Selena Gomez a lansat o melodie emotionanta – „My Mind & Me”, odata cu aparitia documentarului „My Mind & Me”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/MyMindAndMePR

Selena Gomez – una dintre cele mai celebre artiste, actrite, producătoare, antreprenor și filantrop la nivel global și cultural din generația ei – lansează o nouă melodie originală, care se regaseste si in documentarul ei – „Selena Gomez: My Mind & Me”. Inspirată de propriile ei jurnale personale, noua melodie – „My Mind & Me” – descrie părți profund emoționale din viața ei și a fost scrisă de Selena, Amy Allen, Jonathan Bellion, Michal Pollack, Stefan Johnson și Jordan K. Johnson.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=TW98pGSTvM0

După ani de zile în lumina reflectoarelor, Selena atinge o nouă perspectiva artistica. Dar chiar când atinge un nou vârf, o întorsătură neașteptată o trage în întuneric. Acest documentar unic, crud și intim, regizat de Alek Keshishian („Madonna: Truth or Dare) se întinde pe călătoria ei de șase ani într-o nouă lumină. Documentarul este un film original Apple, produs de Lighthouse Management + Media și Interscope Films. Documentarul, care a avut premiera mondială la Festivalul de Film AFI, a fost lansat la nivel mondial pe 4 noiembrie.

 

 

 

A fost lansată coloana sonoră a filmului “BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER”

Streaming Link: https://marvelmusic.lnk.to/BPWF

A fost lansată coloana sonoră a filmului “BLACK PANTHER: WAKANDA FOREVER”. Muzica este produsă de Ryan Coogler, Ludwig Göransson, Archie Davis și Dave Jordan și include 19 piesa originale de la Rihanna, Tems , OG Dayv, Future, Fireboy DML, Stormzy, Snow Tha Product, E-40, C-Kay, PinkPantheress și mulți alții.

Single-ul principal al Rihannei, „Lift Me Up”, face istorie săptămâna aceasta, devenind cea mai adăugată melodie din istoria radioului american, strângând cele mai multe play-uri într-o singură zi și cea mai mare audiență într-o singură zi.

The Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By include peste 40 de artiști internaționali înregistrați în Lagos, Nigeria, Mexico City, Londra și Los Angeles. Artiștii prezentați includ Rihanna, Tems, Fireboy DML, OG DAYV Ft. Viitorul, CKay Ft. PinkPantheress, E-40 și mulți alții.
Ludwig Göransson, care are două Emmy®, două Grammy® și un Oscar® la creditul său, a compus și a produs atât partitura, cât și melodiile originale de pe coloana sonoră. Munca sa extinsă reprezintă colaborări cu artiști (Childish Gambino, Adele, Haim, Justin Timberlake), precum și munca sa în filme și seriale TV (Black Panther, Creed, The Mandalorian) l-au făcut să fie calificat în mod unic pentru a conduce ambele părți ale peisajului sonor.

Pentru a patra colaborare cinematografică, Black Panther: Wakanda Forever, Coogler și Göransson și-au propus să creeze un peisaj sonor inovator în care Göransson spune: „Cântecele și partitura sunt una.” Cei doi artiști au vorbit despre această abordare încă din zilele lor în care frecventau USC Film School și, în cele din urmă, au făcut-o realitate cu Black Panther: Wakanda Forever.

În ceea ce a devenit o muncă masivă de dragoste, Göransson a petrecut peste 2500 de ore înregistrând partitura și coloana sonoră – care a implicat șase studiouri, pe trei continente și cinci țări. Pe parcursul filmului, publicul va auzi peste 250 de muzicieni, două orchestre, două coruri și peste 40 de vocaliști.
Coogler a fost strâns implicat în crearea muzicii filmului, de la co-scrierea versurilor pe piesa Rihanna „Lift Me Up” până la sugerarea coperta piesei „No Woman, No Cry” a lui Bob Marley, interpretată de cântăreața/compozitorul nigerian Tems și combinat cu „Alright” al lui Kendrick Lamar trailerul viral al filmului.

Göransson a spus: „Eu și Ryan am vorbit despre importanța creării unei călătorii captivante a sunetului și a vocii. Dacă am folosit o melodie în film, am vrut să fie întreaga melodie și să fie conectată la poveste. Din punct de vedere tematic, am vrut să mutăm publicul de la durere la sărbătoare. Când asculți coloana sonoră, poți să închizi ochii și să retrăiești experiența filmului. Aceasta a fost intenția.”

