În urma scandalului Vas-COM, Godwin și ofițerul de conformitate se ciocnesc, iar Crockett și Blake tratează un pacient cu un fiu autist.

23.00   Camera de gardă: Lucrurile lăsate în urmă Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Things We Thought We Left Behind) Sezonul 7, Episodul 11

Un celebru jucător de fotbal alcoolic are nevoie de transplant de ficat iar Dylan s-a reunit cu greu cu prieteni vechi când fiul lui este rănit.

00.00   Camera de gardă: Ce nu știi nu-ți face rău Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: What You Don’t Know Can’t Hurt You) Sezonul 7, Episodul 12

Will și Stevie sunt prinși într-o confruntare conjugală în timp ce echipa chirurgicală a dr. Blake are un colaps în timpul unui transplant de ficat.

01.00   Căpitanul Marleau: Să nu mori niciodată Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Corinne Masiero, Thibault de Montalembert, Didier Flamand

(Captain Marleau: Ne Plus Mourir Jamais) Sezonul 4, Episodul 2

Cea mai extravagantă polițistă franceză trebuie să rezolve încă un caz complex. Cu participarea lui Isabelle Adjani.

03.00   FILM Cum să spargi gheața Ð FILM Romantic comedy 2020, regia: Nimisha Mukerji, distribuţie: Kat Graham, Kendrick Sampson, Jordan Claire Robbins

(Fashionably Yours)

După ce a organizat ani de zile moda din oraș, Lauren decide să se mute acasă, ajutată de Rob, care îi va arăta frumusețea orașului Seattle.

05.00   Pompierii din Chicago: Uimește-mă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Wow Me) Sezonul 3, Episodul 2

Locotenentul Severide se întoarce la stația 51, dar e clar că s-a schimbat mult. În câteva săptămâni, Dawson începe să lucreze la stația din Austin.

miercuri
18 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Să aleagă Solomon Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Leave The Choice To Solomon) Sezonul 5, Episodul 12

Un autobuz școlar are un accident, iar echipa se ocupă de repercusiuni.

07.00   Căpitanul Marleau: Să nu mori niciodată Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Corinne Masiero, Thibault de Montalembert, Didier Flamand

(Captain Marleau: Ne Plus Mourir Jamais) Sezonul 4, Episodul 2

Cea mai extravagantă polițistă franceză trebuie să rezolve încă un caz complex. Cu participarea lui Isabelle Adjani.

09.00   Pompierii din Chicago: Uimește-mă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Wow Me) Sezonul 3, Episodul 2

Locotenentul Severide se întoarce la stația 51, dar e clar că s-a schimbat mult. În câteva săptămâni, Dawson începe să lucreze la stația din Austin.

10.00   Durere și vindecare: episodul 22 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 22

Poliția ajunge la spital și Alirio trage câteva focuri în aer. Toți pacienții pleacă, cu excepția fiului guvernatorului.

11.00   Durere și vindecare: episodul 23 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 23

Vin rezultatele lui David: are tuberculoză spinală și HIV. Maria Clara petrece timp cu copiii ei. Carlos îi face o mărturisire soției sale.

12.00   Durere și vindecare: episodul 24 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 24

Carlos încearcă să-i recâștoge încrederea soției înainte de a pleca din Medellin. Gloria o motivează pe Sol să se facă asistentă medicală.

13.00   Magnum, detectiv particular: Hoț sau victimă Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dark Harvest) Sezonul 3, Episodul 12

E nevoie de Magnum și Higgins atunci când SUV-ul unui veteran al Marinei este furat, cu câinele ei de sprijin emoțional încă la bord.

14.00   Căpitanul Marleau: O voce în noapte Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Une Voix Dans La Nuit) Sezonul 5, Episodul 1

Prezentatoarea unei emisiuni radio primește un apel de la un ascultător. Conversația se încheie cu un foc de armă, iar tânăra e găsită moartă.

16.00   Pompierii din Chicago: Condu și taci Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Just Drive the Truck) Sezonul 3, Episodul 3

Spiritele se încing când se ciocnesc niște mașini de pompieri venite de la două stații diferite, iar Cruz e învinuit că nu a condus bine.

17.00   Durere și vindecare: episodul 24 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 24

Carlos încearcă să-i recâștoge încrederea soției înainte de a pleca din Medellin. Gloria o motivează pe Sol să se facă asistentă medicală.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 25 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 25

Manuel primește o ofertă interesantă de la un politician care vrea să fie internat la spital, astfel încât procesul său să fie amânat.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 26 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 26

Carlos este nemulțumit când Maritza se întâlnește din nou cu Castro. Paula află că Roman o înșală. Gloria face ceva neplăcut.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Fără mamă Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Cry Murder) Sezonul 3, Episodul 13

În timp ce lucrează pentru a recupera trufele furate, Magnum și Higgins se trezesc cu un copil abandonat, în timp ce Kumu pleacă să o caute pe mama.

21.00   Premieră FILM Mistere la fotografie: Diamante letale Ð Mystery drama 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Debs Howard

(Picture Perfect Mysteries: Dead Over Diamonds)

Investigația fotografului Allie și a detectivului Sam asupra unui colier neprețuit furat duce la pericol și la o moarte neașteptată.

23.00   Astrid și Raphaëlle: Indigeni Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Natifs) Sezonul 3, Episodul 3

O tânără e găsită drogată și în posesia unei arme folosite cu două decenii în urmă într-o crimă într-o mică comunitate de nativi americani din Canada.

00.10   Clubul mamelor rele: episodul 3 Ð Drama Series, Australia 2019, distribuţie: Melissa George, Tess Haubrich, Jessica Tovey

(Bad Mothers) Sezonul 1, Episodul 3

Sarah își riscă viața ca să demonstreze că Kyle e un criminal, iar Danielle se oferă să-l salveze pe Anton de faliment.

01.10   Căpitanul Marleau: O voce în noapte Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Une Voix Dans La Nuit) Sezonul 5, Episodul 1

Prezentatoarea unei emisiuni radio primește un apel de la un ascultător. Conversația se încheie cu un foc de armă, iar tânăra e găsită moartă.

03.10   FILM Zece pași către iubire Ð FILM Romance 2021, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Ella Cannon, Britton Webb

(10 Steps To Love)

Planurile Sophiei în 10 pași i-au funcționat bine până acum, dar întâmpină probleme când încearcă o abordare similară pentru a găsi dragostea.

05.10   Pompierii din Chicago: Condu și taci Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Just Drive the Truck) Sezonul 3, Episodul 3

Spiritele se încing când se ciocnesc niște mașini de pompieri venite de la două stații diferite, iar Cruz e învinuit că nu a condus bine.

joi
19 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Durerea e pentru cei vii Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Pain Is For The Living) Sezonul 5, Episodul 13

Dr. Choi, April și dr Charles trebuie să aibă grijă de doi frați aflați în stare critică.

07.00   Căpitanul Marleau: O voce în noapte Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Une Voix Dans La Nuit) Sezonul 5, Episodul 1

Prezentatoarea unei emisiuni radio primește un apel de la un ascultător. Conversația se încheie cu un foc de armă, iar tânăra e găsită moartă.

09.00   Pompierii din Chicago: Condu și taci Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Just Drive the Truck) Sezonul 3, Episodul 3

Spiritele se încing când se ciocnesc niște mașini de pompieri venite de la două stații diferite, iar Cruz e învinuit că nu a condus bine.

10.00   Durere și vindecare: episodul 24 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 24

Carlos încearcă să-i recâștoge încrederea soției înainte de a pleca din Medellin. Gloria o motivează pe Sol să se facă asistentă medicală.

11.00   Durere și vindecare: episodul 25 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 25

Manuel primește o ofertă interesantă de la un politician care vrea să fie internat la spital, astfel încât procesul său să fie amânat.

12.00   Durere și vindecare: episodul 26 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 26

Carlos este nemulțumit când Maritza se întâlnește din nou cu Castro. Paula află că Roman o înșală. Gloria face ceva neplăcut.

13.00   Magnum, detectiv particular: Fără mamă Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Cry Murder) Sezonul 3, Episodul 13

În timp ce lucrează pentru a recupera trufele furate, Magnum și Higgins se trezesc cu un copil abandonat, în timp ce Kumu pleacă să o caute pe mama.

