O nouă lună vine așa cum ne-am obișnuit cu noi titluri pentru portofoliul și abonații Netflix din România. Materialele oficiale de presă anunță filme, documentare și seriale pentru toate gusturile și vârstele – filme de acțiune, comedii, thriller și dramă, documentare, desenate animate și, nu în ultimul rând, continuăm seria episoadelor săptămânale. De menționat că titlurile de mai jos sunt cele anunțate, Netflix făcându-și deja un obicei în a urca săptămânal titluri ce nu sunt incluse în comunicatul lunar.


Ce ne aduce nou Netflix în decembrie?


Christmas Tree on JoyPixels  SERIALE Christmas Tree on JoyPixels


 1.  JoJo’s Bizarre Adventure  – eps 25-38/ 1 decembrie -> Probleme lui Jolyne s-au agravat, dar misiunea ei este clară: să împiedice reușita planului părintelui Pucchi.
 2. Dead End (Captivi pe un drum închis) – S1/ 1 decembrie > După ce se urcă în mașina greșită, mai multe persoane sunt urmărite de un spărgător de bănci care vrea să-și recupereze banii furați și lăsați în portbagaj.
 3. Firefly Lane (Aleea cu licurici) – S2, part 1/ 2 decembrie -> Niciun obstacol nu este prea mare pentru prietenia de o viață dintre Kate și Tully. Ar putea însă o greșeală să le despartă pentru totdeauna?
 4. Hot Skull (Mânia minții) – S1/ 2 decembrie -> Într-o lume distopică, o epidemie se răspândește prin comunicare verbală, iar o instituție tiranică urmărește un lingvist imun la boală.
 5. My Unorthodox Life (Viața mea neortodoxă) – S2/ 2 decembrie -> Tensiunile ating apogeul în procesul de divorț al Juliei, Batsheva și Miriam fac pași importanți în iubire și în carieră, iar Aron rezistă presiunilor de laicizare.
 6. I Hate Christmas (Urăsc Crăciunul) – S1/ 7 decembrie -> După ce-și minte familia că are un iubit, o soră medicală singură începe să-și caute cu disperare un partener pentru Crăciun, care va sosi peste 24 de zile.
 7. Smiley (A început cu un mesaj) – S1/ 7 decembrie -> Doi bărbați și prietenii lor din Barcelona au parte de ezitări, obstacole și legături ratate în căutarea iubirii adevărate care le lipsește.
 8. The Most Beautiful Flower (Cea mai frumoasă floare) – S1/ 7 decembrie -> Senzuala, creața și încrezătoarea Mich știe că e o stea în devenire, dar mai trebuie să-i convingă și pe cei din liceul ei, Xochimilco.
 9. Too Hot to Handle (Atenție, frige!) – S4, 4 eps/ 7 decembrie -> Un alt grup de burlaci sosește pentru o vacanță într-o vilă nouă și irezistibilă, unde vor trebui să-și înfrâneze impulsurile naturale pentru a câștiga.
 10. Lookism – S1/ 8 decembrie -> Într-o societate în care aspectul fizic contează, un licean proscris duce o viață dublă între cele două trupuri ale sale, aparent contrastante.
 11. CAT – S1/ 9 decembrie -> Trăind în anonimat, un fost informator al poliției e chemat să se infiltreze într-un imperiu al drogurilor, dar descoperă o legătură periculoasă cu trecutul său sumbru.
 12. Dragon Age: Absolution – S1/ 9 decembrie -> Într-o luptă cu miză mare, un grup de magi și hoți rebeli înfruntă o forță sinistră care este în posesia unui artefact periculos.
 13. Dream Home Makeover (Casa de vis pentru orice buzunar) – S4/ 9 decembrie -> Visul continuă! De la camera cu perete de escaladă la renovarea unei rulote de lux, Shea și Syd continuă să livreze spații ireale pentru familii reale.
 14. How to Ruin Christmas: The Baby Shower (Cum să distrugi Crăciunul: Petrecerea pentru bebeluș) – S1/ 9 decembrie -> După două Crăciunuri haotice, oare vor reuși familiile Sello și Twala să-și lase neînțelegerile deoparte și să întâmpine primul copil al lui Beauty și Sbu?
