Seria juraţilor-surpriză ai celui de-al treisprezecelea sezon iUmor continuă duminica aceasta cu Nicoleta Luciu. Apariția ei pe scena emisiunii de umor i-a surprins pe toți, mai ales că este prima după o lungă perioadă de timp în care aceasta a preferat să îşi dedice timpul familiei. Cum s-a descurcat actrița în rolul de jurat iUmor și cine sunt cei care îi vor oferi binecunoscutul tratament al show-ului de umor, telespectatorii pot afla duminică, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Deși familiarizată cu camerele de filmat şi luminile reflectoarelor, emoțiile au copleșit-o pe Nicoleta Luciu la scurt timp după ce a păşit în platoul emisiunii iUmor. „Ce emoții am!, a exclamat vedeta, iar Delia a încurajat-o. Ulterior, jurata a mărturisit: „Pe Nicoleta Luciu n-a mai văzut-o nimeni de o grămadă de ani și m-am bucurat să văd că este la fel de frumoasă. Arată superb!.

Întrebată despre absența de pe micile ecrane și de la evenimentele mondene, vedeta a răspuns: „Copiii au fost prioritari“, iar Costel a concluzionat: „4 copii – nu prea mai ai timp să faci chestii. Și… înseamnă că și-a dorit mai mult să fie mamă de cât să fie în centrul atenției, în lumina reflectoarelor.

Nicoleta Luciu a dezvăluit în cadrul interviului că urmărește show-ul de umor și că de multe ori și-a dorit să fie și ea la masa juraților. „Mie-mi place iUmor și mi-am dorit și eu să fiu o dată în juriu. Nu știu cui i-a venit ideea asta genială de a aduce un invitat în juriu!”, a mărturisit Nicoleta.

Tot duminică, telespectatorii îl vor putea urmări pe Cristi Manolescu, invitat special al celui mai nou nou episod iUmor. Cu un moment savuros de stand-up, Cristi a stârnit hohote de râs atât în rândul juraţilor, cât şi al publicului.

Episodul 11 din serialul iMai Mult Umor va fi difuzat duminică la Antena 1, imediat după iUmor, iar pe AntenaPLAY poate fi văzut oricând. În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin îl impersonează pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.