Kim Petras a lansat “If Jesus Was A Rockstar”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/IfJesusWasARockstarPR

Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu „Unholy”, alaturi de Sam Smith, melodie care ocupa primele locuri in topurile radio din Romania si pe platformele de streaming, Kim Petras a lansat “If Jesus Was A Rockstar”. Single-ul o vede pe Kim împlinindu-și un vis de lungă durată de a lucra cu eroul ei pop, legendarul producător Max Martin.

„If Jesus Was A Rockstar” o vede pe Kim deschizându-se într-un mod emoționant de personal în compoziția ei. Reflectând asupra găsirii propriei relații cu spiritualitatea după ce nu s-a simțit binevenită de instituția religiei când era mai tânără, Kim se întreabă dacă mai mulți oameni ar îmbrățișa religia, dacă i-ar îmbrățișa, în timp ce ea își creează propriul Iisus.

„If Jesus Was A Rockstar” urmează succesul mondial al lui „Unholy”, single-ul lui Sam Smith, cu Kim Petras. Cântecul a devenit rapid unul dintre cele mai importante debuturi pop ale anului, strângând recorduri și ajungând pe locul 1 în Billboard Hot 100, pe locul 1 în Billboard Global 200 Chart, pe locul 1 la nivel mondial pe Spotify și Apple Music și pe locul 1 în UK Official Chart. Succesul său imediat marchează primul single din carieră al lui Kim, primul ei debut în Billboard Hot 100 (cel mai bun debut al unui artist în top din 2016) și cea mai mare zi de streaming din toate timpurile pe Spotify, cu peste 10 milioane de ascultări.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Afrojack face echipă cu James Arthur pentru “Lose You”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/LoseYouPR

Afrojack face echipă cu James Arthur pentru “Lose You”. Afrojack și James Arthur sunt superstaruri internaționale, cu milioane de urmaritori pe platformele digitale (Afrojack: 7,4 milioane de ascultători lunar pe Spotify, 4 milioane de urmăritori pe Instagram și 213.000 de urmăritori TikTok; James Arthur: 26,6 milioane de ascultători lunar pe Spotify, 2,1 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,5 milioane de urmăritori TikTok).

Cei doi artiști s-au cunoscut în viața reală în timpul Amsterdam Dance Event, unde au avut o ședință foto, au înregistrat conținut social și au filmat videoclipul oficial.

James Arthur are în prezent succes cu piesa “Questions”, în colaborare cu Lost Frequencies, cu 38 de milioane de stream-uri pe Spotify.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Stormzy a lansat single-ul „Firebabe”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/FirebabePR

Stormzy a lansat single-ul „Firebabe”. După ce a anunțat luna trecută cel de-al treilea album al său, „This Is What I Mean”, astăzi Stormzy a lansat „Firebabe”, cel de-al doilea single oficial extras de pe album, care urmează să fie lansat la nivel mondial pe 25 noiembrie.

Produs de George Moore (cu producție suplimentară de la PRGRSHN și tendai), „Firebabe” include voci suplimentare de la Sampha, câștigătoare a premiului Mercury și Jacob Collier, câștigător al premiului Grammy. După lansarea piesei „Hide & Seek”, „Firebabe” îl vede pe Stormzy oferind un sunet frumos, delicat, sincer și profund emoționant.

Vorbind despre crearea single-ului, Stormzy afirmă: „Debbie, George [Moore] și cu mine am intrat împreună în studio și a fost cel mai frumos moment. A fost o sesiune pe care nu o voi uita niciodată. A fost extrem de special și toți cei din sală au înțeles asta.”

Filmat în Anglia, single-ul vine și alături de o imagine simplă, dar captivantă. Regizat de regizorul britanic Edem Wornoo, videoclipul însoțitor îl prezintă pe Stormzy, singur într-o casă cu lumină naturala, înconjurată de apă; reflectând și simțind sensul emoțional din spatele înregistrării emoționante.
Pe lângă anunțarea noului său single, în această săptămână Stormzy a anunțat și „This Is What We Mean Day” – o echipă cu festivalul All Points East din Londra pentru a organiza o zi de neuitat. Biletele de pre-vânzare se pun în vânzare la ora 10:00 pe 15 noiembrie, iar biletele de vânzare generală se pun în vânzare la ora 10:00 pe 17 noiembrie prin www.allpointseastfestival.com.