 15. Money Heist: Korea – Joint Economic Area – S1/ partea 2/ 9 decembrie -> Niște hoți ocupă monetăria din Coreea reunificată. Cum în interior există ostatici, poliția trebuie să oprească hoții, dar și pe misteriosul personaj din spatele jafului.
 16. Behind Every Star (În umbra celebrităților) – S1/ 13 decembrie -> Personalitățile dificile și politicile de birou le dau bătăi de cap agenților de la o firmă de impresariat, care se străduiesc să-și pună în valoare clienții celebri.
 17. Gudetama: An Eggcellent Adventure (O-o, ce mai aventură!) – S1/ 13 decembrie -> Gudetama, oul cel leneș, pleacă fără chef în aventura vieții lui alături de Shakipiyo, un puișor proaspăt ieșit din ou, care e hotărât să-și găsească mama.
 18. Single’s Inferno (Iadul celor singuri) – S2/ 13 decembrie -> O nouă serie de celibatari își caută iubirea pe o insulă îndepărtată. Își vor găsi ei perechea și vor evada către o destinație de lux?
 19. Too Hot to Handle (Atenție, frige!) – S4, 4 eps/ 14 decembrie -> Un alt grup de burlaci sosește pentru o vacanță într-o vilă nouă și irezistibilă, unde vor trebui să-și înfrâneze impulsurile naturale pentru a câștiga.
 20. Glitter (Sclipici) – S1/ 14 decembrie -> În Polonia anului 1976, la Sopot, trei femei hotărâte se confruntă cu schimbările sociale și politice, pe fondul căutării independenței, autonomiei financiare și iubirii.
 21. Violet Evergarden: Recollections (Violet Evergarden: Amintiri) – S1/ 15 decembrie -> Un fost copil-soldat traumatizat emoțional devine redactor de scrisori în această recapitulare condensată a unui serial premiat, emoționant și superb animat.
 22. A Storm for Christmas (O furtună de Crăciun) – S1/ 16 decembrie -> Destinele se întrepătrund când vremea rea îi ține pe călători și angajați captivi pe un aeroport, forțându-i să-și petreacă ultimele ore înaintea Crăciunului împreună.
 23. Cook at all Costs (La gătit cu orice preț) – S1/ 16 decembrie -> În acest concurs culinar, bucătari amatori pariază pe ingrediente pentru a impresiona vedetele din juriu cu preparatele create și pentru a câștiga banii rămași în bancă.
 24. Dance Monsters (Monștrii dansului) – S1/ 16 decembrie -> Dansatorii amatori, deghizați în avataruri CGI, își prezintă cele mai bune mișcări, sperând să câștige 250.000 de dolari și o a doua șansă de a-și împlini visele.
 25. Far From Home (Destul de departe) – S1/ 16 decembrie -> Ishaya primește o bursă la o școală exclusivistă și pătrunde în elita foarte restrânsă a societății nigeriene, dar un secret amenință să spulbere totul. Și nu numai.
 26. Paradise PD – partea 4/ 16 decembrie -> Fără o poliție funcțională, orașul este amenințat de miliardari intriganți, artiști răzbunători, AI trădătoare și altele.
 27. Summer Job (Job de vară) – S1/ 16 decembrie –> Zece concurenți din generația Z pleacă într-o vacanță de vis. Însă, pentru șansa de a locui într-o vilă de lux și a câștiga 100.000 EUR, trebuie să lucreze cu adevărat.
 28. The Recruit (Recrutul: Șantaj) – S1/ 16 decembrie > Un jurist începător de la CIA se trezește prins în lumea periculoasă a spionajului internațional când o fostă informatoare amenință să facă publice secretele agenției.
 29. Emily in Paris (Emily în Paris) – S3/ 21 decembrie –> La un an după mutarea la Paris unde o aștepta slujba de vis, Emily se trezește la o răscruce în carieră și dragoste și trebuie să decidă încotro se va îndrepta.
