Cea mai recentă producție a animației Tinerii Titani se află la al șaptelea sezon.

Cartoon Network prezintă noi episoade în care o echipă de tineri cu super puteri vor descoperi noi rivali dar și noi prieteni. Aceștia se vor lupta cu hoțul de colete și vor trece prin multe aventuri.

 

Premiera va avea loc Luni, 14 Noiembrie, la 19:20 numai la Cartoon Network.

 

 

„Șapte sezoane, un lungmetraj, multe episoade speciale, invitați speciali și numeroase perspective de viitor –  faimoasa serie cu tinerii supereroi va avea un loc asigurat în istoria neprețuită a universului Tinerilor Titani”, spune Sam Register, Președintele Studiourilor de Animație Warner Bros. și Cartoon Network despre serialul „Haideți, tineri titani!” Până acum, în toate sezoanele difuzate au apărut, printre alții, eroi super faimoși ca Aquaman, Batman și Wonder Woman.

 

Vor fi multe emoții în episoadele în premieră ale sezonului șapte. Tinerii Titani iubesc serialele TV, dar ce se va întâmpla atunci când…văd tot ce se poate vedea în materie de producții TV? Simpaticele personaje vor ajunge la un acord – nu le rămâne de făcut decât să-și creeze propriul serial!

Micii telespectatori vor afla dacă supereroii vor deveni staruri cinematografice. Altfel, Robin, Bestia și restul brigăzii vor fi nerăbdători să aducă adăugiri în impresionanta colecție de echipament modern din Turnul Titanilor.

Un blender le dă lumea peste cap – tinerii sunt entuziasmați de nebunia sucurilor de fructe! Entuziasmul lor va lua sfârșit atunci când expediția echipamentelor lor întârize. Între timp, câțiva în Jump City sunt la fel de hotărâți ca grupul supereroilor să îi dea de urmă hoțului de colete importante. Aceștia decid să pună la cale o capcană și să îl prindă, însă planul se va întoarce împotriva lor. Alte obiecte vor dispărea în mod misterios din împrejurimi, astfel că Tinerii  Titanii vor fi nevoiți să fie și mai inventivi pentru a prinde hoțul.

 


Premiera  noilor episoade din sezonul 7 are loc Luni,  14 Noiembrie,  la 19:20

Difuzat de Luni până Vineri la 19:20 numai la Cartoon Network

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.