Rihanna a lansat melodia „Lift Me Up”, piesa principala de pe soundtrack-ul filmului „The Black Panther: Wakanda Forever”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/RihannaLiftMeUpPR
Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=ospQ06jJe-I

28 OCTOMBRIE 2022 – Rihanna – icon-ul, designerul, antreprenorul, filantropul și cel mai bine vândut artist de single-uri digitale din toate timpurile – își face foarte așteptata revenire cu „Lift Me Up”, single-ul principal de pe viitoarea coloană sonoră originală – Black Panther: Wakanda Forever.
„Lift Me Up” – un omagiu adus vieții și moștenirii extraordinare a lui Chadwick Boseman, scris de Tems, câștigătorul Oscarului, Ludwig Göransson, Rihanna și Ryan Coogler – conduce viitoarea coloană sonoră Black Panther: Wakanda Forever.

Coloana sonoră este produsă de Ryan Coogler, Ludwig Göransson, Archie Davis și Dave Jordan si compusă și produsă de Ludwig Göransson.

În Black Panther: Wakanda Forever, de la Studiourile Marvel – unul dintre cele mai așteptate evenimente cinematografice ale anului – Queen Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) și Dora Milaje (inclusiv Florence Kasumba) luptă pentru a-și proteja națiunea de puterile mondiale intervenite în urma morții regelui T’Challa. În timp ce wakandanii se străduiesc să îmbrățișeze următorul lor capitol, eroii trebuie să se unească cu ajutorul câinelui de război Nakia (Lupita Nyong’o) și Everett Ross (Martin Freeman) și să creeze o nouă cale pentru regatul Wakanda. Prezentându-l pe Tenoch Huerta Mejíaas Namor, regele unei națiuni submarine ascunse, filmul îi are în distribuție și pe Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena și Alex Livinalli.
Black Panther: Wakanda Forever, regizat de RyanCoogler și produs de Kevin Feige și Nate Moore, apare în cinematografele din SUA, pe 11 noiembrie 2022.

 

 

 

Matteo lanseaza single-ul „Badder Than Bad”, alaturi de Zubi

Streaming link: https://listen.lnk.to/BadderThanBadPR

Matteo colaboreaza cu Zubi pentru un track pregatit sa ia cu asalt topurile muzicale si playlistele din intreaga lume – „Badder Than Bad”.

Dupa ce a lansat piesa „A Little Bit”, alaturi de Idahams, Matteo revine cu un single in colaborare cu Zubi, artistul care a cucerit topurile cu hitul „sugar”.

Piesa „Badder Than Bad” este compusa de catre George Emanuel Calin, Matteo, Tobi Ibitoye si Zubi.

Matteo, cântăreț, compozitor și producător dancehall și reggae, este „părintele” hitului Panama. Track-ul “Panama” a ajuns la 12 milioane de ascultari pe Spotify și 164 de milioane de vizualizări pe YouTube. „Panama” a luat cu asalt Asia și mii de videoclipuri cu dans au fost încărcate pe diverse platforme de Social Media cu așa-numitul „Panama Dance”.
Matteo a lucrat la proiecte de producție și mixtape cu mulți artiști pop români de top, precum Loredana Groza, Taraful din Clejani, Marius Moga (Morandi), Smiley, Deepside Deejays și alții.

Pe străzile răcoroase din Abuja, Nigeria, s-a născut o textură moale, dar aspră, amestecată cu aur și suflet, în anul 1996, pe 2 ianuarie. Cu peste 100 de milioane de streamuri, ZUBI, spiritul afro, este aici pentru a rămâne. Neavând niciun gen în care să fie fixat, plutește, dar nu în aceeași direcție a valurilor. Ultimul Z, primul din spate!

 

 

 

 

BLANCO lansează albumul de debut BLANCOMAT, alături de Def Jam Recordings România

Stream / Download: 

https://Blanco.lnk.to/BLANCOMATPR

“Sunt gata să pun Slobozia pe hartă cu BLANCOMAT.”

Într-un stil nou și diferit, BLANCO debutează cu primul său album numit BLANCOMAT. A captat scena urbana din România cu piese precum BANCOMAT sau 500 BANCNOTA, cu Aerozen, iar acum lansează primul album, alături de Def Jam Recordings România.

“Primul meu album este cea mai mare realizare a mea! Vreau să inspir toți românii că se pot face lucruri mari, chiar și dintr-un oraș de provincie cum este Slobozia. Inițial nu am fost susținut, dar am ajuns prin propriile puteri să colaborez cu unele dintre cele mai mari nume din industrie, iar acum sunt gata să pun pe harta orașul meu natal.” – BLANCO

Albumul BLANCOMAT cuprinde 16 piese, printre care regăsim colaborări cu IDK, OG Eastbull, Aerozen, Marko Glass, Bvcovia și Alex Sosa. Piesele deja lansate ca single-uri de pe album, și anume BANCOMAT, SAXOFON, SICILIA, 500 BANCNOTA și CALIFICAT, au strâns peste un milion de vizualizări pe YouTube și peste jumătate de milion de ascultări pe platformele de streaming.

BLANCOMAT se lansează împreună cu videoclipul piesei CALIFICAT, alături de OG Eastbull, pentru care a filmat Robert Revol, editul a fost făcut de Cristi NK, colorizarea de Frategrafia, în timp ce producția video a fost asigurată de Diana Brat. În timpul filmărilor de la CALIFICAT, BLANCO a ales și coperta albumului, o fotografie simbol în care el sparge un bancomat real.

