Noiembrie vine cu un cadou muzical plin de emoție din partea Alexandrei Ungureanu. „Din Dor” este numele single-ului pe care artista l-a pregătit pentru fani, o piesă aparte, atât prin muzică cât și prin versuri. „Din Dor”, un remake al hitului „Dragostea mea”, vine cu un sound fresh și beat-uri dance, iar versurile pline de emoție scrise de către EMAA, completează mood-ul single-ului pe deplin.

„Am avut o chimie instantă cu EMAA, a fost invitată la emisiunea mea și la scurt timp ne-am revăzut la studio. Mi-am dorit ca această piesă să fie despre o anumită poveste și ea a pus-o în versuri și în linie melodică, lucru care s-a completat minunat cu o bucată din piesa «Dragostea mea», lansată de Holograf alături de mine în 2003. Cumva inspirația a mers în paralel, am folosit un pasaj foarte mic din ea, dar într-o manieră rescrisă, reinterpretată, schimbată armonic. EMAA a reușit să surprindă foarte fain povestea, îmi place la nebunie piesa, nu e prima dată când în repertoriul meu se regăsește o melodie de dragoste care presupune o despărțire, dar de data asta am vrut ca finalul să rămână deschis și optimist”, povestește Alexandra.

În 2020, Alexandra Ungureanu a lansat „Cărămida”, o piesă inspirată din folclorul românesc, iar 2021 l-a început cu single-ul „Dacă n-am fi împreună”. A urmat „Vreau să te uit”, un single despre iubire, înțelegere și puterea de a merge mai departe și prima colaborare alături de Theo Rose pentru  „Un om ca tine”, o piesă de dragoste, numai bună pentru zilele toride de vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.