Având în vedere că povestea este inspirată atât din cultura nigeriană, cât și din cultura mezoamericană, au fost organizate sesiuni de înregistrare atât în ​​Lagos, Nigeria, cât și în Mexico City, Mexic, precum și în studiourile Abbey Road din Londra. Producătorii au lucrat cu artiști populari din Lagos, inclusiv Tems, care a devenit un focar de inovație muzicală. În plus, pe coloana sonoră apar rapperi și artiști emergenti din Mexico City, inclusiv rapperul Pat Boy, care cântă în întregime în maya.

În timp ce se afla în Mexico City, Göransson a lucrat îndeaproape cu arheologul muzical Alejandro Rojas pentru a explora și cerceta muzica mayașă. Instrumentele originare atât din cultura nigeriană, cât și din cea mezoamericană au fost prezentate în crearea peisajului sonor.

The Black Panther: Wakanda Forever – Music From and Inspired By tracklisting:

Lift Me Up Performed by Rihanna
Love & Loyalty (Believe) Performed by DBN Gogo, Sino Msolo, Kamo Mphela, Young Stunna and Busiswa
Alone Performed by Burna Boy
No Woman No Cry Performed by Tems
Árboles Bajo El Mar Performed by Vivir Quintana and Mare Advertencia
Con La Brisa Performed by Foudeqush and Ludwig Göransson
La Vida Performed by Snow Tha Product featuring E-40
Interlude Performed by Stormzy
Coming Back For You Performed by Fireboy DML
They Want It, But No Performed by Tobe Nwigwe and Fat Nwigwe
Laayli’ kuxa’ano’one Performed by ADN Maya Colectivo: Pat Boy, Yaalen K’uj, All Mayan Winik
Limoncello Performed by OG DAYV featuring Future
Anya Mmiri Performed by CKay featuring PinkPantheress
Wake Up Performed by Bloody Civilian featuring Rema
Pantera Performed by Alemán featuring Rema
Jele Performed by DBN Gogo, Sino Msolo, Kamo Mphela, Young Stunna and Busisw
Inframundo Performed by Blue Rojo
No Digas Mi Nombre Performed by calle x vida and Foudeqush
Mi Pueblo Performed by Guadalupe de Jesús Chan Poot

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Victoria Nadine lansează noul ei single, „Nerve”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/NervePR

La aproape doi ani de la single-ul ei revoluționar, „Be Okay” – melodia care i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy Norvegiene 2021 – Victoria Nadine a revenit cu piesa „Nerve”.
Tânăra de 23 de ani și-a petrecut o parte din vara și toamna trecută scriind cântece în întreaga lume. Rezultatul primei ei zile în studio a fost „Nerve”, o melodie care este o mărturie a unei artiste care trece la maturitate muzicală deplină.

„Este un cântec despre relații și despre faptul că că unele lucruri nu sunt în regulă să le faci când te desparți de cineva – cum ar fi să continui să fii în contact cu fostul tău atunci când ai o noua relatie. Mi s-a părut important să nu fiu doar dulce și drăguță, ci felul în care ai putea avea tendința de a fi când ești tânăr, nesigur și încă încerci să-ți dai seama cine ești. Și apoi îmbătrânești și realizezi că unele dintre lucrurile pe care le-ai acceptat când erai mai tânăr sunt, de fapt, inacceptabile.”

Lăsând la o parte această nouă perspectivă, cântăreața a ales să se exprime cu sinceritate cu privire la lucrurile pe care le are, cu o anumită anxietate experimentata în acest cântec „Nerve”.

In stilul sincer și crud al artistei, vizibil in versiunile anterioare, in noua piesa a fost completat de ceva mai greu și mai întunecat, ca și cum ar fi Los Angeles-ul nocturn al Lanei del Rey, alaturi de David Lynch. În prezent, colaborează cu o serie de compozitori de renume internațional, ale căror portofolii includ artiști precum Dua Lipa, One Republic și Stevie Wonder.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Drake face echipă cu 21 Savage pentru albumul “Her Loss”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/HerLossPR

Drake face echipă cu 21 Savage pentru albumul “Her Loss”. După săptămâni de interviuri false, o întârziere a datei de lansare și o sperietură cu COVID-19, Drake și 21 Savage și-au lansat în sfârșit proiectul lor comun, foarte așteptat, „Her Loss”.

Albumul are 16 piese și un singur invitat, deoarece Travis Scott este prezent pe piesa numărul 10 intitulată „P***y & Millions”.

