MOTANUL ÎNCĂLȚAT: ULTIMA DORINȚĂ ( AG )

 

PREMIERĂ: 9 decembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba maghiară, 2D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba română

GEN: Animație, Familie, Aventură

DISTRIBUȚIE: Salma Hayek, Florence Pugh, Olivia Colman, Antonio Banderas, Harvey Guillén

SINOPSIS:

Nominalizatul la Premiul Oscar, Antonio Banderas, revine cu vocea celebrului Motan încălțat, în timp ce pornește într-o călătorie epică în Pădurea Neagră pentru a găsi legendara Ultima Dorință și a-și restabili viețile pierdute. Dar cu o singură viață rămasă, Motanul va trebui să se umilească și să ceară ajutor fostei lui partenere și rivale: captivanta Kitty Soft Paws (nominalizata la Oscar, Salma Hayek).

 

PROGRAM:

3D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3VWGapS

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: https://bit.ly/3HyJ7Jp

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3HeUPIW

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

 

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CONSPIRAȚIE LA CAIRO ( N15 )

 

PREMIERĂ: 9 decembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Dramă, Thriller

DISTRIBUȚIE: Mehdi Dehbi, Mohammed Bakri, Tawfeek Barhom

SINOPSIS

Un thriller politic plasat în Universitatea Al-Azhar din Cairo, epicentrul puterii în islamul sunnit. Adam, fiu de pescar, este primul din familia lui care primește o bursă de studii la Al-Azhar. În prima zi a noului an universitar, Marele Imam se prăbușește și moare în fața studenților adunați în curtea moscheii. O serie de evenimente îl aduc pe Adam în mijlocul luptelor neînduplecate pentru putere, în care sunt implicate serviciile secrete egiptene.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT  ÎN LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3ux8CTw

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: https://bit.ly/3VydeEI

 

 

TEATRU LA CINEMA: POVESTEA CELOR TREI PURCELUȘI ( AG)

 

PREMIERĂ: 11 decembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, Live

GEN: Comedie, Animație

DISTRIBUȚIE: Alexa Istrate

SINOPSIS

Spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani.

 

Cu toţii ştim povestea celor trei purcei care îşi construiesc case, dar e mult mai amuzant să îi vedem la treabă, să îi punem piedică lupului sau să-l ajutăm să sufle peste case. Şi asta nu fiindcă am fi răi, ci ca să le arătăm tuturor că graba şi lenea strică treaba şi că, dacă vrei să faci un lucru bun şi durabil, trebuie să îţi pui mintea la contribuţie şi să nu te fereşti de muncă.

 

PROGRAM:

2D DUBLAT  ÎN LIMBA ROMÂNĂ ( live în cinema ): https://bit.ly/3W4BjD7

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.