Site icon PLAYU.RO

Cătălin Zmărăndescu, duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cătălin Zmărăndescu va fi invitatul de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, la Kanal D. Fostul luptător va face o serie de dezvăluiri din viața sa personală și profesională, în ediția de duminică a emisiunii, difuzată la ora 22:00!

Cătălin Zmărăndescu este multiplu campion național la lupte libere și primul campion european român în artele marțiale. De asemenea, a fost unul dintre cei mai bine cotați luptători de local kombat și a susținut multe meciuri în stilul mix marțial arts și box profesionist. Cu toate acestea a fost devenit cunoscut publicului larg ca fiind bodyguardul lui Gigi Becali,  de a cărui siguranță s-a ocupat vreme de 16 ani. În anul 2009 a fost arestat și ulterior condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru lipsire de libertate în mod nelegal a persoanelor care i-au furat mașina patronului FCSB. În prezent, deține propria academie de lupte, la Târgoviște, unde este și antrenor.

Cătălin Zmărăndescu se află la a doua căsătorie și e tatăl a patru copii.

„V-a împins răutatea în ring?”, „V-a salvat sportul de la mediocritate?”, „Câți bani ați câștigat din lupte ilegale?”, „Cu ce îl aveți la mâna pe Gigi Becali?”, „Cine v-a salvat de la sinucidere?”, „Cât de mult vă plac oamenii?”, „De ce v-ați renegat copiii?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cătălin Zmărăndescu în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

Exit mobile version