Știrile despre albumul comun au apărut luna trecută, împreună cu videoclipul pentru colaborarea lor Honestly, Nevermind, „Jimmy Cooks”. În timp ce „Her Loss a fost inițial programat să fie lansat pe 28 octombrie, duo-ul dinamic l-a amânat după ce a descoperit că „40”, producătorul de multă vreme al lui Drake, a fost bolnav de Covid-19.

Tracklist
1. “Rich Flex”
2. “Major Distribution”
3. “On BS”
4. “BackOutsideBoyz”
5. “Privileged Rappers”
6. “Spin Bout U”
7. “Hours in Silence”
8. “Treacherous Twins”
9. “Circo Loco”
10. “Pussy & Millions” (feat. Travis Scott)
11. “Broke Boys”
12. “Middle of the Ocean”
13. “Jumbotron Shit Poppin”
14. “More M’s”
15. “3AM on Glenwood”
16. “I Guess It’s Fuck Me”

 

Stream / Download

 

 

 

 

Dean Lewis a lansat albumul “The Hardest Love”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/TheHardestToLovePR

Dean Lewis a lansat albumul “The Hardest Love”. Călătoria uluitoare a cântărețului și compozitorului australian până în topul topurilor muzicale globale va atinge,  cu siguranță, cote și mai mari odată cu lansarea celui de-al doilea album al său, “The Hardest Love”.
După ce și-a petrecut ultimele trei luni avand spectacole sold out în SUA, Europa și Marea Britanie, Dean se întoarce acasă săptămâna viitoare pentru etapa australiană din turneul său global Sad Boi Winter Summer.

Lansarea albumului „The Hardest Love” urmează ceea ce a fost un 2022 remarcabil pentru Dean. Pe măsură ce sosește înapoi în țară, impulsul actualului său single „How Do I Say Goodbye” continuă să urce în topurile muzicale locale și internaționale. Deja certificat cu Discul de Aur în Elveția și Norvegia, „How Do I Say Goodbye” a acumulat 81 de milioane de stream-uri, ajungând pe locul 68 în Spotify Global Chart, pe locul 13 în Spotify US Viral Chart și in Top 20 pe Shazam. Cel mai important, săptămâna aceasta, „How Do I Say Goodbye” s-a clasat pe locul 31 în UK Official Singles Chart și este, în prezent, pe locul 90 în Billboard Global 200 Chart.

Dean explică procesul îndelungat de creație al realizării „The Hardest Love”: „Am început să scriu albumul în acest hotel de pe Sunset din West Hollywood. Am scris în Nashville o vreme, apoi m-am întors în LA și apoi am plecat la Londra…” În fiecare oraș, Dean a experimentat cu diverși producători în căutarea sunetului și a sentimentului potrivit.
„Există un citat celebru care spune că oamenii au toată viața pentru a-și scrie primul album și apoi șase luni pentru a-l scrie pe următorul. Simt că am avut timp dublu pentru acest album decât pentru primul.”
Își amintește de șocul de la primul său single, „Waves”, în urmă cu șase ani. „A explodat atât de repede și totul a fost atât de nebunesc încât nu am avut timp să-mi dau seama ce făceam. De data aceasta am avut mult mai mult timp să mă gândesc la ce îmi plăcea la acele melodii, să mă întorc și să mă uit la lucrurile care le-au făcut să funcționeze.” Scufundarea profundă a dus la reafirmarea conținutului emoțional sincer pentru care Dean a devenit cunoscut.

În virtutea procesului de înregistrare de la distanță, Dean a devenit coproducător al albumului. „Trebuie să învăț cum să fac mult mai multe în această privință”, spune el. „A trebuit să învăț cum să-mi înregistrez propria voce pentru câteva dintre melodii; cum să înregistrez propria mea chitară acustică. All For You am înregistrat-o singur, doar eu singur la un Airbnb din Malibu.”

Alte piese de pe cel de-al doilea album al lui Dean au fost coproduse cu o serie de colaboratori, inclusiv Nick Atkinson și Ed Holloway, Tyler Johnson, Alex Hope și Jon Hume.

Cea mai mare parte a mixajului i-a revenit lui Mark „Spike” Stent, un nume pe care Dean l-a văzut pentru prima dată în creditele albumelor lui Oasis și Ed Sheeran. „Spike este foarte bun la amestecarea pop cu organic”, spune el. „Asta țintesc eu.”

