Audițiile pe nevăzute de la Vocea României se apropie de final, iar antrenorii mai au de ales doar câteva voci care să le completeze echipele. În această seară, de la 20:30, vedem cine îi va face să apese pe buton și care vor fi concurenții pentru care se vor lupta cu toate armele. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans sunt pregătiți să întoarcă scaunele pentru acele voci care fac scena să vibreze.

 

„Mie îmi place foarte mult să lucrez cu tineri. După doi ani de zile, am venit cu foarte mult dor și-mi dau seama acum, când vorbesc cu tine, cât de mult mi-a lipsit show-ul ăsta pentru că vreau să cred așa, în suflețelul meu, că am niște competențe pedagogice și-mi place să dau din experiența mea”, îi va spune, în această seară, Tudor unei concurente.

 

Smiley va avea o surpriză în momentul în care îl va întreba pe unul dintre concurenți dacă l-a mai văzut undeva. „Da, m-ai văzut acum 6 ani, pe această scenă. Am fost la Vocea României în echipa lui Smiley”, va spune acesta. Cum va decurge discuția și dacă s-au întors scaunele și va merge mai departe într-una din echipe, aflăm în câteva ore.

 

Unul dintre cei mai cunoscuți tik tokeri din România, cu peste 140 de mii de urmăritori, va performa pe scena de la Vocea României: „Dincolo de Tik Tok sunt un simplu băiat. Îmi doresc să fiu fericit prin ceea ce mă face să zâmbesc zilnic, iubesc să fac oamenii fericiți”, va spune acesta.

 

De noi momente explozive vor avea parte antrenorii în această seară, de la 20:30, la Vocea României. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.