 30. Alice in Borderland – S2/ 22 decembrie -> Jocurile sunt mai înverșunate, această lume este mai sălbatică și mai crudă. Va reuși Arisu să revină oare în lumea reală? Și va merita oare tot ce a pierdut?
 31. Piñata Masters! – S1/ 23 decembrie -> Care dintre cele șapte echipe concurente vor fi Eroii Piñata? Piñatele lor trebuie să fie colorate și inedite și să impresioneze juriul exigent compus din copii!
 32. The Witcher: Blood Origin – S1/ 25 decembrie -> Cu acțiunea plasată într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea evenimentelor din The WitcherBlood Origin va spune o poveste demult uitată, despre șapte proscriși ce s-au unit pentru a lupta împreună împotriva unei forțe de neoprit, care le-a luat totul. Aventura lor însângerată dă naștere primului vânător de monștri, într-un conflict care duce la Conjuncția Sferelor, momentul decisiv în care lumile monștrilor, oamenilor și elfilor s-au contopit, formând un singur univers.
 33. Daughter From Another Mother (Doar două mame ai) – S3/ 25 decembrie -> Ana și Mariana au parte de un proces și de o nouă afacere în timp ce încearcă să păstreze aparențele. Dar când adevăratele sentimente ies la iveală, izbucnește haosul.
 34. Time Hustler (Banditul din viitor) – S1/ 25 decembrie -> După ce încasează o lovitură la cap, un bărbat se trezește în 1927 și decide să se folosească de numele unui bandit faimos căruia-i seamănă leit.
 35. Treason (Umbra trădării) – S1/ 26 decembrie -> Viitorul promițător al unui agent MI6 se răstoarnă complet după ce revederea cu o spioană rusă îl obligă să-și reevalueze întreaga existență.
 36. Love Is Blind: Brazil (Dragoste pe nevăzute: Brazilia) – S2/ 28 decembrie -> Începe un nou sezon brazilian pentru cei pentru care contează iubirea adevărată, nu doar lookul. Pregătește-te de mai multă iubire și mai multe drame decât până acum!
 37. The Circle – S5/ 28 decembrie -> Opt jucători noi își creează profiluri pentru a mirosi șarlatanii, a forma prietenii și a profita la maximum de noile ocazii din a cincea călătorie în jurul Cercului.
 38. Rise of Empires: Ottoman (Ascensiunea imperiilor: Otomanii) – S2/ 29 decembrie -> După cucerirea Constantinopolului, sultanul Mahomed al II-lea își consolidează puterea, dar un conducător din Țara Românească amenință să-i doboare imperiul.
 39. Alpha Males (Masculi alfa) – S1/ 30 decembrie -> Pedro, Luis, Raúl și Santi sunt patru prieteni care se simt puțin pierduți în noua lume a femeilor emancipate, fiecare încercând să se adapteze în felul lui haotic.
 40. Chicago Party Aunt – S1/ partea 2/ 30 decembrie -> Mătușa cheflie Diane din Chicago e o buclucașă legendară cu un talent aparte la fuga de maturitate și cu o slăbiciune pentru nepotul ei care-și caută direcția în viață.
 41. La Reina del Sur (Regina Sudulu) – S3/ 30 decembrie -> După zece ani, Teresa evadează din închisoare ajutată de Epifanio, care o vrea într-o misiune în Bolivia. Acum adolescentă îndrăgostită, Sofía are și ea nevoie de Teresa.
 • My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelensky (Următorul meu invitat – Cu David Letterman și Volodymyr Zelenski) – decembrie -> David Letterman călătorește la Kiev, în Ucraina pentru a-i lua un interviu președintelui Volodimir Zelenski.
 • The Glory (Gloria răzbunării) – decembrie -> După o copilărie marcată de durere și violență, o femeie își pune în aplicare planul de răzbunare atent construit. Cu Song Hye-kyo și Lee Do-hyun.