14.00   Căpitanul Marleau: Crimă în parcul de distracții Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Grand Huit) Sezonul 5, Episodul 2

Cea mai extravagantă polițistă franceză investighează uciderea unui angajat de la un parc de distracții, iar proprietarii vor să adopte fiul victimei.

16.00   Pompierii din Chicago: Scuzele sunt periculoase Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Apologies Are Dangerous) Sezonul 3, Episodul 4

Dawson încearcă să ajungă la un echilibru în prima zi de lucru a lui Casey. Mills se gândește la viitorul nesigur și Severide își înfruntă demonii.

17.00   Durere și vindecare: episodul 26 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 26

Carlos este nemulțumit când Maritza se întâlnește din nou cu Castro. Paula află că Roman o înșală. Gloria face ceva neplăcut.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 27 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 27

Paula este hotărâtă să strice planurile lui Roman de a se întâlni cu Gloria. Între timp, Antonia află de la Carlos că are boala Crohn.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 28 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 28

Antonia vorbește cu Esperanza, psihologul, despre violența și amenințările lui Rodro. Gloria îl pedepsește pe Roman.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Șoaptele morții Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Whispers of Death) Sezonul 3, Episodul 14

Un clarvăzător îi angajează pe Magnum și Higgins pentru a preveni o crimă, în timp ce Katsumoto îl întreabă pe Kumu despre niște bijuterii furate.

21.00   Mi-am ucis soțul: episodul 3 Ð SERIES Thriller, Franţa 2020, distribuţie: Erika Sainte, Tiphaine Daviot, Antoine Gouy

(J’ai Tue Mon Mari) Sezonul 1, Episodul 3

Prefăcându-se că e avocat, Anna află că Manuel a fost implicat în încercarea de a proteja o persoană importantă dintr-un caz de viol și crimă.

22.05   Mi-am ucis soțul: episodul 4 Ð SERIES Thriller, Franţa 2020, distribuţie: Erika Sainte, Tiphaine Daviot, Antoine Gouy

(J’ai Tue Mon Mari) Sezonul 1, Episodul 4

Trădată de Manuel, Anna are de a face din nou cu poliția și Caldera, având la dispoziție doar 24 de ore să dovedească amenințările față de familia sa.

23.05   FILM Adu-l urgent pe scenă! Ð Comedy, USA 2010, regia: Nicholas Stoller, distribuţie: Jonah Hill, Russell Brand, Elisabeth Moss

(Get Him to the Greek)

Un director de la o casă de discuri este însărcinat să îl însoțească la un concert pe nesuferitul star rock Aldous Snow dar acesta are alte planuri.

01.25   Căpitanul Marleau: Crimă în parcul de distracții Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Grand Huit) Sezonul 5, Episodul 2

Cea mai extravagantă polițistă franceză investighează uciderea unui angajat de la un parc de distracții, iar proprietarii vor să adopte fiul victimei.

03.25   FILM Jurămintele noastre Ð FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

05.10   Pompierii din Chicago: Scuzele sunt periculoase Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Apologies Are Dangerous) Sezonul 3, Episodul 4

Dawson încearcă să ajungă la un echilibru în prima zi de lucru a lui Casey. Mills se gândește la viitorul nesigur și Severide își înfruntă demonii.

vineri
20 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Nimic nu e veșnic Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: It May Not Be Forever) Sezonul 5, Episodul 14

Dr. Halstead continuă să lucreze la locul sigur al injectării, își pune la îndoială etica. Dr. Charles și Elsa dezvăluie un iagnostic greșit.

07.00   Căpitanul Marleau: Crimă în parcul de distracții Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Grand Huit) Sezonul 5, Episodul 2

Cea mai extravagantă polițistă franceză investighează uciderea unui angajat de la un parc de distracții, iar proprietarii vor să adopte fiul victimei.

09.00   Pompierii din Chicago: Scuzele sunt periculoase Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Apologies Are Dangerous) Sezonul 3, Episodul 4

Dawson încearcă să ajungă la un echilibru în prima zi de lucru a lui Casey. Mills se gândește la viitorul nesigur și Severide își înfruntă demonii.

10.00   Durere și vindecare: episodul 26 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 26

Carlos este nemulțumit când Maritza se întâlnește din nou cu Castro. Paula află că Roman o înșală. Gloria face ceva neplăcut.

11.00   Durere și vindecare: episodul 27 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 27

Paula este hotărâtă să strice planurile lui Roman de a se întâlni cu Gloria. Între timp, Antonia află de la Carlos că are boala Crohn.

12.00   Durere și vindecare: episodul 28 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 28

Antonia vorbește cu Esperanza, psihologul, despre violența și amenințările lui Rodro. Gloria îl pedepsește pe Roman.

13.00   Magnum, detectiv particular: Șoaptele morții Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Whispers of Death) Sezonul 3, Episodul 14

Un clarvăzător îi angajează pe Magnum și Higgins pentru a preveni o crimă, în timp ce Katsumoto îl întreabă pe Kumu despre niște bijuterii furate.

14.00   Căpitanul Marleau: Necazuri în amor Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Quelques Maux D´amour) Sezonul 5, Episodul 3

Cel mai recent caz al lui Marleau o pune în legătură cu un cântăreț celebru al cărui prieten e omorât chiar în timpul sărbătoririi nunții fiicei sale.

16.00   Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

17.00   Durere și vindecare: episodul 28 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 28

Antonia vorbește cu Esperanza, psihologul, despre violența și amenințările lui Rodro. Gloria îl pedepsește pe Roman.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 29 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 29

Poliția îl capturează pe Rodro. Esperanza primește o mulțime de vizitatori după ce e atacată cu acid. Gloria și Castro se depărtează mai mult.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 30 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 30

Esteban leșină în baie, iar Carlos și Ernesto îl duc la spital. Alvaro și Arturo nu sunt de acord cu privire la diagnosticul unui pacient.

20.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Martor la crimă Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Before the Fall) Sezonul 3, Episodul 15

Unchiul lui Magnum dezvăluie un secret șocant, în timp ce TC îi cere ajutor lui Higgins când crede că ar fi asistat la o crimă din elicopterul său.

21.00   Premieră Magnum, detectiv particular: Medici fără frontiere Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bloodline) Sezonul 3, Episodul 16

Ethan îl invită pe Higgins să-l însoțească într-o călătorie cu Medicii fără frontiere, exact când Magnum începe să accepte alte posibilități.

22.00   Perechea perfectă Ð FILM Romance 2021, distribuţie: Nazneen Contractor, Brennan Elliott

(The Perfect Pairing)

Un critic culinar se trezește implicat într-o poveste de dragoste după ce se lovește la cap și își pierde memoria în timp ce vizita o cramă.

00.00   FILM Steaua inimii mele Ð FILM Romance 2021, regia: Kevin Fair, distribuţie: Alexa PenaVega, Luke Macfarlane, Nolen Dubuc

(Taking a Shot at Love)

Romantismul plutește când un instructor de balet ajută o jucătoare de hochei să-și revină după accidentarea care i-a schimbat cariera de dansatoare.

02.00   Căpitanul Marleau: Necazuri în amor Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Quelques Maux D´amour) Sezonul 5, Episodul 3

Cel mai recent caz al lui Marleau o pune în legătură cu un cântăreț celebru al cărui prieten e omorât chiar în timpul sărbătoririi nunții fiicei sale.

04.00   FILM Un toast pentru dragoste Ð FILM Romance 2021, regia: David Weaver, distribuţie: Laura Osnes, Juan Pablo Di Pace, Matthew James Dowden

(Raise a Glass to Love)

Cu obiectivul de a deveni Maestru Sommelier, Jenna se întoarce la podgoria familiei, la studiu – dar intră în conflict cu managerul podgoriei Marcelo.

sâmbătă
21 ianuarie 2023

06.00   Pompierii din Chicago: Întotdeauna Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Always) Sezonul 3, Episodul 1

Boden îi silește pe cei de la stația 51 să se adune după o explozie devastatoare. Casey încearcă să-l localizeze pe Severide.

07.00   Pompierii din Chicago: Uimește-mă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Wow Me) Sezonul 3, Episodul 2

Locotenentul Severide se întoarce la stația 51, dar e clar că s-a schimbat mult. În câteva săptămâni, Dawson începe să lucreze la stația din Austin.

