CLANUL, serialul fenomen care a ținut telespectatorii în fața televizoarelor în fiecare luni seara, începe astăzi filmările pentru sezonul 2! Lupta dintre poliție și mafie atinge cote neașteptate, iar personajele vor întâmpina situații extreme care vor lua noi întorsături, se vor desluși mistere și vor apărea noi povești. Cu o distribuție impresionantă, sezonul doi va surprinde publicul cu noi nume importante din industria actoriei.

„După ce publicul a confirmat aștepările “clanului” și povestea noastră a devenit cel mai important produs de ficțiune drama-action din România, mă bucură imens să putem anunța începutul filmărilor pentru sezonul 2. Și ca de fiecare dată, echipa “clanului” mărește miza și va promite un sezon și mai intens, și mai spectaculos vizual, și mai încărcat de acțiune.  Un sezon în care Adevărul va răsturna tot ce știați despre personajele voastre preferate. Așadar, parafrânzându-l pe Tătutzu, putem spune așa: CLANUL nu moare niciodată, CLANUL merge mai departe”, a spus Anghel Damian, Creative Producer, Regizor & Scenarist.

Odată cu începerea filmărilor, actorii principali ne spun primele impresii: „E oficial, avem sezonul 2. Așadar vă pot mărturisi că abia așteptam să reîncepem filmările, să-i întâlnesc pe colegi și să fac, până la urmă, ce-mi place cel mai mult. Sunt foarte entuziasmat, dar în același timp conștient că va urma o perioadă extraordinar de încărcată, așa că trebuie să pornesc motoarele la capacitate maximă. Îmi doresc să fie un sezon cu și mai mult suspans și cu audiențe la fel de mari. Eu unul, fiți siguri că o să fac tot posibilul să livrez cât mai multă calitate astfel încât cei de acasă să poată urmări cu sufletul la gură cel mai bun serial, pe PRO TV.  În rest, vă țin la curent cu tot ce e nou pe rețelele mele de socializare”, a declarat Denis Hanganu.

Marian Olteanu este încântat că, în sfârșit, poate împărtăși cu cei de acasă că încep filmările pentru sezonul 2: „Eram spre finalul filmărilor primului sezon când am aflat primele vești despre ce-al doilea și abia așteptam să le putem spune tuturor celor care ne urmăresc! Evident că bucuria a fost foarte mare pentru că s-a creat o gașcă tare mișto aici pe set, producție și actori. Nici nu știu când s-a încheiat pauza, dar abia aștept să aud iar “motor” și să vă pregătim un sezon și mai încărcat de tensiuni, răsturnări de situații și momente neașteptate! Fiți cu ochii pe noi, iar dacă sunteți curioși ce se mai întâmplă la filmări, promit să vă mai arăt câte ceva pe rețelele mele de socializare”.

Imagini exclusive de pe platourile de filmare pot fi văzute pe conturile de Facebook și Instagram ale serialului, dar și pe paginile actorilor! Primul sezon al serialului CLANUL poate fi urmărit în fiecare luni seară, de la 20:30 și, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.