Christmas Tree on JoyPixels  FILME Christmas Tree on JoyPixels


 1. Qala – 1 decembrie -> Bântuită de trecut, o cântăreață talentată cu o carieră în ascensiune se luptă cu presiunea succesului, disprețul unei mame și îndoielile care o macină.
 2. Troll (Trol) – 1 decembrie -> O explozie trezește un trol antic în munții Norvegiei, iar autoritățile trimit un paleontolog neînfricat să împiedice prăpădul.
 3. Lady Chatterley’s Lover (Amantul doamnei Chatterley) – 2 decembrie -> Lady Chatterley, o aristocrată căsătorită, dar nefericită, începe o aventură toridă, îndrăgostindu-se de paznicul de vânătoare de pe domeniul soțului ei.
 4. Scrooge: A Christmas Carol (Scrooge: Poveste de Crăciun) – 2 decembrie -> Într-un Ajun de Crăciun friguros, calicul Ebenezer Scrooge are o ultimă noapte la dispoziție să-și înfrunte trecutul și să-și schimbe viitorul înainte să fie prea târziu.
 5. Warriors of Future (Războinicii viitorului) – 2 decembrie -> Pământul e lovit de un meteorit pe care se află o plantă distructivă, iar o brigadă sinucigașă are doar câteva ore ca să-și salveze orașul de la distrugerea totală.
 6. Delivery by Christmas (Livrare până la Crăciun) – 6 decembrie -> Un coleg pizmaș îi sabotează livrarea, iar o curieră și un client săritor pornesc într-o cursă nebună să returneze cadourile de Crăciun celor cărora le erau destinate.
 7. Burning Patience (Răbdare arzătoare) – 7 decembrie -> Un tânăr devine poștașul lui Pablo Neruda și se implică într-o lume care îi alimentează dorința de a deveni poet și de a o atrage pe femeia visurilor sale.
 8. The Marriage App (Mariaj cu punctaj) – 7 decembrie -> Un cuplu cu o căsnicie zbuciumată găsește speranță într-o aplicație care recompensează faptele bune. Apoi, cei doi sunt cuprinși de o obsesie nesănătoasă.
 9. Guillermo del Toro’s Pinocchio – 9 decembrie -> Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro și legendarul Mark Gustafson, maestru premiat al tehnicii stop-cadru, reinventează povestea clasică despre celebra marionetă de lemn, semnată de Carlo Collodi. Este vorba despre un tur de forță fantastic, în care Pinocchio pornește într-o aventură prin diverse lumi și care dezvăluie puterea dătătoare de viață a dragostei.
 10. I Believe in Santa (Cred în Moș Crăciun) – 14 decembrie -> După cinci luni de fericire alături de Tom, Lisa descoperă îngrozită că e obsedat de cea mai agasantă sărbătoare din an. O fi timpul să dea Crăciunului încă o șansă?
 11. The Big 4 (Cei 4 duri) – 15 decembrie -> Renumitul regizor indonezian Timo Tjahjanto revine cu o nouă comedie de acțiune.
 12. BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths (BARDO, falsa cronică a câtorva adevăruri) – 16 decembrie -> Un jurnalist și documentarist apreciat face o călătorie onirică introspectivă ca să se împace cu trecutul și prezentul, dar și cu originea sa mexicană.
 13.  Private Lesson (Lecție privată) – 16 decembrie -> Dându-se drept meditator particular, Azra îi antrenează în secret pe studenți pentru a-și atinge obiectivele în viață și în dragoste, dar nu fără a întâmpina obstacole.
 14. A Not So Merry Christmas (Un Crăciun nu prea fericit) – 20 decembrie -> Blestemat de o zână, ursuzul Chuy se trezește și descoperă că a trăit un an întreg, dar este condamnat să își amintească doar ziua de Crăciun. În fiecare an. Pe viață.
 15. The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh (The Seven Deadly Sins: Ura din Edinburgh) – partea 1, 20 decembrie -> Când forțe sinistre amenință pacea în Brittania, un prinț pornește într-o călătorie periculoasă pentru a-i salva pe cei dragi și a-și descoperi adevăratele puteri.
 16. Disconnect: The Wedding Planner (De la prietenie la dragoste: Nunta) – 21 decembrie -> După ce cade pradă unei escrocherii, un bărbat disperat încearcă să planifice contracronometru o nuntă într-o destinație luxoasă pentru un investitor important.
 17. Glass Onion: A Knives Out Mystery – 23 decembrie -> Benoit Blanc revine pentru a dezlega misterul unei noi povești polițiste semnate de Rian Johnson. În această nouă aventură, îndrăznețul detectiv apare în mijlocul unei luxoase proprietăți private aflate pe o insulă din Grecia, însă nu se știe cum și de ce a ajuns acolo, acesta fiind doar primul dintre nenumăratele puzzle-uri care așteaptă să fie rezolvate. Blanc face curând cunoștință cu un grup pestriț de prieteni care s-au adunat la întâlnirea lor anuală, la invitația miliardarului Miles Bron. Printre cei aflați pe lista oaspeților se numără Andi, fosta parteneră de afaceri a lui Bron, Claire Debella, actuala guvernatoare a statului Connecticut, omul de știință avangardist Lionel Toussaint. Lista continuă cu creatoarea de modă Birdie Jay, fost model, și conștiincioasa ei asistentă pe nume Peg, precum și influencerul Duke Cody, însoțit de Whiskey, iubita lui. Așa cum se întâmplă în cele mai reușite povești polițiste, fiecare personaj ascunde propriile secrete, minciuni și motivații. Atunci când unul dintre membrii grupului este ucis, toți ceilalți devin suspecți.
 18. Roald Dahl’s Matilda The Musical (Roald Dahl – Matilda: Musicalul) – 25 decembrie -> O fetiță extraordinară, cu o minte ascuțită și o imaginație debordantă, ia atitudine pentru a-și schimba povestea, iar rezultatele sunt spectaculoase. Iat-o pe Matilda.
 19. 7 Women and a Murder (Șapte femei și o crimă) – 28 decembrie -> Când capul familiei este ucis, șapte femei, fiecare având motive ascunse, rămân prinse într-un conac și încearcă să rezolve misterul crimei.
 20. A Night at the Kindergarten (O noapte la grădiniță) – 28 decembrie -> Un tânăr apare pe neașteptate la repetiția unei piese a elevilor pentru a împiedica un grup de profesori și părinți excentrici să-l exmatriculeze pe fiul prietenei lui.
 21. Stuck with You (Blocați împreună) – 28 decembrie -> În drum spre o petrecere de Revelion, doi străini se trezesc blocați împreună într-un lift și între ei se creează legături neașteptate.
 22. White Noise (Zgomotul alb) – 30 decembrie -> O familie americană are parte de conflictele de zi cu zi și analizează mistere universale precum dragostea, moartea și fericirea într-o lume dominată de nesiguranță.
 • God’s Crooked Lines (Liniile strâmbe ale lui Dumnezeu) – decembrie -> O detectivă care pretinde că suferă de paranoia se internează într-un spital de psihiatrie pentru a investiga încă un deces misterios al unui pacient.