La lansarea celui de-al treilea album, Stormzy este nu numai unul dintre cei mai realizați rapperi din Marea Britanie, ci și unul dintre cei mai realizați muzicieni. Prin noul său album, el a livrat un clasic modern de netăgăduit, condensând fără efort orice număr de stiluri și genuri de muzică.

Un salt îndrăzneț, curajos înainte de la cele două înregistrări anterioare #1, apreciate de critici, „Gang Signs & Prayer” și „Heavy Is The Head”, aceasta nu este muzică pur și simplu pentru topurile pop, ci mai degrabă o scrisoare de dragoste intimă către muzică și una care prezintă teme intens personale și lirice care scot la iveală vulnerabilitățile, regretul, fragilitățile, vindecarea, bucuria și triumful într-o manieră și într-o măsură care reformează noțiunea despre ceea ce artiștii rap ar putea face și ar fi în mod tradițional.

Încrederea care a condus albumul a provenit dintr-un loc mai profund și mult mai spiritual decât am văzut de la Stormzy anterior. Pentru tot succesul și premiile pe care le-a acumulat în timpul scurtei sale cariere, lockdown-ul care a rezultat din pandemia de coronavirus i-a oferit o marfă care îi lipsea de mult: timpul. Și datorită simțului său de realizare după Glastonbury, a fost, pentru prima dată, în poziția de a profita la maximum de ea.

O mare parte din energia creativă care a modelat albumul a apărut dintr-o tabără de muzică din Insula Osea – o insulă îndepărtată din estuarul Essex, care este accesibilă doar prin intermediul Roman Causeway timp de patru ore pe zi, la reflux. Înconjurați de producători și muzicieni importanți, ei în fiecare dimineață ei mâncau și se rugau împreună și apoi petreceau restul timpului conduși la culmi creative de talentul celuilalt. „Când auziți de tabere de muzică, întotdeauna sună intens și sumbru”, spune Stormzy. „„Oameni care spun: „Trebuie să facem un album.” „Trebuie să facem niște înregistrări de succes.” Dar asta se simțea frumos liber. Cu toții suntem muzicieni, dar nu am făcut întotdeauna muzică. În unele zile jucam fotbal sau ne plimbam făcând poze. Și produsul secundar a fost o muzică foarte frumoasă. Pentru că atunci când te căsătorești cu acest etos cu muzicieni de talie mondială și cei mai buni producători, scriitori și artiști din lume, iar noi suntem într-un singur spațiu, aceasta este o rețetă pentru ceva ce nimeni nu și-l poate imagina cu adevărat. Nici măcar nu poți calcula cu ce va veni asta. Și a venit cu o mare parte din acest album.”

‘THIS IS WHAT I MEAN’ TRACK-LISTING:

Fire + Water
This Is What I Mean
FireBabe
Please
Need You
Hide & Seek
My Presidents Are Black
Sampha’s Plea
Holy Spirit
Bad Blood
Got My Smile Back
Give It To The Water

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Julia Michaels a lansat piesa “Sorry To Me Too”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/SorryToMeTooPR

Julia Michaels a lansat piesa “Sorry To Me Too”. Producția optimistă a piesei contrazice analiza crudă a Juliei despre o despărțire, înainte de a-și cere scuze și de a merge mai departe cu capul sus. Încă o dată, ea face un salt creativ, aplecându-se spre un ritm pe cât de frenetic și de neliniştit, pe atât de dansabil.

„Noua muzică pe care o pregătesc este despre procesul de doliu al unei despărțiri. O să mă auzi dezvăluind ce s-a întâmplat, unde a mers prost, încercând să nu mă învinuiesc și revenind la viață fără această persoană despre care credeam că va fi în ea pentru foarte mult timp”, spune ea. „„Sorry To Me Too”, surprinde acea fază de neîncredere și furie”, adaugă ea. „De exemplu, „Spui că-ți pare rău?’ Ei bine, îmi pare rău și pentru mine pentru că am crezut toate prostiile tale și în promisiunile pe care mi le-ai făcut.”

