Nu mai e loc de stat pe loc. Nu mai e vreme de așteptat să descoperi următorul pas fără să faci ceva înainte. Nu mai e timp pentru a crede că cel de lângă tine nu ascunde nimic. Cu fiecare episod, povestea din CLANUL se complică și cu fiecare decizie, personajele trec prin cele mai diverse stări. Aseară, telespectatorii au trăit cu sufletul la gură noile teste prin care a trecut Tudor, amintirile dure pe care le-a retrăit David și prima desfășurare masivă de forțe a echipei lui Costoiu.

Când credea că l-a convins pe Tătuțu că este de încredere, Tudor a descoperit aseară că mai are multe teste de trecut în această nouă viață a lui. Chemat de urgență la casa mafiotului, acesta a trebuit să sară în piscină pentru a învăța o lecție importantă: ”Tu nu te liniștești când e curat? Pribeagu… e în curtea ta, mizeria ta”. Oare ce va urma pentru tânăr în raport cu David? Tot atunci, Vera i-a aplicat propriile ei teste celui care pare că-i fură inima: l-a urmărit cum are grijă de Florinel și i-a dat ocazia să-i umble prin laptop. Rezultatul? Un nou sărut furat pe ascuns… dar văzut de Magda!

David și-a deschis sufletul în fața Luminiței și a Ilincăi și le-a zis despre Ciomag: ”Omul ăsta mi-a distrus viața”. Indiferent de câți ani vor trece și de câte provocări va mai avea de trecut, băiatul nu poate uita cum era bătut și lăsat fără hrană în copilăria care-i apasă întregul prezent.

Nici pentru Costoiu, lucrurile nu stau mai bine! ”Nu mai am încredere în nimeni”, i-a zis el lui Tudor, după ce a realizat că are o cârtiță în echipă care-i spune totul lui Bebe Măcelaru. Mai poate Comisarul să-și ducă planurile la capăt, când nici măcar să prindă transportul lui Constănțeanu nu a reușit sau este deja depășit de firele puse de Tătuțu prin oraș?

Cel de-al șaptelea episod al serialului a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:27 – 22:50. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.1 puncte de rating și 23.7% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.7 puncte de audiență și 22.7% share.

Doar o săptămână a mai rămas până la un nou episod, lunea viitoare, de la 20:30, pe PRO TV! Sau până atunci poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.