Christmas Tree on JoyPixels  DOCUMENTARE Christmas Tree on JoyPixels


 1. The Masked Scammer (Dincolo de mască) – 1 decembrie -> Prin interviuri cu complici și cu victime, aflăm cum a reușit un maestru al escrocheriilor să sustragă milioane de euro de la elitele franceze.
 2. “Sr.” – 2 decembrie -> Robert Downey Jr. aduce un omagiu regretatului său tată în acest documentar care descrie viața și cariera cineastului inovator Robert Downey Sr..
 3. In Broad Daylight: The Narvarte Case (Ziua în amiaza mare: Cazul Navarte) – 8 decembrie -> Acest documentar scoate la iveală dovezi de corupție în ancheta privind uciderea a cinci persoane în cartierul Narvarte din Ciudad de Mexico în 2015.
 4. The Elephant Whisperers (Familia elefantului Raghu) – 8 decembrie -> Bomman și Bellie, un cuplu din sudul Indiei, își dedică viețile unui elefant orfan pe nume Raghu și întemeiază astfel o familie neasemuită.
 5. Last Chance U: Basketball (Last Chance U: Baschet) – S2/ 13 decembrie -> Husky începe un nou sezon la colegiul East Los Angeles, iar antrenorul Mosley primește o mulțime de talente noi, jucători care vor progresa cu dragoste și disciplină.
 6. Don’t Pick Up The Phone (Nu răspunde la telefon) – 14 decembrie -> Acest serial documentar investighează o serie de apeluri false, care au convins mai mulți manageri să-i verifice fizic pe angajații unor fast-fooduri din SUA.
 7. Kangaroo Valley – 14 decembrie -> În Australia, un pui de cangur pe nume Mala se confruntă cu foametea, înghețul și o haită de dingo înfometați, încercând să supraviețuiască primului său an.
 8. The Volcano: Rescue from Whakaari (Vulcanul: Salvarea din Whakaari) – 16 decembrie -> Acest documentar captivant despre erupția vulcanică fatală din Noua Zeelandă din 2019 conține relatări ale supraviețuitorilor și salvatorilor și imagini detaliate.
 9. I AM A KILLER (SUNT UN UCIGAȘ) – S4/ 21 decembrie -> Fapte premeditate, accidente tragice sau autoapărare? Criminalii își rememorează faptele cumplite care le-au adus închisoarea pe viață.