08.00   Pompierii din Chicago: Condu și taci Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Just Drive the Truck) Sezonul 3, Episodul 3

Spiritele se încing când se ciocnesc niște mașini de pompieri venite de la două stații diferite, iar Cruz e învinuit că nu a condus bine.

09.00   Pompierii din Chicago: Scuzele sunt periculoase Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Apologies Are Dangerous) Sezonul 3, Episodul 4

Dawson încearcă să ajungă la un echilibru în prima zi de lucru a lui Casey. Mills se gândește la viitorul nesigur și Severide își înfruntă demonii.

10.00   Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

11.00   Astrid și Raphaëlle: Indigeni Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Natifs) Sezonul 3, Episodul 3

O tânără e găsită drogată și în posesia unei arme folosite cu două decenii în urmă într-o crimă într-o mică comunitate de nativi americani din Canada.

12.10   FILM Zece pași către iubire Ð FILM Romance 2021, regia: Elizabeth Snoderly, distribuţie: Ella Cannon, Britton Webb

(10 Steps To Love)

Planurile Sophiei în 10 pași i-au funcționat bine până acum, dar întâmpină probleme când încearcă o abordare similară pentru a găsi dragostea.

14.10   FILM Jurămintele noastre Ð FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

16.10   FILM Un toast pentru dragoste Ð FILM Romance 2021, regia: David Weaver, distribuţie: Laura Osnes, Juan Pablo Di Pace, Matthew James Dowden

(Raise a Glass to Love)

Cu obiectivul de a deveni Maestru Sommelier, Jenna se întoarce la podgoria familiei, la studiu – dar intră în conflict cu managerul podgoriei Marcelo.

18.10   FILM Mistere la fotografie: Diamante letale Ð Mystery drama 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Debs Howard

(Picture Perfect Mysteries: Dead Over Diamonds)

Investigația fotografului Allie și a detectivului Sam asupra unui colier neprețuit furat duce la pericol și la o moarte neașteptată.

20.10   FILM Dragostea costă! Ð FILM Comedy 2003, regia: Joel Coen, Ethan Coen, distribuţie: George Clooney, Catherine Zeta-Jones, Billy Bob Thornton

(Intolerable Cruelty)

Când Miles, un renumit avocat de divorțuri, o face pe Marylin să piardă o pensie alimentară mare, ea decide să se răzbune pe el.

22.25   FILM Adu-l urgent pe scenă! Ð Comedy, USA 2010, regia: Nicholas Stoller, distribuţie: Jonah Hill, Russell Brand, Elisabeth Moss

(Get Him to the Greek)

Un director de la o casă de discuri este însărcinat să îl însoțească la un concert pe nesuferitul star rock Aldous Snow dar acesta are alte planuri.

00.45   FILM Prietenă și mireasă Ð FILM Romance 2018, regia: Andrew Cymek, distribuţie: Ryan Paevey, Jocelyn Hudon, Kelly Kruger

(BFF Bride)

Jess ar trebui să planifice nunta celei mai bune prietene, Ted, dar nu își va ignora sentimentele.

02.40   Camera de gardă: Cred că nu mai contează Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Guess It Doesn’t Matter Anymore) Sezonul 5, Episodul 10

April se confruntă cu consecințele deciziei de a-i spune adevărul lui Ethan sau de a păstra secretul. Dr Charles face față cu greu morții soției lui.

03.30   Camera de gardă: Se mișcă pământul sub noi Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: The Ground Shifts Beneath Us) Sezonul 5, Episodul 11

Will propune conducerii un loc de injectare sigur. Natalie și Goodwin se tem pentru Gwen.

04.20   Camera de gardă: Să aleagă Solomon Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Leave The Choice To Solomon) Sezonul 5, Episodul 12

Un autobuz școlar are un accident, iar echipa se ocupă de repercusiuni.

05.10   Camera de gardă: Durerea e pentru cei vii Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: Pain Is For The Living) Sezonul 5, Episodul 13

Dr. Choi, April și dr Charles trebuie să aibă grijă de doi frați aflați în stare critică.

duminică
22 ianuarie 2023

06.00   FILM Prietenă și mireasă Ð FILM Romance 2018, regia: Andrew Cymek, distribuţie: Ryan Paevey, Jocelyn Hudon, Kelly Kruger

(BFF Bride)

Jess ar trebui să planifice nunta celei mai bune prietene, Ted, dar nu își va ignora sentimentele.

08.00   Camera de gardă: Moșul are un cadou pentru tine Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Secret Santa Has A Gift For You) Sezonul 7, Episodul 9

Având în minte presiunea puternică a rezultatului investigației, Will colaborează cu Dylan să salveze viața unui pacient foarte tânăr.

09.00   Camera de gardă: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită… la Chicago Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: No Good Deed Goes Unpunished… In Chicago) Sezonul 7, Episodul 10

În urma scandalului Vas-COM, Godwin și ofițerul de conformitate se ciocnesc, iar Crockett și Blake tratează un pacient cu un fiu autist.

10.00   Camera de gardă: Lucrurile lăsate în urmă Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Things We Thought We Left Behind) Sezonul 7, Episodul 11

Un celebru jucător de fotbal alcoolic are nevoie de transplant de ficat iar Dylan s-a reunit cu greu cu prieteni vechi când fiul lui este rănit.

11.00   Camera de gardă: Ce nu știi nu-ți face rău Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: What You Don’t Know Can’t Hurt You) Sezonul 7, Episodul 12

Will și Stevie sunt prinși într-o confruntare conjugală în timp ce echipa chirurgicală a dr. Blake are un colaps în timpul unui transplant de ficat.

12.00   FILM Jurămintele noastre Ð FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

14.00   FILM Un toast pentru dragoste Ð FILM Romance 2021, regia: David Weaver, distribuţie: Laura Osnes, Juan Pablo Di Pace, Matthew James Dowden

(Raise a Glass to Love)

Cu obiectivul de a deveni Maestru Sommelier, Jenna se întoarce la podgoria familiei, la studiu – dar intră în conflict cu managerul podgoriei Marcelo.

16.00   Premieră FILM O nuntă hibernală Ð Romantic comedy 2019, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Kevin McGarry, Meghan Heffern

(Winter Castle)

Jenny merge la nunta de iarnă a surorii ei la o masă de gheață și se topește de dragoste după cumnatul de mână. Din păcate, el nu a venit singur.

18.00   FILM O iubire hibernală Ð FILM Drama 2020, regia: Allan Harmon, distribuţie: Jill Wagner, Victor Webster, Lauren McNamara

(Hearts of Winter)

Un designer de interioare insuflă o viață nouă casei unui văduv și fiicei lui și găsește dragostea pe parcursul acestui proiect.

20.00   Astrid și Raphaëlle: Indigeni Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Natifs) Sezonul 3, Episodul 3

O tânără e găsită drogată și în posesia unei arme folosite cu două decenii în urmă într-o crimă într-o mică comunitate de nativi americani din Canada.

21.10   Magnum, detectiv particular: Minciunile noastre Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Lies We Tell) Sezonul 3, Episodul 11

O femeie le cere ajutor lui Magnum și Higgins pentru a-l găsi pe ucigașul iubitului ei. Între timp, Rick află că sănătatea lui Icepick s-a înrăutățit.

22.10   Magnum, detectiv particular: Hoț sau victimă Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Dark Harvest) Sezonul 3, Episodul 12

E nevoie de Magnum și Higgins atunci când SUV-ul unui veteran al Marinei este furat, cu câinele ei de sprijin emoțional încă la bord.

23.10   Magnum, detectiv particular: Fără mamă Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Cry Murder) Sezonul 3, Episodul 13

În timp ce lucrează pentru a recupera trufele furate, Magnum și Higgins se trezesc cu un copil abandonat, în timp ce Kumu pleacă să o caute pe mama.

00.10   Magnum, detectiv particular: Șoaptele morții Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Whispers of Death) Sezonul 3, Episodul 14

Un clarvăzător îi angajează pe Magnum și Higgins pentru a preveni o crimă, în timp ce Katsumoto îl întreabă pe Kumu despre niște bijuterii furate.

01.10   Magnum, detectiv particular: Martor la crimă Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Before the Fall) Sezonul 3, Episodul 15

Unchiul lui Magnum dezvăluie un secret șocant, în timp ce TC îi cere ajutor lui Higgins când crede că ar fi asistat la o crimă din elicopterul său.

