Tudor. David. Costoiu. Bebe Măcelaru. Vera. Ilinca. Luminița. Numele care se află pe buzele tuturor celor care în fiecare luni seara, de la ora 20:30, lasă totul deoparte și urmăresc cu interes fiecare episod al serialului CLANUL! Primul sezon a început să se scrie în urmă cu zece săptămâni, iar cu fiecare filă adăugată poveștii, a devenit tot mai clar că ascunzișul, minciunile și viețile duble sunt tot mai greu de trăit.

Până la finalul primului sezon au mai rămas doar trei săptămâni, iar cei de acasă sunt tot mai curioși să descopere ce se va întâmpla cu personajele lor preferate. Va învinge iubirea? Minciuna va fi mai puternică? Lăcomia după putere va reuși să continue să conducă vieți? Atâtea întrebări, multe își vor găsi răspunsul,  însă la fel de multe vor apărea pe mai departe.

Anghel Damian, Creative Producer-ul serialului, dar și cel care ocupă rolurile de Scenarist și Regizor, îi îndeamnă pe telespectatori să nu rateze niciun minut din ultimele trei episoade rămase! ”Serialul CLANUL, adicția toamnei de pe micile ecrane, ajunge la sfârșitul părții întâi. Ultimele trei episoade din sezonul 1 urmează să răstoarne tot ce știați sau credeați că știați despre personajele noastre și povestea clanului. Se trăiește la intensitate, se moare, se învie! Câteodată, filmul bate viața și o să vedeți asta în următoarele trei zile de luni, de la 20:30, pe PRO TV”, declară Anghel.

Cea mai captivantă poveste. O epopee ce te lasă cu sufletul la gură și cu emoția în inimă. În fiecare luni, de la 20:30, pe PRO TV și, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.