Christmas Tree on JoyPixels  COMEDIE Christmas Tree on JoyPixels


 1. Sebastian Maniscalco: Is It Me? (Sebastian Maniscalco: Sunt eu?) – 6 decembrie -> Într-un spectacol de stand-up, Sebastian discută despre micile chinuri ale vieții, de la abandonarea școlii și câinii fără lesă până la întâlnirile cu soția sa.
 2. Tom Papa: What A Day! (Tom Papa: Ce zi!) – 13 decembrie -> Tom povestește despre viața intimă de după divorț, mopsul lui cu probleme și despre motivele pentru care bărbații sunt vinovați de cele mai multe neplăceri apărute.
 3. Who Killed Santa? A Murderville Murder Mystery (Cine l-a omorât pe Moșu’? Un mister marca Murderville) –15 decembrie -> Un detectiv care detestă sărbătorile este nevoit să rezolve o crimă și să salveze Crăciunul, cu sprijinul unor ajutoare celebre care trebuie să se bazeze pe improvizație.
 4. Mathieu Dufour at Bell Centre – 22 decembrie -> Un nou program special de comedie marca Mathieu Dufour.
 5. Vir Das: Landing (Vir Das: Aterizare) – 25 decembrie -> Aflat la al patrulea program special de stand-up de pe Netflix, Vir Das povestește despre copilăria lui în India, despre pericolele lipsei de cenzură și despre adaptare.
 6. Chelsea Handler: Revolution (Chelsea Handler: Revoluție) – 27 decembrie -> Chelsea Handler vorbește despre alegerile ei în viață, câinii de salvare scandalagii, frustrările amoroase și motivele pentru care societatea datorează scuze femeilor.
 7. Best of Stand Up 2022 – 31 decembrie

Christmas Tree on JoyPixels  JOCURI Christmas Tree on JoyPixels


 1. Puzzle Gods – decembrie
 2. Scriptic: Crime Stories – decembrie
 3. Solitaire – decembrie
 4. Too Hot To Handle: Love is a Game – decembrie

Christmas Tree on JoyPixels  COPII ȘI FAMILIE Christmas Tree on JoyPixels


 1. Mighty Express: Mighty Trains Race (Mighty Express: Marea cursă) – 5 decembrie -> Probleme pe șine! Marfarul Nate este păcălit să participe la o cursă de viteză cu o miză uriașă: toate vagoanele de marfă Mighty Express!
 2. The Boss Baby: Christmas Bonus (Bebe Șef: Bonus de Crăciun) – 6 decembrie -> Ajunul Crăciunului se complică după ce Bebe Șef face schimb din greșeală cu unul dintre elfii lui Moș Crăciun și se împotmolește la Polul Nord.
 3. Sonic Prime – 15 decembrie -> După ce lupta explozivă împotriva doctorului Eggman distruge universul, Sonic aleargă prin dimensiuni paralele ca să-și reîntâlnească prietenii și să salveze lumea.
 4. Brown and Friends (Brown și prietenii) – S1/ 29 decembrie -> Un grup de prieteni mari amatori de distracție se întâlnesc într-o cafenea primitoare de cartier și au parte de tot felul de aventuri.
 5. Secrets of Summer (Secretele verii) – S2/ 30 decembrie -> Steffi, Luz, familia și prietenii lor se zbat pentru viitorul Cielo Grande, după ce stațiunea este preluată de proprietari noi cu ajutorul unei stratageme.