02.10   Magnum, detectiv particular: Medici fără frontiere Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bloodline) Sezonul 3, Episodul 16

Ethan îl invită pe Higgins să-l însoțească într-o călătorie cu Medicii fără frontiere, exact când Magnum începe să accepte alte posibilități.

03.10   Camera de gardă: Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită… la Chicago Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: No Good Deed Goes Unpunished… In Chicago) Sezonul 7, Episodul 10

În urma scandalului Vas-COM, Godwin și ofițerul de conformitate se ciocnesc, iar Crockett și Blake tratează un pacient cu un fiu autist.

04.10   Camera de gardă: Lucrurile lăsate în urmă Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: The Things We Thought We Left Behind) Sezonul 7, Episodul 11

Un celebru jucător de fotbal alcoolic are nevoie de transplant de ficat iar Dylan s-a reunit cu greu cu prieteni vechi când fiul lui este rănit.

05.05   Camera de gardă: Ce nu știi nu-ți face rău Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Dominic Rains

(Chicago Med: What You Don’t Know Can’t Hurt You) Sezonul 7, Episodul 12

Will și Stevie sunt prinși într-o confruntare conjugală în timp ce echipa chirurgicală a dr. Blake are un colaps în timpul unui transplant de ficat.

luni
23 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Nu voi face rău Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: I Will Do No Harm) Sezonul 5, Episodul 15

Un pacient care pretinde că e altcineva este încredințat dr Charles și dr Manning.

07.00   Căpitanul Marleau: Necazuri în amor Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Quelques Maux D´amour) Sezonul 5, Episodul 3

Cel mai recent caz al lui Marleau o pune în legătură cu un cântăreț celebru al cărui prieten e omorât chiar în timpul sărbătoririi nunții fiicei sale.

09.00   Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

10.00   Durere și vindecare: episodul 28 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 28

Antonia vorbește cu Esperanza, psihologul, despre violența și amenințările lui Rodro. Gloria îl pedepsește pe Roman.

11.00   Durere și vindecare: episodul 29 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 29

Poliția îl capturează pe Rodro. Esperanza primește o mulțime de vizitatori după ce e atacată cu acid. Gloria și Castro se depărtează mai mult.

12.00   Durere și vindecare: episodul 30 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 30

Esteban leșină în baie, iar Carlos și Ernesto îl duc la spital. Alvaro și Arturo nu sunt de acord cu privire la diagnosticul unui pacient.

13.00   Magnum, detectiv particular: Medici fără frontiere Ð SERIES Crime 2020, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Bloodline) Sezonul 3, Episodul 16

Ethan îl invită pe Higgins să-l însoțească într-o călătorie cu Medicii fără frontiere, exact când Magnum începe să accepte alte posibilități.

14.00   Căpitanul Marleau: Pace și sănătate Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Pace E Salute) Sezonul 5, Episodul 4

Un fost medic e găsit mort într-un sat corsican, lângă soția sa inconștientă, fiind un caz clasic de sinucidere, dar Marleau se îndoiește de verdict.

16.00   Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

17.00   Durere și vindecare: episodul 30 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 30

Esteban leșină în baie, iar Carlos și Ernesto îl duc la spital. Alvaro și Arturo nu sunt de acord cu privire la diagnosticul unui pacient.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 31 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 31

Când Veronica intră în stop cardiac, dr. Arturo nu face nimic, așa că Alvaro preia controlul. Între timp, Sol îi spune lui Hector adevărul.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 32 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 32

Sol primește formularele de înscriere la universitate, în timp ce Hector primește o veste dezamăgitoare cu privire la fertilitatea sa.

20.00   Magnum, detectiv particular: Am văzut Soarele cum răsare Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I Saw The Sun Rise) Sezonul 1, Episodul 1

Cu o nouă viață ca detectiv particular, Thomas Magnum, fost membru al Navy SEAL, se trezește atras într-o misiune de răzbunare și o vânătoare de aur.

21.00   Premieră Astrid și Raphaëlle: Camera deschisă Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: La chambre ouverte) Sezonul 3, Episodul 4

Cei doi investighează când un criminal condamnat este găsit mort în camera lui dintr-un spital de psihiatrie, iar dovezile par să excludă un accident.

22.10   FILM Mistere la fotografie: Diamante letale Ð Mystery drama 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Debs Howard

(Picture Perfect Mysteries: Dead Over Diamonds)

Investigația fotografului Allie și a detectivului Sam asupra unui colier neprețuit furat duce la pericol și la o moarte neașteptată.

00.10   Pompierii din Chicago: Măsuri drastice Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: The Nuclear Option) Sezonul 3, Episodul 5

Locotenent Casey înfruntă consecințele divorțului iminent al surorii lui. Între timp, Dawson și Mills se obișnuiesc cu noile lor roluri la stația 51.

01.10   Căpitanul Marleau: Pace și sănătate Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Pace E Salute) Sezonul 5, Episodul 4

Un fost medic e găsit mort într-un sat corsican, lângă soția sa inconștientă, fiind un caz clasic de sinucidere, dar Marleau se îndoiește de verdict.

03.10   FILM Jurămintele noastre Ð FILM Romance 2021, regia: Jessica Harmon, distribuţie: Fiona Gubelmann, Antonio Cayonne

(The Vows We Keep)

Organizatorul de evenimente, Hazel, este pusă în fața unui termen limită descurajant când e insărcinată cu organizarea nunții perfecte pentru sora sa.

05.10   Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

marţi
24 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Cine ar trebui să judece Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Who Should be the Judge) Sezonul 5, Episodul 16

Câțiva membri ai echipei sunt în pericol, când un asasin condamnat evadează.

07.00   Căpitanul Marleau: Pace și sănătate Ð SERIES Crime 2019, distribuţie: Corinne Masiero, Aymeric Demarigny

(Captain Marleau: Pace E Salute) Sezonul 5, Episodul 4

Un fost medic e găsit mort într-un sat corsican, lângă soția sa inconștientă, fiind un caz clasic de sinucidere, dar Marleau se îndoiește de verdict.

09.00   Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

10.00   Durere și vindecare: episodul 30 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 30

Esteban leșină în baie, iar Carlos și Ernesto îl duc la spital. Alvaro și Arturo nu sunt de acord cu privire la diagnosticul unui pacient.

11.00   Durere și vindecare: episodul 31 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 31

Când Veronica intră în stop cardiac, dr. Arturo nu face nimic, așa că Alvaro preia controlul. Între timp, Sol îi spune lui Hector adevărul.

12.00   Durere și vindecare: episodul 32 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 32

Sol primește formularele de înscriere la universitate, în timp ce Hector primește o veste dezamăgitoare cu privire la fertilitatea sa.

13.00   Magnum, detectiv particular: Am văzut Soarele cum răsare Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I Saw The Sun Rise) Sezonul 1, Episodul 1

Cu o nouă viață ca detectiv particular, Thomas Magnum, fost membru al Navy SEAL, se trezește atras într-o misiune de răzbunare și o vânătoare de aur.

14.00   Căpitanul Marleau: Văduvele vesele Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Edouard Baer, Anne Brochet

(Captain Marleau: The Merry Widows) Sezonul 6, Episodul 1

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

16.00   Pompierii din Chicago: Nu atingeți nimic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Nobody Touches Anything) Sezonul 3, Episodul 7

Severide, Voight și detectivul Linsey fac cercetări când o cutie suspectă este descoperită în timpul intervenției de stingere a unui incendiu.

17.00   Durere și vindecare: episodul 32 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 32

Sol primește formularele de înscriere la universitate, în timp ce Hector primește o veste dezamăgitoare cu privire la fertilitatea sa.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 33 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 33

Maria Clara îl ajută pe Ernesto cu niște documente, iar acesta o invită la masă pentru a-i mulțumi. Între timp, Castro se confruntă cu Gloria.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 34 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 34

Carlos îl însoțește pe prietenul său, Julio Cesar, la o înmormântare, unde se întâmplă ceva neașteptat. Între timp, Samuel este operat.

20.00   Magnum, detectiv particular: De la cap Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: From The Head Down) Sezonul 1, Episodul 2

Magnum ajută un pescar în dificultate, când se fură un ton de 350.000 de dolari și descoperă că hoțului îi trebuie ajutorul detectivului particular.