Cunoscută pentru vulnerabilitatea și priceperea ei în versuri, cântecul le reamintește fanilor și criticilor deopotrivă de ce JULIA rămâne unul dintre cei mai buni compozitori ai industriei într-un domeniu predominant masculin. Ea continuă să stabilească standardul pentru ea și colegii săi, colaborând recent cu Conan Gray, Sabrina Carpenter, Maren Morris, Ingrid Andress, Ellie Goulding și alții.

În altă ordine de idei, succesul ei „Issues”, nominalizat la premiul GRAMMY®, se apropie în prezent de statutul de platină de 6 ori, în timp ce „What A Time” și „Heaven” tocmai au fost certificate platină de către RIAA. În continuare, ea va scrie muzică originală pentru viitorul film Disney, Wish, care are în rol principal pe Ariana DeBose, câștigătoarea premiului Oscar®, și care va fi lansat în noiembrie anul viitor.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Chelsea Cutler a lansat „Men On The Moon”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/MenOnTheMoonPR

Chelsea Cutler a lansat „Men On The Moon”. Piesa sosește după săptămâni în care a fost prezentată pe rețelele de socializare și a interpretat-o ​​live în turneu, creând așteptarea fanilor și semnalând începutul unui nou capitol pentru artist.

Pe melodie, Chelsea cântă pe o melodie in care se regaseste pianul, accentuată de o chitară acustică și delicată. Prin livrarea ei de vis și versurile încărcate emoțional. Din punct de vedere sonor și tematic, Chelsea evoluează din nou.

Ea spune: „‘Men On The Moon’ este o melodie specială, specială pentru mine. Mergând în această vară, am vrut să mă provoc să sap mai adânc și să mă confrunt cu emoțiile pe care anterior nu aveam capacitatea de a le face față. Există atât de multe nuanțe ale relațiilor și ale durerii de inimă, încât pur și simplu ne străduim să înțelegem. Această noțiune este uluitoare pentru mine și este ceea ce m-a inspirat să scriu această melodie.”

Săptămâna viitoare, Chelsea încheie partea a doua a turneului „When I Close My Eyes”. Turneul este o continuare a primei etape din primăvara anului 2022 și urmează o serie de spectacole de festival la Coachella, Lollapalooza, Governor’s Ball și multe altele.

În martie, Chelsea a lansat ediția deluxe a albumului ei „When I Close My Eyes”, cu single-ul preferat de fani „the lifeboat’s empty!”. When I Close My Eyes a fost scris, înregistrat și produs de Chelsea cu mai mulți artiști și colaboratori. Albumul a primit laude pe scară largă de la NPR’s Weekend Edition, Variet, MTV News, Entertainment Tonight, COMPLEX, UPROXX, Consequence, HYPEBAE, Ones To Watch și multe altele. În plus, Chelsea a interpretat „Devil On My Shoulder” la The Late Show with Stephen Colbert și a fost inclusă pe lista Forbes 30 Under 30 din 2021.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Cian Ducrot a lansat single-ul „I’ll Be Waiting”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/IllBeWaitingPR

Cian Ducrot a lansat single-ul „I’ll Be Waiting”, o baladă universală simplă, elocventă din punct de vedere emoțional, cu o semnificație specifică pentru scriitor. Single-ul vine după sfâșietorul „All For You”, care a ajuns în topul Top 20 din Marea Britanie și știrile despre un turneu principal din Marea Britanie în martie 2023.

În timp ce „All For You” se concentrează pe pierderi nuanțate, cu un strop de regret față de propriul tău comportament, I’ll Be Waiting se ocupă de frustrările care vin odată cu speranța disperată că cineva apropiat se poate schimba. Vorbind despre single, Cian spune: „Este o poveste despre a aștepta ca cineva pe care-l iubești, să apară, dar tinde să nu apară atunci când ai nevoie de el”. Apoi adaugă „Nu am vrut să am o relație cu tatăl meu când eram copil, era o persoană oribilă, dar și când ești copil, tot vrei să-i pese tatălui tău”.

Alimentat de puterea fanilor de pe TikTok și de o versiune specială în duet cu fosta parteneră de turneu, Ella Henderson, pentru care a deschis un Shepherd’s Bush Empire epuizat, All For You a devenit cel mai important single al lui Cian, urcând constant în top 40 din Marea Britanie și, în cele din urmă, a ajuns în primele 20 după 22 de săptămâni în top. Scrisă și produsă exclusiv de Cian, versiunea originală a baladei tandre a fost previzualizată pe Insula Iubirii din acest an, a fost redată de peste 5,4 milioane de ori la nivel global și numără peste 1 milion de vizualizări pe YouTube.

