O lume de poveste, momente savuroase, filme de colecție, parada națională de 1 decembrie și ediții speciale de Poezie și delicatețuri și Exclusiv VIP. De 1 decembrie, în zi de mare sărbătoare națională, Prima TV a pregătit un program special.

De la prima oră postul de televiziune deschide o lume de poveste. De la ora 09.00, Prima TV difuzează filmul care a marcat copilăria a generații de români, Amintiri din copilărie. De la 11.00, în direct de la Arcul de Triumf, credem în sărbătoare și, în cadrul unei ediții speciale FOCUS prezentată de Marius Saizu și Ioana Maria Moldovan,  Prima TV transmite parada de 1 decembrie.

De la 13.00, Mircea Dinescu aduce momente savuroase din ediții fabuloase de Poezie și delicatețuri. Telespectatorii se vor delecta cu bucate românești, tradiții milenare și muzica lăutarilor de altă dată.

De la 15.30, Cristi Brancu îmbracă haine de sărbătoare și dă starul celei mai autentice sărbători românești. Va fi o petrecere de pomina iar cele mai iubite vedete din România își dau întâlnire la Prima TV. Mioara Velicu, Steliana Sima, Elena Merișoreanu, Daniela Condurache, Saveta Bogdan, Aneta Stan, Marcel Pavel, Mirela și Elvis Năsturică, Daniel Trifu, Mariana Birică, orchestra Doina Bărăganului, toți  acești artiști îndrăgiți de români vor cânta piese celebre, melodii patriotice, vor găti românește și vor face urări pentru toți românii.

Urmează o întâlnire cu vedetele de la noi și de peste hotare la Flash Monden. Iar de la 19.30, începe un film eveniment, povestea primului voievod întregitor de neam, Mihai Viteazul. O lecție de istorie adevărată, în interpretarea inegalabilului Amza Pellea și în regia regretatului Sergiu Nicolaescu.

De la 22.00, Dragoș Pătraru face o radiografie a societății de Ziua Națională, la Starea Nației.  De 1 decembrie crede în sărbătoare, crede în bine, la Prima TV!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.