21.00   Camera de gardă: Realitatea lasă loc imaginației Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Reality Leaves A Lot To The Imagination) Sezonul 7, Episodul 13

Dylan și Archer pun un diagnostic de infecție severă unei viitoare mame. Meggie e șocată. Will și Charles pun la îndoială un diagnostic de Alzheimer.

22.00   Camera de gardă: Tot ce putea fi Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: All The Things That Could Have Been) Sezonul 7, Episodul 14

Goodwin atribuie noul ofițer de conformitate a lui Med unui pacient cu efecte COVID pe termen lung și Hammer află adevăruri dureroase despre mama ei.

23.00   Camera de gardă: Lucruri care trebuie îndoite, nu rupte Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Things Meant To Be Bent Not Broken) Sezonul 7, Episodul 15

Instinctele de polițist a lui Dylan l-au făcut să își bănuiască pacientul de trafic de droguri. Crockett și Blake sunt asociați cu un chirurg arogant.

00.00   Camera de gardă: Să alegi din speranță, nu de teamă Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: May Your Choices Reflect Hope, Not Fear) Sezonul 7, Episodul 16

Will ajută un pacient care suferă de simptome post COVID, iar Vanessa află că fiica unui pacient este victima unui mariaj aranjat.

01.00   Căpitanul Marleau: Văduvele vesele Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Edouard Baer, Anne Brochet

(Captain Marleau: The Merry Widows) Sezonul 6, Episodul 1

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

03.00   FILM Un toast pentru dragoste Ð FILM Romance 2021, regia: David Weaver, distribuţie: Laura Osnes, Juan Pablo Di Pace, Matthew James Dowden

(Raise a Glass to Love)

Cu obiectivul de a deveni Maestru Sommelier, Jenna se întoarce la podgoria familiei, la studiu – dar intră în conflict cu managerul podgoriei Marcelo.

05.00   Pompierii din Chicago: Nu atingeți nimic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Nobody Touches Anything) Sezonul 3, Episodul 7

Severide, Voight și detectivul Linsey fac cercetări când o cutie suspectă este descoperită în timpul intervenției de stingere a unui incendiu.

miercuri
25 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Fantomele trecutului Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: The Ghosts of the Past) Sezonul 5, Episodul 17

Manning și Charles tratează un copil pe care bănuiesc că mama îl abuzează ca să atragă atenția.

07.00   Căpitanul Marleau: Văduvele vesele Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Edouard Baer, Anne Brochet

(Captain Marleau: The Merry Widows) Sezonul 6, Episodul 1

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

09.00   Pompierii din Chicago: Nu atingeți nimic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Nobody Touches Anything) Sezonul 3, Episodul 7

Severide, Voight și detectivul Linsey fac cercetări când o cutie suspectă este descoperită în timpul intervenției de stingere a unui incendiu.

10.00   Durere și vindecare: episodul 32 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 32

Sol primește formularele de înscriere la universitate, în timp ce Hector primește o veste dezamăgitoare cu privire la fertilitatea sa.

11.00   Durere și vindecare: episodul 33 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 33

Maria Clara îl ajută pe Ernesto cu niște documente, iar acesta o invită la masă pentru a-i mulțumi. Între timp, Castro se confruntă cu Gloria.

12.00   Durere și vindecare: episodul 34 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 34

Carlos îl însoțește pe prietenul său, Julio Cesar, la o înmormântare, unde se întâmplă ceva neașteptat. Între timp, Samuel este operat.

13.00   Magnum, detectiv particular: De la cap Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: From The Head Down) Sezonul 1, Episodul 2

Magnum ajută un pescar în dificultate, când se fură un ton de 350.000 de dolari și descoperă că hoțului îi trebuie ajutorul detectivului particular.

14.00   Căpitanul Marleau: Copacul sclavilor Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: The Slave Tree) Sezonul 6, Episodul 2

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

16.00   Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

17.00   Durere și vindecare: episodul 34 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 34

Carlos îl însoțește pe prietenul său, Julio Cesar, la o înmormântare, unde se întâmplă ceva neașteptat. Între timp, Samuel este operat.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 35 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 35

Fabio crede că episoadele Gabrielei sunt un efect secundar al unui medicament pe care îl ia. Între timp, Samuel își revine după operație.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 36 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 36

Iñaki reușește să demonstreze că diagnosticul lui Castro a fost corect: Joaquín suferă de narcolepsie. Sol își dă seama că Hector o spionează.

20.00   Magnum, detectiv particular: Femeia care n-a murit Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Woman Who Never Died) Sezonul 1, Episodul 3

Magnum are sarcina de a descoperi adevărata identitate a logodnicei unui bărbat aflat în comă, când află că femeia a suferit o amplă operație facială.

21.00   Premieră FILM Mistere la fotografie: Primadona ucisă Ð FILM Romance 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Willie Aames

 

 

(Picture Perfect Mysteries: Exit Stage Death)

În culise, fotograful Allie Adams descoperă cadavrul actriței principale, ucisă înainte de ridicarea cortinei.

23.00   Astrid și Raphaëlle: Camera deschisă Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: La chambre ouverte) Sezonul 3, Episodul 4

Cei doi investighează când un criminal condamnat este găsit mort în camera lui dintr-un spital de psihiatrie, iar dovezile par să excludă un accident.

00.10   Clubul mamelor rele: episodul 4 Ð Drama Series, Australia 2019, distribuţie: Melissa George, Tess Haubrich, Jessica Tovey

(Bad Mothers) Sezonul 1, Episodul 4

Sarah descoperă un nou suspect în ancheta privind omorârea lui Charlotte, iar Maddie se străduie să păstreze custodia copilului ei.

01.10   Căpitanul Marleau: Copacul sclavilor Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: The Slave Tree) Sezonul 6, Episodul 2

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

03.10   FILM Lege și dragoste Ð FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

05.10   Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

joi
26 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: În numele iubirii Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: In the Name of Love) Sezonul 5, Episodul 18

Charles se teme că Halstead revine la vechi obiceiuri când începe să trateze greșit un pacient cu Alzheimer cu debut timpuriu.

07.00   Căpitanul Marleau: Copacul sclavilor Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: The Slave Tree) Sezonul 6, Episodul 2

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

09.00   Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

10.00   Durere și vindecare: episodul 34 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 34

Carlos îl însoțește pe prietenul său, Julio Cesar, la o înmormântare, unde se întâmplă ceva neașteptat. Între timp, Samuel este operat.

11.00   Durere și vindecare: episodul 35 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 35

Fabio crede că episoadele Gabrielei sunt un efect secundar al unui medicament pe care îl ia. Între timp, Samuel își revine după operație.

12.00   Durere și vindecare: episodul 36 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 36

Iñaki reușește să demonstreze că diagnosticul lui Castro a fost corect: Joaquín suferă de narcolepsie. Sol își dă seama că Hector o spionează.

13.00   Magnum, detectiv particular: Femeia care n-a murit Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Woman Who Never Died) Sezonul 1, Episodul 3

Magnum are sarcina de a descoperi adevărata identitate a logodnicei unui bărbat aflat în comă, când află că femeia a suferit o amplă operație facială.

14.00   Căpitanul Marleau: Crăiasa zăpezii Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Sylvie Testud, Christopher Lambert

(Captain Marleau: La Reine Des Glaces) Sezonul 6, Episodul 3

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

16.00   Pompierii din Chicago: Necazuri în trafic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Arrest in Transit) Sezonul 3, Episodul 9

Echipa e chemată să oprească scurgerea de acid dintr-o cisternă răsturnată pe o șosea aglomerată, iar relația dintre Dawson și Casey e testată.

17.00   Durere și vindecare: episodul 36 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 36

Iñaki reușește să demonstreze că diagnosticul lui Castro a fost corect: Joaquín suferă de narcolepsie. Sol își dă seama că Hector o spionează.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 37 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 37

Román o minte pe Paula când îl confruntă cu privire la două bilete de avion pe care i le-a găsit în haină. Carlos și Maritza fac accident.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 38 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 38

În urma accidentului, Maritza e supusă unei intervenții chirurgicale. Între timp, Felipe îi cere scuze lui Álvaro. Román merge să-și vadă copiii.

