Lil Rose aduce în playlist-uri „Escandalo”. Compus și produs de către Gabriel Baruta alături de Andres Alcaraz, „Escandalo” vine cu un vibe fresh, ce te duce cu gândul la zilele toride de vară, când razele soarelui ne urmăresc pretutindeni, iar videoclipul completează prin imagini mood-ul piesei.

„Lil Rose e o artistă cu potențial care poate aborda cu succes mai multe genuri muzicale și îmi doresc să ajungă cât mai sus.
Ne-am dorit și cred că am reușit să dăm piesei «Escandalo» vibe-ul unei zile și nopți de vară în care distracția și senzualitatea sunt la ele acasă. Summer vibe-ul este conturat atât în linie și beat, cât și în textul scris de Andres Alcaraz, un artist spaniol care a înțeles din prima exact ce ne dorim”, spune Gabriel Baruta.


Corina Marta a studiat pianul timp de opt ani, chitara timp de patru ani şi tot atâţia a luat lecţii de canto. Și-a înregistrat până acum propriile melodii atât de muzică uşoară cât şi folclorice și a concertat alături de Tony Ray şi VMC atât în ţară, cât şi în Israel şi Albania. Până acum artista a lansat piese precum „Ingredientul”, „Nu mă mai suna”, „Aleator”, „Stele de argint” și „Mă mărit și fiu luată”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.