Începe săptămâna de foc a celui mai urmărit show culinar din România! Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ajuns în fața ultimului battle al sezonului 10. Emoțiile sunt mai puternice ca oricând, iar ambițiile concurenților se traduc într-o presiune uriașă la bancurile de lucru. Battle-ul din seara aceasta și proba eliminatorie sunt etapele în urma cărora vor fi aleși semifinaliștii sezonului 10 Chefi la cuțite.

Pentru cine este la un pas de a deveni realitate visul din preselecții? Chef Sorin Bontea a reușit performanța de a intra în cel din urmă battle cu cei mai mulți concurenți: Paco, Gabriel Drăgușanu, Gigi Nicolae, Florica Boboi și Titus Antonescu. ”Este o miză foarte mare azi: cine va câștiga acest battle merge direct în semifinală, așadar intru foarte hotărât în această luptă”, a spus Chef Bontea. De partea cealaltă, Chef Cătălin Scărlătescu îi aliniază la startul battle-ului 18 pe Mădălina Cafadaru, Mădălina Crețan și Adrian Stroe. ”Nu-mi doresc decât să câștig. Să fie o încununare a celor zece sezoane de gătit împreună”, a punctat Chef Scărlătescu. ”Ultimul battle pentru mine a fost întotdeauna ceva foarte greu de digerat, pentru că are cea mai mare miză: semifinaliștii echipei câștigătoare. Asta e tot ce contează”, a declarat Chef Florin Dumitrescu, care intră în battle-ul 18 cu trei concurenți: Raluca Todea, Oxy și Dan Manciu.

Cum se va desfășura cel din urmă battle și ce surprize mai pot aduce amuletele rămase în joc, dar mai ales cine sunt semifinaliștii sezonului aniversar Chefi la cuțite telespectatorii vor afla în ediția difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30. Marți și miercuri urmează etapa semifinalei, iar joi, maratonul de 4 ediții consecutive Chefi la cuțite va culmina cu marea finală, în care se va decerna premiul de 30.000 de Euro. Astfel, pe 1 decembrie, telespectatorii vor afla în ce sclipiri prețioase va străluci finala aniversară și numele câștigătorului celui mai râvnit trofeu Chefi la cuțite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.