Christmas Tree on JoyPixels  FILME ȘI SERIALE (NON)NETFLIX Christmas Tree on JoyPixels


 1. 10 Cloverfield Lane – 1 decembrie
 2. Æon Flux – 1 decembrie
 3. Airplane! – 1 decembrie
 4. Arthur Christmas – 1 decembrie
 5. Barbie & Her Sisters in a Puppy Chase – 1 decembrie
 6. Coming to America – 1 decembrie
 7. Effie Gray – 1 decembrie
 8. Evolution – 1 decembrie
 9. Eye See You – 1 decembrie
 10. G.I. Joe: Retaliation – 1 decembrie
 11. Good Will Hunting – 1 decembrie
 12. Hannibal – 1 decembrie
 13. LEGO Friends: Holiday Special – 1 decembrie
 14. Monster High: Haunted – 1 decembrie
 15. Neidentificat – 1 decembrie
 16. Once Upon a Time in the West – 1 decembrie
 17. Public Enemies – 1 decembrie
 18. Pulp Fiction – 1 decembrie
 19. Shooter – 1 decembrie
 20. Sleepy Hollow – 1 decembrie
 21. The Amityville Horror – 1 decembrie
 22. The Blind Side – 1 decembrie
 23. The Boy in the Striped Pajamas – 1 decembrie
 24. The Boy Next Door – 1 decembrie
 25. The Godfather – 1 decembrie
 26. The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone – 1 decembrie
 27. The Godfather: Part II – 1 decembrie
 28. The Incredible Hulk – 1 decembrie
 29. The Stanford Prison Experiment – 1 decembrie
 30. The Witch – 1 decembrie
 31. Zodiac – 1 decembrie
 32. Beverly Hills Ninja – 15 decembrie
 33. Peter Pan – 15 decembrie
 34. Stand by Me – 15 decembrie
 35. Irresistible – 26 decembrie
 36. A Quiet Place Part II – 30 decembrie
 37. 300 – 31 decembrie
 • Archer – S13/1 decembrie

Christmas Tree on JoyPixels  ULTIMA ȘANSĂ Christmas Tree on JoyPixels


 1. Abduction – 1 decembrie
 2. Bad Grandpa – 1 decembrie
 3. Battle: Los Angeles – 1 decembrie
 4. Brahms: The Boy II – 1 decembrie
 5. Destination Wedding – 1 decembrie
 6. Doctor Zhivago – 1 decembrie
 7. Donnie Brasco – 1 decembrie
 8. Dragoste 2. America – 1 decembrie
 9. Ghostbusters – 1 decembrie
 10. House at the End of the Street – 1 decembrie
 11. Lara – Aribelle si mana destinului – 1 decembrie
 12. Marie Antoinette – 1 decembrie
 13. National Lampoon’s Christmas Vacation – 1 decembrie
 14. No Festival – 1 decembrie
 15. Spider-Man: Into the Spider-Verse – 1 decembrie
 16. The Equalizer 2 – 1 decembrie
 17. The Informer – 1 decembrie
 18. The Karate Kid Part III – 1 decembrie
 19. The Pelican Brief – 1 decembrie
 20. The Smurfs – 1 decembrie
 21. The Smurfs 2 – 1 decembrie
 22. There Will Be Blood – 1 decembrie
 23. Wedding Crashers – 1 decembrie
 24. Zola – 1 decembrie
 25. RuPaul’s Drag Race Holi-Slay Spectacular – 9 decembrie
 26. Hotel Transylvania 3: Summer Vacation – 12 decembrie
 27. Snowpiercer – 12 decembrie
 28. The Spy Next Door – 12 decembrie
 29. Manhunt: Unabomber – 13 decembrie
 30. The Hunt – 13 decembrie
 31. Hacksaw Ridge – 15 decembrie
 32. Crulic – Drumul spre dincolo – 16 decembrie
 33. The Spectacular Spider-Man – 16 decembrie
 34. After – 20 decembrie
 35. Cardinalul – 21 decembrie
 36. Fals tratat de mantuire a sufletului – 21 decembrie
 37. Funeralii fericite – 21 decembrie
 38. Poarta Alba – 21 decembrie
 39. Book Club – 24 decembrie
 40. The Expendables – 28 decembrie
 • Minecraft: Story Mode – S1/ 6 decembrie
 • Lara – S1-2/10 decembrie
 • Merlin – S1-5/15 decembrie

 

**DATELE ȘI TITLURILE SE POT SCHIMBA**

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.