„Iar eu aş pleca în Dubai”, completează Maria Buză. Cei doi actori, simpaticii Floarea şi Gheorghe de la „O dată-n viaţă”, ne dezvăluie dorinţele lor ascunse. Iuliana Tudor ne invită la o nouă seară plină de muzică şi frumos, pe 13 noiembrie, ora 21.00, la TVR 1.

 

 

„O dată-n viață, mi-ar plăcea să urc pe Everest. Și tot o dată-n viaţă, mi-ar plăcea să cânt, pe scenă, cu trupa Iron Maiden…”, anunţă Marius Rizea, conştient fiind, însă, că dorinţele sale sunt destul de departe de a fi realizabile. Partea bună este că actorul visează şi la alte lucruri, mult mai „pământești”, cum le numeşte el. „Mi-ar plăcea să fac un personaj, pentru că sunt personaje pe care mi le doream de când eram student. Unul dintre ele este Cațavencu, din „O scrisoare pierdută”, sau Tartuffe, al lui Molière. Habar n-am dacă pot să le joc – sau Hamlet, nici pe departe!… Visez la niște roluri frumoase în teatru. Iubesc atât de tare meseria, încât n-am cum să nu mă gândesc la asta”, mărturiseşte cu modestie actorul, îndrăgostit până peste cap de profesia pe care o are de 25 de ani. Până la a-şi împlini visurile legate de marile scene, Marius Rizea interpretează cu mare drag rolul lui Gheorghe, ţăranul mereu sub papucul nevestei, la „O dată-n viaţă”, una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment ale Televiziunii Române.

 

În ceea ce o priveşte pe Maria Buză – „Floarea” lui Gheorghe, întotdeauna vigilentă la isprăvile soţului – actriţa visează la soarele şi peisajele futuriste din Dubai. „Era să plec. Pe 24 februarie a început nebunia cu războiul și eu aveam bilet la o săptămână după. Și acum, începând nebunia asta, a fost o teamă așa de mare în rândul tuturor, încât am abandonat această vacanță plătită. Și mi-a rămas gândul. Deci, vreau să merg în Dubai! Și vreau să merg în Dubai să-mi cumpăr și un apartament. Bine, lăsați-mă să visez, vă deranjează?”, glumeşte ea.

 

Duminică seara, o vedem pe Floarea (Maria Buză) într-o postură inedită: noul… stomatolog din sat! Cum a trecut de interviul de angajare şi cine e primul pacient aflăm la „O dată-n viaţă”, pe 13 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

Aceeaşi ediţie a show-ului realizat de Iuliana Tudor îi aduce în platou pe tinerii finalişti de la „Vedeta populară”: Iazmina Cojocaru, susţinută de interpreta Felicia Stoian, dar şi de Eugenia Nicolae și Frații Cazanoi; Codruț Știrbu, care urcă pe scenă alături de sibianul Robert Târnăveanu, dar are şi un moment artistic deosebit împreună cu Rodica Popescu-Bitănescu; Ingrid Boengiu, câştigătoarea sezonului 7 „Vedeta populară”, care face echipă cu Viorica Macovei, dar ne surprinde şi cu o interpretare personală a celebrei piese „Caruso”.

 

Emoţii, folclor autentic, spectacol plin de ritm şi culoare – toate acestea fac parte din reţeta de succes a Iulianei Tudor pentru serile de duminică. O nouă ediţie „O dată-n viaţă” urmărim pe 13 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1. 

​ 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.