Nu ne este frică de iarnă! Noua colecție capsulă de la Jenny Fairy cuprinde cizme, botine și genți de mână din blană artificială! Acestea vor rezista chiar și celor mai scăzute temperaturi – atât în oraș, cât și în stațiunea de schi. 

Cel puțin câteva perechi de cizme de blană se află în colecția vedetei Mariah Carey. Paris Hilton, purtând cizme de blană, se strecoară între un hotel de cinci stele și o pârtie de schi din stațiunea americană Aspen. Iar Katie Holmes, o campioană a minimalismului, depășește cu ușurință gerul din New York în haine de blană.

Gențile de blană, un accesoriu esențial al „it-girls” de la începutul anilor 2000, sunt din nou la modă astăzi, datorită emblemelor stilului contemporan: Bella Hadid, Kendall Jenner și Victoria Beckham.

Blana este tendința centrală și tema colecției capsulă Future Fluffy de la Jenny Fairy. Două modele de pantofi și două stiluri de genți promit o iarnă caldă, confortabilă și distractivă. Design-ul lor te va face să te simți extrem de comod!

Cizmele de blană cu talpă antiderapantă și cu catarame distinctive au fost cufundate în nuanțe neutre – negru, maro ciocolatiu și nude. Cizmele sunt disponibile în două variante, roz pudrat și alb ca zăpada.

Cizmele pot fi asortate cu gențile emblematice – un model tip geantă shopper de dimensiuni mari preia culorile albastru gheață și baby pink, în timp ce modelul de geantă mai mică se regăsește și în nuanța sweet pink.

Campania acestei colecții promite o adevărată nebunie albă. Un exercițiu înainte de provocările de schi este prezentat de modelul Alima Fofana și de Hanna Puchalska, preferata generației Z, care este urmărită de peste jumătate de milion de fani pe Instagram. Influencerul cunoscut în mediul online sub numele de @hi_hania este renumit pentru stilul său eclectic – uneori arată precum Christina Aguilera din perioada „Dirty”, alteori combină trendul lenjeriei cu piese sport. Ea recunoaște că iubește stilul retro și că îmbină cu drag inspirații din diferite ere. Deloc surprinzător, aceasta s-a regăsit în rolul unui schior elegant. În escapadele cu zăpadă, ea va fi însoțită de accesoriile colecției Future Fluffy. Pentru că, la urma urmei, viitorul este pufos!

Colecția capsulă este acum disponibilă în magazinele CCC, pe ccc.eu și pe aplicația mobilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.