Roxana Nemeș a pus la cale alături de Sprint Music o piesă spectaculoasă, așa cum este artista în ultima vreme, și plină de surprize! “Prada” transmite un mesaj puternic nu doar femeilor, în general, ci și bărbaților care le înțeleg toate poftele și dorințele.

Roxana Nemeș a intrat și în jungla dominicană, la reality show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, de la ProTV, așa că atunci când cântă despre “Prada”, aceasta are dublu sens pentru frumoasa artistă. În junglă trebuie să te zbați ca să îți câștigi existența și să faci rost de mâncare, pentru că totul e o pradă, iar în viața de zi cu zi, o adevărată competiție.

“Piesa “Prada” transmite un mesaj foarte interesant pentru femei, în general, dar și pentru bărbați, depinde ce vrei să înțelegi din el și să iei partea bună a lucrurilor, e cumva cu subînțeles, și fiecare extrage ce vrea din el. Știm că femeile sunt greu de înțeles în general și bărbații încearcă să le facă pe plac!”, a mărturisit Roxana Nemeș care muncește pe bandă rulantă și nu își mai vede capul de treabă și de proiecte.

Muzica piesei “Prada” a fost realizată de Tulea Dănuț, Diana Ramadan, Tiu Cristian, la textul piesei au lucrat Tulea Dănuț și Diana Ramadan iar videoclipul a fost filmat de Claudiu Stan. Stați cu ochii pe “PRADA” și o să înțelegeți exact ce mesaj a vrut să trasmită Roxana Nemeș!

https://youtu.be/mRafEjdGVmE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.