20.00   Magnum, detectiv particular: Șase tablouri, o singură ramă Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Six Paintings, One Frame) Sezonul 1, Episodul 4

Magnum este angajat de un prieten al lui Higgins să-i testeze securitatea, și se trezește arestat și suspectat de crimă când clientul său este ucis.

21.00   Mi-am ucis soțul: episodul 5 Ð SERIES Thriller, Franţa 2020, distribuţie: Erika Sainte, Tiphaine Daviot, Antoine Gouy

(J’ai Tue Mon Mari) Sezonul 1, Episodul 5

După ce a reușit să evadeze, Anna se refugiază la Laure. Retrăiește amintirile legate de motivul „uciderii” lui Manuel. Dar cum își poate salva fiul?

22.00   Mi-am ucis soțul: episodul 6 Ð SERIES Thriller, Franţa 2020, distribuţie: Erika Sainte, Tiphaine Daviot, Antoine Gouy

(J’ai Tue Mon Mari) Sezonul 1, Episodul 6

Reuniți, Anna, Manuel și fiul lor se pregătesc să evadeze. Dar ce va face Anna când va afla adevărul?

23.05   Anna Karenina Ð FILM Drama, Regatul Unit 2012, distribuţie: Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson

(Anna Karenina)

Adaptarea romanului clasic al lui Tolstoi, în care o aristocrată căsătorită din Rusia intră într-o aventură, ceea ce are consecințe tragice.

01.40   Căpitanul Marleau: Crăiasa zăpezii Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Sylvie Testud, Christopher Lambert

(Captain Marleau: La Reine Des Glaces) Sezonul 6, Episodul 3

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

03.35   FILM Cabana iubirii Ð FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

05.15   Pompierii din Chicago: Necazuri în trafic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Arrest in Transit) Sezonul 3, Episodul 9

Echipa e chemată să oprească scurgerea de acid dintr-o cisternă răsturnată pe o șosea aglomerată, iar relația dintre Dawson și Casey e testată.

vineri
27 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Tratament riscant Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Just a River in Egypt) Sezonul 5, Episodul 19

Charles evaluează un copil de 15 ani adus la spital după ce a căzut de pe un pasaj rutier.

07.00   Căpitanul Marleau: Crăiasa zăpezii Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Sylvie Testud, Christopher Lambert

(Captain Marleau: La Reine Des Glaces) Sezonul 6, Episodul 3

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

09.00   Pompierii din Chicago: Necazuri în trafic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Arrest in Transit) Sezonul 3, Episodul 9

Echipa e chemată să oprească scurgerea de acid dintr-o cisternă răsturnată pe o șosea aglomerată, iar relația dintre Dawson și Casey e testată.

10.00   Durere și vindecare: episodul 36 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 36

Iñaki reușește să demonstreze că diagnosticul lui Castro a fost corect: Joaquín suferă de narcolepsie. Sol își dă seama că Hector o spionează.

11.00   Durere și vindecare: episodul 37 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 37

Román o minte pe Paula când îl confruntă cu privire la două bilete de avion pe care i le-a găsit în haină. Carlos și Maritza fac accident.

12.00   Durere și vindecare: episodul 38 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 38

În urma accidentului, Maritza e supusă unei intervenții chirurgicale. Între timp, Felipe îi cere scuze lui Álvaro. Román merge să-și vadă copiii.

13.00   Magnum, detectiv particular: Șase tablouri, o singură ramă Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Six Paintings, One Frame) Sezonul 1, Episodul 4

Magnum este angajat de un prieten al lui Higgins să-i testeze securitatea, și se trezește arestat și suspectat de crimă când clientul său este ucis.

14.00   Căpitanul Marleau: În numele Fiului Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Olivier Gourmet, Anouk Grinberg

(Captain Marleau: Au Nom Du Fils) Sezonul 6, Episodul 4

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

16.00   Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

17.00   Durere și vindecare: episodul 38 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 38

În urma accidentului, Maritza e supusă unei intervenții chirurgicale. Între timp, Felipe îi cere scuze lui Álvaro. Román merge să-și vadă copiii.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 39 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 39

Sanabria citește poezia Anitei. Carlos îi cere tatălui său să-i respecte intimitatea. Hector vorbește cu Sol despre rezultatele testelor sale ADN.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 40 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 40

Când Fabio află că Fernanda are cancer, îi sugerează să înceapă imediat tratamentul, dar e însărcinată în 20 de săptămâni.

20.00   Magnum, detectiv particular: Moarte subită Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Sudden Death) Sezonul 1, Episodul 5

TC cere ajutor de la Magnum când tatăl unuia dintre jucătorii de fotbal este acuzat de crimă. Poate detectivul particular să-i dovedească nevinovăția?

21.00   FILM O nuntă hibernală Ð Romantic comedy 2019, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Emilie Ullerup, Kevin McGarry, Meghan Heffern

(Winter Castle)

Jenny merge la nunta de iarnă a surorii ei la o masă de gheață și se topește de dragoste după cumnatul de mână. Din păcate, el nu a venit singur.

23.00   FILM O iubire hibernală Ð FILM Drama 2020, regia: Allan Harmon, distribuţie: Jill Wagner, Victor Webster, Lauren McNamara

(Hearts of Winter)

Un designer de interioare insuflă o viață nouă casei unui văduv și fiicei lui și găsește dragostea pe parcursul acestui proiect.

01.00   Căpitanul Marleau: În numele Fiului Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Olivier Gourmet, Anouk Grinberg

(Captain Marleau: Au Nom Du Fils) Sezonul 6, Episodul 4

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

03.00   FILM Pe gustul meu Ð FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

05.00   Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

sâmbătă
28 ianuarie 2023

06.00   Pompierii din Chicago: Nebuni și nesăbuiți Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Madmen and Fools) Sezonul 3, Episodul 6

Casey îl înfruntă pe cumnatul său și Brett se străduie din răsputeri să ajute o mamă la ananghie. Mills e instruit în arta filajului neprofesionist.

07.00   Pompierii din Chicago: Nu atingeți nimic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Nobody Touches Anything) Sezonul 3, Episodul 7

Severide, Voight și detectivul Linsey fac cercetări când o cutie suspectă este descoperită în timpul intervenției de stingere a unui incendiu.

08.00   Pompierii din Chicago: Elicopterul Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Chopper) Sezonul 3, Episodul 8

Când un elicopter explodează într-o zonă dens populată, tot personalul stației aleargă la locul incidentului, încercând din greu să evite dezastrul.

09.00   Pompierii din Chicago: Necazuri în trafic Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Arrest in Transit) Sezonul 3, Episodul 9

Echipa e chemată să oprească scurgerea de acid dintr-o cisternă răsturnată pe o șosea aglomerată, iar relația dintre Dawson și Casey e testată.

10.00   Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

11.00   Astrid și Raphaëlle: Camera deschisă Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: La chambre ouverte) Sezonul 3, Episodul 4

Cei doi investighează când un criminal condamnat este găsit mort în camera lui dintr-un spital de psihiatrie, iar dovezile par să excludă un accident.

12.10   FILM Cabana iubirii Ð FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

14.10   FILM Pe gustul meu Ð FILM Romance 2020, regia: Paul Ziller, distribuţie: Bethany Joy Lenz, Brett Dalton, Aleque Reid

(Just My Type)

Vanessa, autoare din New York care scrie despre cultura pop, obține interviul de vis. Se pare că șeful ei ar putea fi mai interesant decât crezuse.

16.10   FILM Lege și dragoste Ð FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

18.10   FILM Mistere la fotografie: Primadona ucisă Ð FILM Romance 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Willie Aames

 

 

(Picture Perfect Mysteries: Exit Stage Death)

În culise, fotograful Allie Adams descoperă cadavrul actriței principale, ucisă înainte de ridicarea cortinei.

20.10   Anna Karenina Ð FILM Drama, Regatul Unit 2012, distribuţie: Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson

(Anna Karenina)

Adaptarea romanului clasic al lui Tolstoi, în care o aristocrată căsătorită din Rusia intră într-o aventură, ceea ce are consecințe tragice.

22.50   Cealaltă moștenitoare Boleyn Ð FILM Drama 2008, distribuţie: Natalie Portman, Scarlett Johansson, Eric Bana

(The Other Boleyn Girl)

În Anglia din perioada Tudor, două surori frumoase intră în competiție pentru afecțiunea regelui Henry VIII.