După ani de luptă cu decizia sa de a renunța să mai devină muzician clasic, Ducrot își trăiește în sfârșit visul recurent de a cânta propriile melodii în fața fanilor. La începutul anului viitor, el va porni într-un turneu deja aproape epuizat în Marea Britanie, cu escale la Glasgow, Manchester, Newcastle, Nottingham, Birmingham, Swansea, Bristol, Oxford, Londra, Dublin, Belfast, Killarney, Galway, Limerick, Kilkenny, înainte de a se încheia cu o întâlnire în orașul său natal, Cork. Acest nou turneu îl va vedea pe Cian interpretând cele mai mari hituri ale sale, precum Crocodiles, Not Usually Like This și Hello Gorgeous, precum și muzică nouă.

Ducrot a construit un public de 1,1 milioane de oameni pe TikTok, iar conexiunea sa ireverentă și creativă cu fanii de pe platformele sociale continuă să consolideze și mai mult poziția de star pop în ascensiune.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Juanes a lansat „Amores Prohibidos”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/AmoresProhibidosPR

Juanes a lansat „Amores Prohibidos”. „Ideea cântecului a început dintr-un articol pe care l-am citit în timpul pandemiei despre dificultatea menținerii relațiilor private, cele care nu puteau fi cunoscute lumii, din cauza provocărilor de a vedea cealaltă persoană. Din punct de vedere muzical, dacă scoți ritmul din melodie, este de fapt o cumbia, un tip de muzică populară columbiană, dar atunci când aduci înapoi în restul producției, capătă un sunet și o atmosferă un pic asemănătoare Andre 3000 și „Hey Ya” – și apoi am adăugat o chitară solo în stilul lui Chuck Berry pentru mai mult o atmosferă rock n roll clasică. Asta se îmbină cu versurile poetice despre acea persoană pe care o întâlnești „In The Dark”, când nimeni altcineva nu o poate vedea.”– Juanes

Acești doi ani de scriere și înregistrare l-au lăsat atât pe artist, cât și pe producătorul său colaborator, Sebastian Krys, plini de entuziasm pentru a împărtăși în curând acest nou nivel de creativitate ca lansare a albumului complet la începutul anului 2023, fiind primul album complet original de la „Más Futuro Que Pasado” din 2019.

„Cred că Juanes a reluat legătura cu compozițiile sale inovatoare și neînfricate, care l-au definit la începutul carierei sale. Acest cântec sună 100% Juanes și este în același timp diferit de orice a mai făcut el înainte. Juanes a fost întotdeauna un inovator. Scrisul în timpul pandemiei l-a făcut să se conecteze cu viața lui de zi cu zi. Copiii lui, soția lui, muzica lui, temerile și pasiunile lui. Mi se pare evident că a ajuns la un alt nivel de explorare muzicală și curiozitate pe care doar o mână de artiști îl ating vreodată.” – Sebastian Krys

Noua melodie de astăzi are și premiera unui nou videoclip muzical (regiat de José Emilio Sagaró) care îl vede încă o dată pe Juanes renunțând la formula frecventă a videoclipurilor cu muzică latină, preferând să insufle imagini de artă vizuală mai modern.

„Conceptul videoclipului este abstract. Scopul a fost crearea unei piese de artă în mișcare. Am vrut să ofer publicului o privire diferită asupra lui Juanes. Patul reprezintă ceea ce este personal și intim, ochiul reprezintă conștiința ta. Am vrut să arătăm fiorul iubirii interzise, ​​dar într-un mod conceptual să descriem modul în care conștiința ta este întotdeauna „conștientă” și „vegând”. În scenele mai întunecate am vrut să reprezentăm momentul singurătății, unde poți găsi înțelepciunea și seninătatea descrise de bufniță. La punctul culminant al videoclipului, luminile în mișcare au fost modul nostru de a arăta euforia goanei dintre îndrăgostiți. Am fost onorați să lucrăm cu Juanes și ne-a plăcut să creăm acest videoclip.” – José Emilio Sagaró

 

Stream / Download

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.