Cătălin Zmărăndescu va fi invitatul de la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, la Kanal D. Fostul luptător va face o serie de dezvăluiri din viața sa personală și profesională, în ediția de duminică a emisiunii, difuzată la ora 22:00!

Cătălin Zmărăndescu este multiplu campion național la lupte libere și primul campion european român în artele marțiale. De asemenea, a fost unul dintre cei mai bine cotați luptători de local kombat și a susținut multe meciuri în stilul mix marțial arts și box profesionist. Cu toate acestea a fost devenit cunoscut publicului larg ca fiind bodyguardul lui Gigi Becali,  de a cărui siguranță s-a ocupat vreme de 16 ani. În anul 2009 a fost arestat și ulterior condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru lipsire de libertate în mod nelegal a persoanelor care i-au furat mașina patronului FCSB. În prezent, deține propria academie de lupte, la Târgoviște, unde este și antrenor.

Cătălin Zmărăndescu se află la a doua căsătorie și e tatăl a patru copii.

„V-a împins răutatea în ring?”, „V-a salvat sportul de la mediocritate?”, „Câți bani ați câștigat din lupte ilegale?”, „Cu ce îl aveți la mâna pe Gigi Becali?”, „Cine v-a salvat de la sinucidere?”, „Cât de mult vă plac oamenii?”, „De ce v-ați renegat copiii?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Cătălin Zmărăndescu în ediția de duminică a emisiunii moderată de Denise Rifai, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.