Holy Molly se pune în rolul povestitoarei în piesa „Boys Oh Boys” și vorbește sincer despre interacțiunile nepotrivite dintre o ea și un el. Piesa nu îți propune să fie un manifest împotriva bărbaților, ci mai degrabă un imn al femeilor puternice. Mesajul este „nu ai nevoie de nimeni, poți să o faci pe cont propriu”. DJ-ul polonez, Tribbs, a completat mesajul piesei cu sunetul său electrizant.

Piesa a fost compusă de Marius Dia, Holy Molly, Achi și Mikolaj Trybulec, iar producția a fost realizată de Achi și Tribbs.

,,<<Boys Oh Boys>>, pentru mine, este atât piesa perfectă pentru o petrecere, cât și un manifest pentru masculinitatea toxică. Sper să o ascultați de fiecare dată când aveți nevoie să vă simțiți puternice și independente. Sunt recunoscătoare că am avut ocazia să colaborez cu Tribbs, îl admir atât ca artist, cât și ca om, și chiar a adus acel ceva în piesă.” ne spune Holy Molly. 

 

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile captivante. Artista este considerată a fi revelația momentului a industriei muzicale din România. De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume sonore din industria muzicală, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ce au propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul „Shot a friend” i-a adus un nou val de fani, piesa ajungând pe primul loc în topul celor mai difuzate piese din Polonia și în topurile din CIS. După succesul internațional avut cu „Menage a Trois”, „Back to her”, „Twinkle Twinkle”, „Shot a friend”, artista a lansat hit-ul „Plouă”, alături de rapper-ul Tata Vlad, piesă ce a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale de specialitate ale radiourilor din România. La fel, cel mai recent single al artistei – Watch Me – a reușit să fie prezent în Top 10 Radio Airplay Romania săptămâni la rând, fiind una dintre cele mai ascultate piese ale momentului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.