FABELMANS: POVESTEA UNEI VIEȚI APARTE ( AP12 )

 

PREMIERĂ: 25 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Drama

DISTRIBUȚIE: Michelle Williams, Paul Dano, Gabriel LaBelle, Jeannie Berlin , Julia Butters, Keeley Karsten

SINOPSISUn portret profund personal al copilăriei americane din secolul XX, Fabelmans: Povestea unei vieți aparte de Steven Spielberg este o amintire cinematografică a forțelor și a familiei care au modelat viața și cariera regizorului. O poveste universală despre maturizare, despre căutarea viselor unui tânăr izolat, filmul este o explorare a iubirii, a ambiției artistice, a sacrificiului și a momentelor de descoperire care ne permit să vedem adevărul despre noi înșine și despre părinții noștri, cu claritate și compasiune.

Sammy Fabelman este dedicat creației filmului, un interes care este sărbătorit și susținut de mama sa artistică, Mitzi.Tatăl lui Sammy, un om de știință de succes, Burt susține pasiunea lui Sammy pentru filme, dar o consideră un hobby fără viitor. De-a lungul anilor, Sammy a documentat aventurile familiei sale și a devenit regizorul unor producții de film amator din ce în ce mai elaborate, cu surorile și prietenii lui. Până la 16 ani, Sammy este atât observatorul principal, cât și arhivarul poveștii sale de familie, dar când familia sa se mută în vest, Sammy descoperă un adevăr sfâșietor despre mama lui care le va redefini relația și va modifica viitorul pentru el și pentru întreaga sa familie.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3ADL0Ae

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3GKPusi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ASTA SPUNE EA ( AP12 )

 

PREMIERĂ: 25 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D subtitrat în limba română

GEN: Documentar, Biografic

DISTRIBUȚIE: Zoe Kazan, Carey Mulligan, Samantha Morton, Tom Pelphrey

SINOPSIS

Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), nominalizată de două ori la Oscar®, și Zoe Kazan (The Plot Against America, The Big Sick), nominalizată la Emmy, interpretează rolul reporterilor Megan Twohey și Jodi Kantor de la New York Times, care au publicat împreună una dintre cele mai importante povești ale unei generații – o poveste care a spulberat zeci de ani de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale la Hollywood și a determinat o schimbare în cultura americană care continuă până în prezent. În esența sa, „Asta spune ea” este o poveste adevărată și inspirată despre oameni, mulți dintre ei femei, multe dintre ele mame, care au adunat curajul de a vorbi și de a căuta dreptate, nu doar pentru ele însele, ci și pentru cei din viitor, atât în Statele Unite, cât și în întreaga lume. Filmul este un memento convingător și emoționant despre puterea oamenilor individuali, înarmați cu determinare și curaj, de a schimba, împreună, lumea.

 

PROGRAM:

2D SUBTITRAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3Ovee9W

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3u9kknj

 

 

 

 

 

 

 

 

O LUME CIUDATĂ ( AP12 )

 

PREMIERĂ: 25 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română, 3D dublat în limba română, 3D subtitrat în limba română, 3D dublat în limba maghiară

GEN: Actiune, Aventura, Animatie

DISTRIBUȚIE: Jake Gyllenhaal, Dennis Quaid, Lucy Liu, Alan Tudyk, Jaboukie Young-White, Gabrielle Union

SINOPSIS

Aceasta este povestea legendarilor Clades, o familie de exploratori ale căror neînțelegeri, deși amuzante, riscă să le distrugă cea mai recentă și importantă misiune.

 

PROGRAM:

3D DUBLAT  ÎN LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3U31bO2

3D DUBLAT ÎN LIMBA MAGHIARĂ: http://bit.ly/3TZg43V

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3TW0oyv

 

 

PROMOȚIE FAMILY PACK

 

Timpul petrecut cu familia este de neprețuit, iar când vrei să organizezi o activitate la fel de plăcută pentru cei mici cât și pentru părinți, nu e nimic mai potrivit decât o ieșire la cinema. De aceea, ne-am gândit să adaugăm plus valoare experienței de familie la cinema și punem la dispoziție mai multe pachete promoționale cu prețuri speciale pentru familii la animațiile din program.

 

Bucură-te de film și de prețurile speciale cu oricare Family Pack potrivit pentru tine și ai tăi.

 

Pachetele Family Pack 2-3-4 persoane sunt disponibile doar la casele de bilete, sunt valabile pentru filmele de animație (2D și 3D) și implică prezența a cel puțin un copil. Promoția nu se aplică la avanpremiere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OAMENI DE TREABĂ ( N15 )

PREMIERĂ: 25 noiembrie

VERSIUNI DISPONIBILE: 2D dublat în limba română

GEN: Comedie, Drama

DISTRIBUȚIE: Vasile Muraru, Crina Semciuc, Anghel Damian, Iulian Postelnicu

SINOPSIS

Ilie (Iulian Postelnicu) este polițist într-un sat pentru ai cărui locuitori corupția e un mod de viață. În urma unei serii de evenimente violente la care asistă, dar și a tensiunilor care se acumulează, bărbatul se vede nevoit să ia decizii importante la muncă și în viața personală.

 

„Oameni de treabă este un film despre un om deconectat de realitate, care trăiește într-o lume ideală, construită de el. „Cred că fiecare dintre noi ne-am regăsit la un moment dat într-o situație similară, însă, în cazul „eroului” nostru, contactul cu realitatea vine abrupt, violent și, uneori, chiar comic.”, spune regizorul Paul Negoescu

 

PROGRAM:

2D DUBLAT ÎN LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3EwAOKP

 

LINK TRAILER LIMBA ROMÂNĂ: http://bit.ly/3ET03bJ

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.