Au mai rămas doar câteva ore până când Cosmin Seleși va da pentru prima dată întâlnire tuturor celor de acasă într-un format ce nu trebuie ratat. De la 18:30, pe PRO TV, începe Batem Palma? Show-ul în care concurenții se iau la întrecere cu norocul, își pun intuiția pe primul plan și speră ca la final să câștige marele premiu: 100.000 de lei.

Cei 24 de concurenți care intră în prima ediție sunt: Gwendoleen Cepraga, Andrei Iliuță, Oana Ceauși, Ștefan Dincă, Carina Macavei, Cristina Costiniu, Cristian Roman, Eliza Fermuș, Mihai Manolache, Iulia Demetrescu, Cristian Geamăn, Ayako Funatsu, Frederic Icare, Andreea Lupescu, Alexandru Balaban, Mihaela Tănasie, Constantin Dumitru, Anca Vitan, Marius Ursan, Andreea Istrate, Cătălin Calaver, Lăcrămioara Bârdahan, Sînziana Ciuculete și Cristiana Harhătă.

Dintre aceștia, calculatorul va alege aleator un concurent. Acesta se va afla pentru prima dată în emisiune față în față cu luarea deciziilor care îi pot schimba viitorul. Va bate palma sau va merge până la capăt? Cu fiecare rundă, concurentul ales va trebui să deschidă cutiile colegiilor și să spere că elimină cele mai mici sume pe care acestea le ascund. După fiecare rundă, în funcție de sumele rămase în concurs, Banca îi va face o contraofertă pe care concurentul o poate accepta pe loc sau o poate refuza și merge mai departe în joc.

Odată ce jocul se încheie pentru un concurent, panelul de 24 va fi completat de către o nouă persoană! De acolo, pentru toți aceștia, începe emoția de a fi ales de calculator și de a juca cu destinul pentru a câștiga o sumă de la 1 ban la 100.000 de lei.

Câți bani va câștiga prima concurentă? Cât de mult se va baza pe noroc? Aflăm urmărind de luni până vineri, de la ora 18:00, formatul care va surprinde și va încânta: Batem Palma?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.