Olivia Addams lansează ,,Până îmbătrânim”, o piesă despre dor și visuri cu iubiri eterne, alături de florianrus, unul dintre cei mai apreciați compozitori ai momentului. Prin această piesă, Olivia continuă seria pieselor hit în limba română, ce domină toate topurile radio. De la ,,Scrisori în minor”, ,,Buchet de trandafiri” și ,,Răsărit perfect”, fanii Oliviei empatizează 100% cu piesele acesteia în limba română, ele reușind mereu să arate și partea sensibilă a artistei.

,,Nu știu dacă există iubirea perfectă și nemuritoare, însă în <<Până îmbătrânim>> e sigur prezentă. Sunt super excited pentru piesă și pentru faptul că am colaborat cu Florian pentru acest exercițiu de visare. Sper ca piesa să ajungă și la inimile voastre.” ne spune Olivia.

 

Piesa a fost compusă de către Florian Rus și Olivia Addams, cu ajutorul lui Viky Red și al IRAIDEI (Adelina Stinga). Producția finală a fost realizată de Viky Red. Aceasta va fi însoțită și de un videoclip sensibil, în care Olivia și Florian interpretează acustic piesa.

,,În lumea piesei <<Până îmbătrânim>> nu există swipe, dating apps, only fans și dm. Și probabil doar în lumea asta mai putem visa la o iubire până la capăt. Pentru călătorii care vor să vină să viziteze, apasă play și închide ochii.” ne spune florianrus.

 

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care se bucură de succes atât pe plan local, cât și internațional. Single-uri precum “Stranger” – piesă ce a obținut Discul de Platină în Polonia, “Fool Me Once” și “Never Say Never” au dominat săptămâni la rând primele poziții din topurile Airplay și Shazam din Polonia, ajungând unul dintre cei mai îndrăgiți artiști în teritoriu. La începutul anului, Olivia își surprindea fanii cu prima ei piesă în limba română, mult cerută de aceștia. “Scrisori în Minor”, scrisă de Carla’s Dreams, a ajuns în Top 10 Airplay pe radio. „Răsărit Perfect” a urmat în vara acestui an, ajungând pe locul 1 în topurile radiourilor, iar recent artista a colaborat cu rareș pentru “Buchet de trandafiri”, piesă ce se află în Top 10 Radio Airplay de săptămâni la rând.

 

florianrus este unul dintre cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi – “Străzile din București”. Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune” a fost numărul 1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină” și ,,Dacă m-ai iubit cândva”, piesa sa în colaborare cu JO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.