De la speranță la durere și înapoi, The Hardest Love „reflectectă în totalitate locul în care mă aflam în viața mea la acea vreme”, spune Dean. „Au fost câțiva ani stresanți… Nu cred că mi-am dat seama de presiunea la care am fost supus, pentru că, pe de altă parte, omule, nu aveam nimic. M-am mutat la bunica înainte să obțin un contract. Nu aveam bani, eram în punctul de a crede că am irosit toate oportunitățile din viața mea.”

The Hardest Love Tracklisting

Small Disasters
Looks Like Me
The Hardest Love
Hurtless
All For You
How Do I Say Goodbye
Scares Me
Something To Help
Into The Breeze
To Have You Today

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Fletcher a lansat single-ul “Suckerpunch”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/FletcherSuckerpunchPR

Fletcher a lansat single-ul “Suckerpunch”. O explozie superbă de euforie, „Suckerpunch” apare în ediția deluxe a aclamatului ei album de debut Girl Of My Dreams, care va fi lansat pe 18 noiembrie.
Una dintre cele patru melodii noi prezentate în versiunea deluxe a lui Girl Of My Dreams, „Suckerpunch” sosește în timp ce FLETCHER continuă cu turneul ei sold-out Girl Of My Dreams (un turneu de 25 de date din America de Nord, care se încheie pe 18 noiembrie la Hollywood Palladium din Los Angeles). Pe măsură ce pictograma ciudată care distruge granițele își continuă ascensiunea fulgerătoare, FLETCHER va apărea și ca ea însăși în viitorul și foarte așteptatul sezon al treilea al The L Word: Generation Q pe Showtime.

FLETCHER a colaborat cu creatorii de hituri din spatele piesei „Glimpse of Us”, de la Joji, Riley și Connor McDonough, la „Suckerpunch”.

Piesa întruchipează pe deplin echilibrul unic de vulnerabilitate și putere care face ca muzica lui FLETCHER să fie atât de captivantă. Cu ritmurile sale și tonurile sale de chitară de vis, piesa o găsește pe FLETCHER detaliând goana pură a infatuării instantanee. Construită pe o performanță vocală fără efort, „Suckerpunch” se potrivește perfect pe Girl Of My Dreams, un album adânc înrădăcinat în povestirea sinceră a lui FLETCHER și în explorarea de sine.

Lansat în septembrie, Girl Of My Dreams a câștigat imediat laude masive de la Rolling Stone, Vulture, Consequence și multe alte publicații.

Produs executiv de Malay (Frank Ocean, Lorde) – care a lucrat și pentru FLETCHER You ruined New York City for me și THE S(EX) TAPES, un EP din 2020 care a ajuns pe locul 1 pe iTunes în toate genurile – Girl Of My Dreams include Hitul de succes al lui FLETCHER, „Becky’s So Hot” (o piesă foarte agitată, care a ajuns pe locul 3 în topul iTunes pentru toate genurile și a ajuns în topul Billboard Hot Rock și Alternative Songs). Un document nefiltrat și la nesfârșit fascinant de auto-descoperire și transformare, albumul conține și single-uri de succes precum „Her Body Is Bible”, „Sting”, „Better Version” și „Serial Heartbreaker”.

Tracklist for FLETCHER’s Girl Of My Dreams (Deluxe)

20 Something
I Think I’m Growing?
Girl Of My Dreams
Healing
Suckerpunch
Birthday Girl
Better Version
Sting
Becky’s So Hot
Conversations
Guess We Lied…
Serial Heartbreaker
Holiday
Her Body Is Bible
I Love You, Bitch
For Cari
Track 17

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

SG Lewis a lansat single-ul “Lifetime”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/LifetimePR

SG Lewis a lansat single-ul “Lifetime”, care se bazează pe chitara, bătăi din palme și un refren împletit cu corzi cinematografice. Inspirat de favoriții „yacht rock”, Steely Dan și Hall și Oates, se construiește spre apelul și răspunsul zburător și dulce.

Vorbind despre piesă, SG Lewis explică: „Cred că „Lifetime” ar putea fi discul meu preferat pe care l-am făcut vreodată. Am scris-o cu prietenii mei Ed Drewett, Reuben James și J Moon într-o noapte târziu la Decoy Studios, iar cântecul este în mare parte despre Ed și soția lui. Este o melodie care canalizează inspirația din multe melodii cu care am crescut  și care ocupă un loc foarte special în inima mea.”

