Trupa Voltaj se numără printre invitaţii speciali ai Iulianei Tudor, duminică, la „O dată-n viaţă”. În aceeaşi ediţie: Marcel Pavel, Cornelia şi Lupu Rednic, Daniela Condurache, Silviu Biriş, Ionuţ Fulea şi tinerii Şilvia Timiş, Gabriel Treteag, Alexandra Chira. Pe 6 noiembrie, ora 21.00, la TVR 1.

Solistul trupei Voltaj îşi aminteşte şi astăzi cum, la lansarea albumului „Risk Maxim 2”, în 1999, era programat un eveniment special la piscina Floreasca din Bucureşti: Călin urma să îşi facă apariţia în faţa publicului printr-o săritură spectaculoasă, realizată cu ajutorul unei macarale. Din nefericire – sau, cine ştie, poate dintr-o întâmplare providenţială – macaraua s-a defectat chiar înainte de momentul cu pricina, astfel că săritura nu a mai avut loc.

„Am luat-o ca pe un semn atunci şi nu am mai avut îndrăzneala să sar”, mărturiseşte Călin Goia. „Am rămas, însă, cu sentimentul că nu mi-am îndeplinit o dorinţă. Aş vrea să fac bungee-jumping… o dată-n viaţă”, mai spune artistul.

Până atunci, însă, solistul Voltaj bifează o altă premieră: un duet, pe piesa „De la capăt”, cu o tânără speranţă în muzica… populară! Invitat de Iuliana Tudor la „O dată-n viaţă”, pentru a îndeplini visul lui Gabriel Treteag de a cânta cu Voltaj, Călin Goia împarte scena şi rolul de solist al trupei cu tânărul de numai 19 ani. „A fost o experiență inedită să cântăm cu un solist de folclor. S-a descurcat foarte bine, cred că mai bine decât m-aș descurca eu la muzică populară”, recunoaşte artistul. Cum îi iese ineditul moment alături de finalistul emisiunii „Vedeta populară”, acum protagonist la „O dată-n viaţă”, vedem duminică seară, de la ora 21.00, la TVR 1.

Aceeaşi ediţie a show-ului realizat de Iuliana Tudor le aduce în platou pe tinerele Silvia Timiş, susţinută cu măiestrie de Ionuţ Fulea, dar şi de actorul Silviu Biriş, alături de care o vedem jucând într-o scenetă, respectiv Alexandra Chira, care face echipă cu Daniela Condurache. Cornelia şi Lupu Rednic îi stau alături lui Gabriel Treteag pe tot parcursul emisiunii de duminică.

Invitat special la „O dată-n viaţă” este şi Marcel Pavel, cel care se afla printre protagoniştii primei ediţii a emisiunii, în 2007. Emoţionat să se afle din nou în studioul pe care îl deschidea cu 15 ani în urmă, artistul trăieşte şi acum un moment tipic „O dată-n viaţă” – un duet cu „fata popii din Plopiş”, aşa cum am cunoscut-o la „Vedeta populară” pe Alexandra Chira, câştigătoarea primului sezon al talent-show-ului de folclor. „Nu mă așteptam să predau ștafeta unei tinere care cântă muzică populară, iar eu să cânt împreună cu ea muzică ușoară”, admite Marcel Pavel.

La TVR 1, serile de duminică sunt din nou rezervate emoţiilor trăite „O dată-n viaţă”, folclorului autentic şi spectacolului plin de ritm şi culoare. Ca întotdeauna, promotoarea divertismentului de calitate, Iuliana Tudor ne invită şi pe 6 noiembrie în faţa micilor ecrane, de la ora 21.00, la TVR 1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.