01.20   FILM Cabana iubirii Ð FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

03.20   Camera de gardă: Nu voi face rău Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto, Colin Donnell

(Chicago Med: I Will Do No Harm) Sezonul 5, Episodul 15

Un pacient care pretinde că e altcineva este încredințat dr Charles și dr Manning.

04.20   Camera de gardă: Cine ar trebui să judece Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: Who Should be the Judge) Sezonul 5, Episodul 16

Câțiva membri ai echipei sunt în pericol, când un asasin condamnat evadează.

05.10   Camera de gardă: Fantomele trecutului Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: The Ghosts of the Past) Sezonul 5, Episodul 17

Manning și Charles tratează un copil pe care bănuiesc că mama îl abuzează ca să atragă atenția.

duminică
29 ianuarie 2023

06.00   FILM Cabana iubirii Ð FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

08.00   Camera de gardă: Realitatea lasă loc imaginației Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Reality Leaves A Lot To The Imagination) Sezonul 7, Episodul 13

Dylan și Archer pun un diagnostic de infecție severă unei viitoare mame. Meggie e șocată. Will și Charles pun la îndoială un diagnostic de Alzheimer.

09.00   Camera de gardă: Tot ce putea fi Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: All The Things That Could Have Been) Sezonul 7, Episodul 14

Goodwin atribuie noul ofițer de conformitate a lui Med unui pacient cu efecte COVID pe termen lung și Hammer află adevăruri dureroase despre mama ei.

10.00   Camera de gardă: Lucruri care trebuie îndoite, nu rupte Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Things Meant To Be Bent Not Broken) Sezonul 7, Episodul 15

Instinctele de polițist a lui Dylan l-au făcut să își bănuiască pacientul de trafic de droguri. Crockett și Blake sunt asociați cu un chirurg arogant.

11.00   Camera de gardă: Să alegi din speranță, nu de teamă Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: May Your Choices Reflect Hope, Not Fear) Sezonul 7, Episodul 16

Will ajută un pacient care suferă de simptome post COVID, iar Vanessa află că fiica unui pacient este victima unui mariaj aranjat.

12.00   FILM Lege și dragoste Ð FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

14.00   FILM Cabana iubirii Ð FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

16.00   Premieră FILM Castelul de gheață Ð FILM Romance 2021, regia: Marita Grabiak, distribuţie: Jocelyn Hudon, Steve Lund, Kathryn Kohut, Randy Thomas, Melinda Michael

(Baby, It’s Cold Inside)

Sărind peste o vacanță tropicală în favoarea Hotelului de gheață din Canada, Hannah găsește în curând motive întemeiate să se bucure de schimbare.

18.00   FILM Prima zăpadă, prima iubire Ð FILM Romantic Drama 2019, regia: Peter DeLuise, distribuţie: Trevor Donovan, Lindy Booth, Lynda Boyd

(SnowComing)

Când Samantha se duce acasă pentru că tatăl ei se pensionează și pentru festivalul de iarnă din oraș, se întâlnește cu fostul iubit, sportiv vedetă.

20.00   Astrid și Raphaëlle: Camera deschisă Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: La chambre ouverte) Sezonul 3, Episodul 4

Cei doi investighează când un criminal condamnat este găsit mort în camera lui dintr-un spital de psihiatrie, iar dovezile par să excludă un accident.

21.10   Magnum, detectiv particular: Am văzut Soarele cum răsare Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: I Saw The Sun Rise) Sezonul 1, Episodul 1

Cu o nouă viață ca detectiv particular, Thomas Magnum, fost membru al Navy SEAL, se trezește atras într-o misiune de răzbunare și o vânătoare de aur.

22.10   Magnum, detectiv particular: De la cap Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: From The Head Down) Sezonul 1, Episodul 2

Magnum ajută un pescar în dificultate, când se fură un ton de 350.000 de dolari și descoperă că hoțului îi trebuie ajutorul detectivului particular.

23.10   Magnum, detectiv particular: Femeia care n-a murit Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Woman Who Never Died) Sezonul 1, Episodul 3

Magnum are sarcina de a descoperi adevărata identitate a logodnicei unui bărbat aflat în comă, când află că femeia a suferit o amplă operație facială.

00.10   Magnum, detectiv particular: Șase tablouri, o singură ramă Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Six Paintings, One Frame) Sezonul 1, Episodul 4

Magnum este angajat de un prieten al lui Higgins să-i testeze securitatea, și se trezește arestat și suspectat de crimă când clientul său este ucis.

01.10   Magnum, detectiv particular: Moarte subită Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Sudden Death) Sezonul 1, Episodul 5

TC cere ajutor de la Magnum când tatăl unuia dintre jucătorii de fotbal este acuzat de crimă. Poate detectivul particular să-i dovedească nevinovăția?

02.10   Camera de gardă: Realitatea lasă loc imaginației Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Reality Leaves A Lot To The Imagination) Sezonul 7, Episodul 13

Dylan și Archer pun un diagnostic de infecție severă unei viitoare mame. Meggie e șocată. Will și Charles pun la îndoială un diagnostic de Alzheimer.

03.10   Camera de gardă: Tot ce putea fi Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: All The Things That Could Have Been) Sezonul 7, Episodul 14

Goodwin atribuie noul ofițer de conformitate a lui Med unui pacient cu efecte COVID pe termen lung și Hammer află adevăruri dureroase despre mama ei.

04.10   Camera de gardă: Lucruri care trebuie îndoite, nu rupte Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Dominic Rains

(Chicago Med: Things Meant To Be Bent Not Broken) Sezonul 7, Episodul 15

Instinctele de polițist a lui Dylan l-au făcut să își bănuiască pacientul de trafic de droguri. Crockett și Blake sunt asociați cu un chirurg arogant.

05.05   Camera de gardă: Să alegi din speranță, nu de teamă Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: May Your Choices Reflect Hope, Not Fear) Sezonul 7, Episodul 16

Will ajută un pacient care suferă de simptome post COVID, iar Vanessa află că fiica unui pacient este victima unui mariaj aranjat.

luni
30 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Un ac în inimă Ð Drama Series 2019, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: A Needle in the Heart) Sezonul 5, Episodul 20

Crochett e vizitat de doi detectivi din New Orleans care îi pun întrebări despre trecut. Choi își riscă viața ca să salveze un copil.

07.00   Căpitanul Marleau: Copacul sclavilor Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero

(Captain Marleau: The Slave Tree) Sezonul 6, Episodul 2

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

09.00   Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

10.00   Durere și vindecare: episodul 38 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 38

În urma accidentului, Maritza e supusă unei intervenții chirurgicale. Între timp, Felipe îi cere scuze lui Álvaro. Román merge să-și vadă copiii.

11.00   Durere și vindecare: episodul 39 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 39

Sanabria citește poezia Anitei. Carlos îi cere tatălui său să-i respecte intimitatea. Hector vorbește cu Sol despre rezultatele testelor sale ADN.

12.00   Durere și vindecare: episodul 40 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 40

Când Fabio află că Fernanda are cancer, îi sugerează să înceapă imediat tratamentul, dar e însărcinată în 20 de săptămâni.

13.00   Magnum, detectiv particular: Moarte subită Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Sudden Death) Sezonul 1, Episodul 5

TC cere ajutor de la Magnum când tatăl unuia dintre jucătorii de fotbal este acuzat de crimă. Poate detectivul particular să-i dovedească nevinovăția?

14.00   Căpitanul Marleau: Crăiasa zăpezii Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Sylvie Testud, Christopher Lambert

(Captain Marleau: La Reine Des Glaces) Sezonul 6, Episodul 3

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

16.00   Pompierii din Chicago: Lasă-l să moară Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Let Him Die) Sezonul 3, Episodul 11

Cei de la stația de pompieri sunt șocați când doi dintre ei dispar într-o misiune de rutină și apelează la poliția din Chicago pentru a-i căuta.

17.00   Durere și vindecare: episodul 40 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 40

Când Fabio află că Fernanda are cancer, îi sugerează să înceapă imediat tratamentul, dar e însărcinată în 20 de săptămâni.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 41 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 41

Fernanda ia o decizie dificilă. Sol își petrece noaptea în apartamentul Mariei Clara după ce s-a certat cu soțul ei. Juan David merge la spital.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 42 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 42

María Clara încearcă să vorbească cu Carlos, dar acesta o ignoră. Tatăl lui Juan David găsește un videoclip în care fiul său se rănește.