„Lifetime” urmează știrile despre cel de-al doilea album de lungă durată al lui SG Lewis, AudioLust & HigherLove, în care cântărețul, compozitorul, multi-instrumentistul și producătorul se bazează pe viitorul-disco caleidoscopic al albumului său de debut. Acesta alcătuit din două jumătăți: la un capăt al spectrului, el creează genul de bănger-uri nocturne pe care le trăiesc ringurile de dans, rave-urile underground, petrecerile la piscină și festivalurile. La celălalt capăt, el accesează un nivel mai înalt de extaz pop atemporal, instrumentație organică și elocvență vocală. El se potrivește unei dispoziții de adrenalină din cea mai sălbatică noapte a voastră. Este o colecție diversă de decupaje clasice, dar profund contemporane, de la unul dintre cele mai bogate talente de producție din ultimul deceniu și include o colecție de succes de invitați, inclusiv Tove Lo, Ty Dolla $ign, Lucky Daye, plus mulți alții.

SG Lewis și-a consolidat statutul de cei mai căutați producători de muzică, colaborând cu Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, Chad Hugo, Gerd Janson și mulți alți artiști.
Albumul său de debut, lansat anul trecut, a fost lăudat de The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion, Mixmag și multe altele. Piesa „Chemicals” a adunat peste 55 de milioane de stream-uri Spotify, catapultând numărul total de stream-uri al lui SG Lewis la peste 1,4 miliarde și, cel mai recent, Louis Vuitton și-a lansat campania de dinainte de toamnă cu remix-ul lui Soulwax „Impact” (cu Robyn & Channel). Tres). În culise, SG Lewis a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul unu al lui Dua Lipa, Future Nostalgia.

Acel artist rar din Marea Britanie, capabil să facă zgomot pe ambele maluri ale Atlanticului (și dincolo de), SG Lewis este pe cale să își finalizeze cel mai mare turneu din SUA de până acum (50.000 de bilete), care culminează cu un spectacol de referință la Teatrul Grec din LA mâine seară. G Lewis tocmai a dezvăluit detalii despre turneul său AudioLust & HigherLove UK/UE pentru martie 2023..

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Stephen Sanchez face echipă cu Ashe pentru “Missing You”

Streaming Link: https://umu.lnk.to/MissingYouPR

Stephen Sanchez face echipă cu Ashe pentru “Missing You”. Pe piesa, care a fost produsă de Ian Fitchuck (Kacey Musgraves, Joy Oladokun, James Bay) și Konrad Synder, pianul și chitara subliniază interacțiunea incontestabilă dintre aceste două puteri în creștere.

Vorbind despre cântec, Stephen a spus: „Această melodie înseamnă foarte mult pentru mine pentru că scriam, da, despre o iubire pe care mi-o amintesc prin ochii mei, dar și despre o iubire prin ochii altcuiva. A fost ceva ce nu mai făcusem niciodată înainte: am auzit despre cât de îndrăgostit era altcineva și am scris din experiența lor. A fost entuziasmant.” El continuă și descrie colaborarea cu Ashe: „Ashe este unul dintre cei mai inspirați artiști cu care am lucrat vreodată. Ca prietenă, face culorile mai vibrante și dragostea mai adevărată. Sunt recunoscător să o cunosc și sunt onorat să am cuvintele noastre imortalizate în cântec.”

Despre cântec și lucrând cu Stephen, Ashe a spus: „‘Missing You’ s-a produs în clipa în care am ajuns împreună cu Stephen în cameră, s-a așezat la pian și mi-a cântat și am dispărut într-un abis de scris unde era doar dragoste și bucurie. M-a conectat la un loc copilăresc și frumos în care sper să mă întorc din nou.”

Proiectul s-a lăudat cu succesul său „Until I Found You”. Acesta din urmă nu numai că a eclipsat peste 1 miliard de stream-uri globale și peste 50 de milioane de vizualizări ale videoclipului, dar a ajuns și în Top 40 în Billboard Hot 100, în Top 20 în Spotify Global Top 50, #3 la AAA Radio, Top 15 la Top 40 Radio, Top 30 la Hot AC Radio și Top 25 la AC Radio. Între timp, Stephen a ajuns pe locul 20 în Billboard Hot 100 Songwriters Chart.
Ca să nu mai vorbim că Sir Elton John l-a aplaudat pe Stephen în timpul Apple Music Rocket Hour. El a declarat: „M-am îndrăgostit de această melodie și de vocea lui. Este o melodie atât de genială. Este o întoarcere la muzica anilor 1950.” Elton l-a invitat în emisiune ca invitat special și a urmat un interviu fascinant.

