IOVA – una dintre artistele reprezentative ale generației Z îmbrățișează un val de succes incredibil pe plan internațional și dorește să își facă auzite sentimentele și trăirile prin muzică. După piese monstru ca “Monster” feat UNDREAM și “Down on my knees” feat Paul Damixie, care au urcat rapid în topurile internaționale și au făcut senzație, aventura ei continuă cu un nou single – LA RI DA, parte a proiectului său BI-POLAR.

IOVA vorbește despre propria piesă: “LA RI DA” este o piesă manifest care expune realitatea și adevărul din viața multor persoane. O piesă puternică, dedicată tuturor oamenilor care trec prin momente dificile, cum ar fi anxietatea, depresia sau se confruntă cu barierele societății în ceea ce privește orientarea sexuală. Deseori, frica pune stăpânire pe gândurile și acțiunile noastre, dar important este să știm că nu suntem singuri și că puterea este în noi. Sper ca mesajul piesei să ajungă la toate persoanele care au nevoie să audă – Nu sunteți singuri!”

Piesa este o producție marca HaHaHa Production, scrisă de  Dorian Micu, producția este asigurată de Vladimir Coman Popescu, iar liniile sunt făcute de Miruna Iova, Andrei Tiberiu Maria și Dorian Micu


Urmărește-o pe IOVA:

https://www.instagram.com/iovaofficial/?hl=ro
https://www.tiktok.com/@iovaofficial
https://www.youtube.com/c/IOVAOfficial

Urmărește canalele HaHaHa Production:

https://instagram.com/hahaha_production/
https://www.facebook.com/hahahaproduction

https://bit.ly/HaHaHaProduction

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.