20.00   Magnum, detectiv particular: Moartea e temporară Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Death Is Only Temporary) Sezonul 1, Episodul 6

Magnum e angajat de un magnat ce își caută iubita pierdută, presupusă a fi decedat de mult. Rick și TC ajută un veteran la adaptarea la viața civilă.

21.00   Premieră Astrid și Raphaëlle: Martorul Ð Crime drama 2022, distribuţie: Sara Mortensen, Lola Dewaere

(Astrid et Raphaëlle: Witness) Sezonul 3, Episodul 5

Cercetând o crimă comisă în mijlocul Gare du Nord, cei doi află că singurul martor este fiul victimei, un băiat cu autism.

22.10   FILM Mistere la fotografie: Primadona ucisă Ð FILM Romance 2020, regia: Ron Oliver, distribuţie: Alexa PenaVega, Carlos PenaVega, Willie Aames

 

 

(Picture Perfect Mysteries: Exit Stage Death)

În culise, fotograful Allie Adams descoperă cadavrul actriței principale, ucisă înainte de ridicarea cortinei.

00.10   Pompierii din Chicago: Moșul e nașpa Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Santa Bites) Sezonul 3, Episodul 10

Echipa salvează un cuplu dintr-un incendiu, dar oare Dawson și Casey își vor salva relația după ce o surpriză neplăcută le face din nou probleme?

01.10   Căpitanul Marleau: Crăiasa zăpezii Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Sylvie Testud, Christopher Lambert

(Captain Marleau: La Reine Des Glaces) Sezonul 6, Episodul 3

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

03.10   FILM Lege și dragoste Ð FILM Romance 2019, regia: Clare Niederpruem, distribuţie: Erin Cahill, Trevor Donovan, Gregory Harrison

(Love, Fall & Order)

Când Claire merge acasă să salveze Festivalul Recoltei de la ferma de dovleci a tatălui său, se confruntă cu un vechi rival – avocatul care se opune.

05.10   Pompierii din Chicago: Lasă-l să moară Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Let Him Die) Sezonul 3, Episodul 11

Cei de la stația de pompieri sunt șocați când doi dintre ei dispar într-o misiune de rutină și apelează la poliția din Chicago pentru a-i căuta.

marţi
31 ianuarie 2023

06.00   Camera de gardă: Când am început să ne schimbăm Ð Drama Series 2020, distribuţie: Nick Gehlfuss, Yaya DaCosta, Torrey DeVitto

(Chicago Med: When Did We Begin to Change) Sezonul 6, Episodul 1

În premiera sezonului 6, întregul colectiv de la Chicago Med se adaptează la noua normalitate din pandemie. Dr. Choi și April luptă în linia întâi.

07.00   Căpitanul Marleau: Crăiasa zăpezii Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Sylvie Testud, Christopher Lambert

(Captain Marleau: La Reine Des Glaces) Sezonul 6, Episodul 3

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

09.00   Pompierii din Chicago: Lasă-l să moară Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Let Him Die) Sezonul 3, Episodul 11

Cei de la stația de pompieri sunt șocați când doi dintre ei dispar într-o misiune de rutină și apelează la poliția din Chicago pentru a-i căuta.

10.00   Durere și vindecare: episodul 40 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 40

Când Fabio află că Fernanda are cancer, îi sugerează să înceapă imediat tratamentul, dar e însărcinată în 20 de săptămâni.

11.00   Durere și vindecare: episodul 41 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 41

Fernanda ia o decizie dificilă. Sol își petrece noaptea în apartamentul Mariei Clara după ce s-a certat cu soțul ei. Juan David merge la spital.

12.00   Durere și vindecare: episodul 42 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 42

María Clara încearcă să vorbească cu Carlos, dar acesta o ignoră. Tatăl lui Juan David găsește un videoclip în care fiul său se rănește.

13.00   Magnum, detectiv particular: Moartea e temporară Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: Death Is Only Temporary) Sezonul 1, Episodul 6

Magnum e angajat de un magnat ce își caută iubita pierdută, presupusă a fi decedat de mult. Rick și TC ajută un veteran la adaptarea la viața civilă.

14.00   Căpitanul Marleau: În numele Fiului Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Olivier Gourmet, Anouk Grinberg

(Captain Marleau: Au Nom Du Fils) Sezonul 6, Episodul 4

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

16.00   Pompierii din Chicago: Prădător de ambuscadă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Ambush Predator) Sezonul 3, Episodul 12

Severide și Dawson au parte de un șoc când un incendiu dintr-un depozit dezvăluie probe ce par să trimită la accidentul care a ucis-o pe Shay.

17.00   Durere și vindecare: episodul 42 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 42

María Clara încearcă să vorbească cu Carlos, dar acesta o ignoră. Tatăl lui Juan David găsește un videoclip în care fiul său se rănește.

18.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 43 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 43

Carlos și Maria Clara discută despre un pacient cu suspiciune de „sindromul fabricii de bere”. Între timp, Román ia copiii pentru ziua sa de naștere.

19.00   Premieră Durere și vindecare: episodul 44 Р 2019

(Nurses) Sezonul 1, Episodul 44

După ce Chencho are o criză, Carlos îl convinge pe Castro să deschidă o cameră exclusiv pentru el. Román primește alte vești proaste.

20.00   Magnum, detectiv particular: Misterul pisicii dispărute Ð SERIES Crime 2018, distribuţie: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton

(Magnum P.I.: The Cat Who Cried Wolf) Sezonul 1, Episodul 7

În timp ce caută pisica dispărută a unei fetițe, Magnum dă peste proprietarul ucis al unei alte feline, care se întâmplă să fie agent FBI.

21.00   Camera de gardă: Când iubești, nu ții cu forța Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: If You Love Someone, Set Them Free) Sezonul 7, Episodul 17

Găști rivale își aduc războiul în spital, un pacient cu cancer la cap refuză tratamentul, iar tensiunile sporesc când un transplant de uter eșuează.

22.00   Camera de gardă: Nu judeca, să nu fii judecat Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Judge Not, for You Will Be Judged) Sezonul 7, Episodul 18

Archer și Asher se ceartă pentru un pacient care are legături cu Goodwin. Când un pacient este împușcat într-un jaf, Scott și Marcel ajută anchetă.

23.00   Camera de gardă: Ca un Phoenix ridicat din cenușă Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: Like a Phoenix Rising From the Ashes) Sezonul 7, Episodul 19

Will și Hannah se zbat să salveze un bebeluș, un fost pacient al lui Lonnie intră în greva foamei iar un alt pacient îi uimește pe Dylan și Maggie.

00.00   Camera de gardă: Orice se poate întâmpla Ð SERIES Drama 2021, distribuţie: Nick Gehlfuss, Marlyne Barrett, Kristen Hager, Dominic Rains

(Chicago Med: End of the Day, Anything Can Happen) Sezonul 7, Episodul 20

Dylan o ajută pe fiica unui șef mafiot, o femeie este disperată să își salveze nepotul, iar Ethan se luptă cu niște vești șocante despre tatăl său.

01.00   Căpitanul Marleau: În numele Fiului Ð SERIES Crime, Franţa 2020, distribuţie: Corinne Masiero, Olivier Gourmet, Anouk Grinberg

(Captain Marleau: Au Nom Du Fils) Sezonul 6, Episodul 4

Cea mai exravagantă polițistă a Franței are de rezolvat încă un caz complicat.

03.00   FILM Cabana iubirii Ð FILM Romance 2020, regia: Max McGuire, distribuţie: Jonathan Keltz, Clark Backo, Chris Violette

(Love at Look Lodge)

Lily, care vrea să devină coordonatoare de evenimente la un hotel, are de lucru când îl ajută pe Noah să plănuiască nunta surorii lui la o cabană.

05.00   Pompierii din Chicago: Prădător de ambuscadă Ð Drama Series, USA 2014, distribuţie: Don Kress, Jesse Spencer, Taylor Kinney

(Chicago Fire: Ambush Predator) Sezonul 3, Episodul 12

Severide și Dawson au parte de un șoc când un incendiu dintr-un depozit dezvăluie probe ce par să trimită la accidentul care a ucis-o pe Shay.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.