În Easy On My Eyes, Stephen povestește un an incredibil de la apariția sa. El a scris aproape toate melodiile de pe EP și a făcut echipă cu Jamie Hartman [James Bay, Lewis Capaldi] și Jon Green [Lady A, Little Big Town] la „Hey Girl”. Apoi a lucrat cu producătorii Ian Fitchuk [Kacey Musgraves, James Bay] și Konrad Snyder [Madi Diaz, Rainbow Kitten Surprise] în Nashville pentru a da viață EP-ului în spectacole cu o singură înregistrare. Proiectul îi luminează talentul atât ca vocalist, cât și ca compozitor.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Years & Years a lansat “100% Pure Love”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/100PureLovePR

Years & Years a lansat o nouă versiune a celebrului cantec „100% Pure Love”, al lui Crystal Waters. Piesa va fi coloana sonoră pentru campania publicitară de sărbători din 2022 a Target și continuă un an plin pentru Olly Alexander, în urma celui de-al treilea album, „Night Call”.

Reimaginând clasicul dance-pop Crystal Waters, în stilul personal al lui Years & Years, identificabil instantaneu, Olly Alexander comentează: „Am știut imediat că vreau să lucrez cu Georgia și Mark Ralph pentru a aduce acest cover la viață. Vocea lui Crystal în original este atât de captivantă, are o energie atât de specială și asta m-a inspirat cu adevărat când am venit să-mi înregistrez vocea. Sper cu adevărat că oamenilor le place, are un mesaj atât de pozitiv și o senzație de eliberare… Îmi place!”
Celebrul „The Night Call Tour” al lui Years & Years continuă luna aceasta cu întâlniri în toată Australia, după aparițiile din această vară, de la incredibila performanță a lui Olly la Glastonbury până la un spectacol de întoarcere acasă la Wembley Arena din Londra.

Olly a câștigat 5 nominalizări la Brit Award, a depășit 4,4 miliarde de stream-uri la nivel mondial și a făcut titluri în întreaga lume cu serialul TV premiat, „It’s A Sin”. Ca ani și ani, Olly Alexander continuă să depășească limitele celebrității mainstream, în timp ce revine pe „100% Pure Love” la acele discuri care te-au făcut tot ceea ce ești astăzi.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Gryffin a lansat albumul “Alive”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/AlivePR

Gryffin a lansat albumul “Alive”. Materialul este plin de colaborări uimitoare cu superstaruri precum Kygo, Tinashe, MØ și OneRepublic.

Albumul începe cu piesa-titlu, cu Calle Lehmann, un record house cu tentă pop, destinat nenumăratelor învârtiri în cluburile din întreaga lume. Alte momente importante includ „Scandalous”, asistat de Tinashe – o colaborare dinamică care prezintă măiestria imnurilor de dans a lui Gryffin – și cea mai recentă lansare a lui „Forever”, cu Elley Duhé, o piesă house plină de ambiție și optimism. Cu mai multe melodii noi, Salem ilese în „Glitch In The Simulation” și Matt Maeson în „Lose Your Love”.

Cu albumul său de debut Gravity, Gryffin a afișat o abilitate neobișnuită de a crea imnuri electronice nuanțate din punct de vedere emoțional, care se ridică la înălțimi delirante și se blochează imediat în creierul tău. Acum, cu Alive, el și-a perfecționat și mai mult marca sa orbitoare de muzică de club, compunând aranjamente elaborate, care sunt echilibrate, urgente și captivante.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Masego a lansat “Say You Want Me”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/SayYouWantMePR

Masego a lansat “Say You Want Me”. Este primul single de pe viitorul său album. Ambré, Ari PenSmith, Mannywellz și Destin Conrad contribuie și ei cu vocea. Piesa a fost produsă în Los Angeles de P2J (Beyoncé, Burna Boy, Wikzid’s Made in Lagos, care a inclus „Essence”) și E.Y. (Drake, Childish Gambino) împreună cu Louie Lastic și Dan Foster, cunoscuți pentru munca lor cu Kehlani și Ambré.

„Masego este numele pe care vreau să-l te aud când spui viață, muzică, romantism negru și dans”, spune Masego, care a strâns până în prezent aproape două miliarde de stream-uri.

Rostirea numelui lui Masego creează complicații pentru o femeie în videoclipul oficial pentru „Say You Want Me”. Un sentiment vibrant și vesel de comunitate infuzează clipul, care a fost filmat în Los Angeles și a fost regizat de Alexander Black.

 

Stream / Download

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.