Cea mai recentă colecție de încălțăminte și accesorii de la GINO ROSSI se bazează pe forme curate, pe care designerii brandului le-au îmbrăcat în nuanțe trendy de negru, alb și caramel. Tăieturile clasice creează forme geometrice și genți în stil vagabond. Datorită elementelor din colecția EVERYDAY MINIMAL de la GINO ROSSI, puteți obține cele mai dorite seturi ale sezonului, oscilând la granița dintre clasic și elegant și nonșalanța metropolitană.

Botinele până la gleznă sunt introduse în acest sezon în culori neutre, cu un design comod și ușor de stilizat. Totodată, cizmele mai înalte au o revenire triumfătoare. Fie că sunt purtate în asocieri clasice, în stil militar sau în combinații de piese lejere, aceste cizme sunt foarte versatile. În colecția Gino Rossi, ele sunt lipsite de accesorizări fără rost. Minimalismul anilor 1990 este integrat cu rafinament în noua colecție, gentile și încălțămintea fiind asemănătoare celor din revistele de modă ale deceniului anterior.

Brandul GINO ROSSI nu are doar un design unic, ferm înrădăcinat în tendințe, dar și o calitate recunoscută, forme simple și design minimalist.

Colecția EVERYDAY MINIMAL de la GINO ROSSI este disponibilă în magazinele CCC, pe www.ccc.eu și în aplicația mobilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.