Au crezut că a fost de ajuns să fie eliminată cârtița din departament și totul se va liniști. Însă, Costoiu simte că pericolul este departe de a fi fost eliminat. Au avut speranța că dacă au pe cineva în interior, vor fi mereu cu un pas înainte. Dar Bebe Măcelaru simte că nu este așa și rămâne cu sentimentul că lângă el se află dușmanul. Cu fiecare capitol scris, povestea din CLANUL devine tot mai puternică.

Tudor simte că a rămas tot mai singur, iar aseară a fost momentul potrivit să le viziteze pe femeile care îi mai aduc liniștea într-o lume prea aglomerată și încărcată de minciuni și ascunzișuri. După ce i-a declarat Verei că simte nevoia să fie mai mult împreună, iar fata i-a admis pericolul acestei iubiri: ”E inconștiență ce facem. Dacă te vede cineva, e nasol”, tânărul a mers și la Ilinca. ”Mă doare cât de mult vă iubesc”, a admis el. Durerea a fost accentuată când a aflat trauma prin care a trecut ea de a fi amenințată cu un cuțit.

Fără să stea pe gânduri mai mult de câteva clipite, Tudor a mers și l-a urmărit pe David. ”Ți-am zis să nu te apropii de familia mea. Nu ai înțeles”, i-a spus el până să înceapă o luptă dură între cei doi. Cât de greu este să nu știi că te leagă mult mai mult decât poți vedea, decât poți simți sau gândi.

Poate singurul om care i-a rămas mereu loial lui Bebe pare a fi Sergiu. După ce Magda l-a avertizat că nu-i mai este de folos lui Tătuțu după ce a ajuns pe la secția de poliție, acesta a ales să-și ardă mâinile pentru a-i arăta dăruirea: ”Acuma sunt curat…”. Pe de altă parte, Bebe a primit un telefon anonim în care i se cereau bani pentru a nu-i fi desconspirate secretele trecutului. Decis să-și facă dreptate, acesta l-a găsit chiar pe Bursucu ca fiind cel care-l amenința: ”Tu erai? Scoți pistolul la Tătuțu tău?”. Confruntarea s-a încheiat cu o nouă victimă. O altă persoană care nu a făcut față unui prezent atât de dur, în care dreptatea se face cu gloanțe și lupte personale.

Cel de-al zecelea episod al serialului a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:29 – 22:49. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.8 puncte de rating și 22.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.7 puncte de audiență și 20.2% share. De-a lungul difuzării, peste 1,2 milioane de români au trăit intensitatea episodului, iar în minutul de aur, la ora 20:39, aproape 1.5 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor.

Doar o săptămână a mai rămas până la un nou episod, lunea viitoare, de la 20:30, pe PRO TV! Sau până atunci poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

CLANUL – Sângele frate nu te face!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.