IRAIDA, una dintre cele mai apreciate compozitoare din țară, se reîntoarce, de data aceasta pentru o colaborare cu unul dintre cele mai talentate duouri ale muzicii dance, Marnik. “The Best Part” este o piesă care vorbește pe limbajul iubirii, din perspectiva ochilor unei persoane îndrăgostite, ce e gata să facă orice pentru persoana iubită, stropul de obsesie fiind nelipsit.

Piesa a fost compusă de IRAIDA (Adelina Stinga) și ACHI (Octavian Ioachim Petre), iar producția a fost realizată de ACHI și Marnik.

 

,,Îmi place că este o piesă puternică, cu un mesaj ce exprimă vulnerabilitate, iar sound-ul piesei te teleportează direct pe o scenă de festival. Abia aștept să ascultați <<The Best Part>>. Mă bucur tare că am colaborat pe această piesă cu băieții de la Marnik, sunt extrem de potriviți pentru acest proiect și sper ca anul viitor să ne regăsim pe aceleași scene.” ne spune IRAIDA. 

 

IRAIDA este unul dintre cei mai apreciați compozitori din industria muzicală românească. A scris piese pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Roxen, Karmen, Olivia Addams, Gromee, Antonia și mulți alții. Personalitatea ei este puternică, iar determinarea ei de a obține ceea ce își dorește și mai puternică. Colaborarea sa cu Manuel Riva, “Modern Love” a cucerit topurile, ajungând numărul 1 în Top 200 Shazam Bulgaria și România, plus în multe alte topuri din diferite țări. Datorită vocii sale cameleonice, ea se încadrează întotdeauna perfect în orice act artistic.

Marnik reprezintă unul dintre talentele din muzica dance, în continuă creștere, escaladând rapid topurile din întreaga lume. După ce au ajuns la peste 300 de milioane de stream-uri pe platforme digitale și au primit numeroase discuri de aur și platină, Emanuele și Alessandro și-au pus cu siguranță amprenta în muzica dance, cu cântece precum “Up & Down”, “Alone” sau “Children of a Miracle”, care au fost foarte apreciate de radiouri. Dincolo de succesul lor ca producători, Marnik au făcut turnee în întreaga lume, ajungând la destinații râvnite, inclusiv Tomorrowland, Sunburn Music Festival, World Club Dome, Story Miami, Ushuaia Ibiza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.