Penultimul single de pe album, 500 BANCNOTA feat. Aerozen, a scăpat pe internet înainte de data de lansare, dar rezultatul a fost unul pozitiv până la urmă. Inițial piesa a circulat pe WhatsApp, ca ulterior utilizatorii să realizeze video-uri pe TikTok-uri cu această melodie. Totalul videoclipurilor care au folosit melodia 500 BANCNOTA a fost de peste 3000 de creatii, ce au strâns peste un milion de vizualizări.

“Inițial mă speriasem când am văzut că piesa a scăpat pe internet într-o variantă demo! Măcar de ar fi fost varianta completă, dar varianta respectivă avea doar o strofă și refrenul lui Aerozen, și mix-master deloc. După am văzut cât de iubită a fost piesa de către oameni, ne-am mobilizat și am lansat-o oficial cum ar fi trebuit de la bun început.” – BLANCO

Carismatic și versatil, BLANCO își arată calitățile de rapper prin versuri puternice și catchy, date în stilurile trap, drill și hip-hop clasic. În primă fază, și-a câștigat statutul de cel mai bun MC din orașul lui natal, Slobozia, iar acum este gata să se afirme ca un lider al generației sale cu albumul său de debut BLANCOMAT. Călătoria lui BLANCO a început în liceu, iar de atunci a colaborat cu unele dintre cele mai importante nume ale industriei urbane precum Marko Glass & Bvcovia, IDK, OG Eastbull, Aerozen, Berechet, iar lista poate continua. BLANCO se bucură de sprijinul Def Jam Recordings România, cel mai nou label de muzică urbană din țara noastră.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Sera a lansat „Pretty Face”

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/PrettyFacePR

Sera a lansat piesa „Pretty Face”, despre acel tip de persoană care este într-o relație din toate motivele greșite, cum ar fi banii și statutul, dar scapă de toate consecințele acțiunilor sale doar din cauza acelei „fețe draguțe”.

„Pretty Face” este un single funky și pozitiv, scris și produs de aceeași echipă ca precedentul ei single de succes, „Take A Chance”, care se află încă în Top 50 radio din Olanda.

SERA, în vârstă de 28 de ani, a adunat milioane de vizualizări, aprecieri și urmăritori la începutul anului 2020 cu videoclipurile sale virale pe TikTok și Instagram, unde a cântat cover-uri în mașina ei. In prezent, ea cucereste si rețelele sociale, avand 800.000 de urmaritori pe Instagram si 2.1M de urmaritori pe TikTok.

A început să scrie și să facă muzică și a început să lanseze propria muzică, primele trei single-uri Only Us, Take A Chance și She Kissed Me First adunând în total peste 25 de milioane de stream-uri.

 

Stream / Download

 

 

 

HOLLY HUMBERSTONE a lansat proiectul „CAN YOU AFFORD TO LOSE ME?”

Streaming link: https://umusic.lnk.to/CanYouAffordToLoseMePR

Încheind capitolul de început al uneia dintre cele mai interesante povești ale muzicii din memoria recentă, Holly Humberstone a lansat „Can You Afford To Lose Me?”, o colecție extinsă de cântece care urmăresc călătoria ei muzicală senzațională.
Proiectul este condus de noua piesă principală – o ardere lentă devastatoare purtată de bătăile inimii conduse de pian și vocea corului.

Păstratand tipul de autenticitate lirică care a fost un element de bază în compoziția lui Holly încă din prima zi, piesa este o odă sfâșietoare pentru o relație care se grăbește spre încheierea ei. De la primul ei single „Deep End” până la piese din EP-ul de debut uimitor „Falling Asleep At The Wheel” și al doilea EP aclamat „The Walls Are Way Too Thin”, colecția de unsprezece melodii nu este doar o reflectare asupra originilor lui Holly, ci și a evoluției ei, de la un artist necunoscut provenit din micul oraș rural Grantham, până la apariția ca unul dintre cele mai mari talente din ultimii doi ani.

Proiectul oferă fanilor un punct culminant al trecutului și prezentului cântăreței și compozitorului, în timp ce privește 2023 și lansarea iminentă a albumului ei de debut foarte așteptat.

„Ultimii doi ani au fost un vârtej și rareori am șansa de a reflecta la tot ce s-a întâmplat. În ultimele luni, m-am uitat înapoi; la muzica pe care am făcut-o, oamenii pe care i-am cunoscut, experiențele incredibile pe care le-am împărtășit împreună și spre unde mă îndrept la nivel personal. Cântând melodiile mele în turneu, văzându-le în lume și felul în care i-au afectat diferit pe oameni, m-a făcut să vreau să le dau o altă viață atât de mult încât le-am pus împreună în ordinea în care le-aș asculta acum – o o nouă evoluție a primelor mele două EP-uri. Am adăugat și o melodie nou-nouță numită Can You Afford To Lose Me? care este, probabil,  una dintre melodiile mele preferate pe care le-am scris vreodată. Simt că m-am schimbat destul de mult de când am lansat unele dintre melodiile mele, așa că am decis să nu includ câteva dintre ele – deși voi iubi mereu acele melodii, am vrut să le evidențiez pe cele care rezonează cel mai mult cu locul în care am sunt în viața mea în acest moment. Sper că puteți asculta aceste melodii în moduri noi, la fel ca și mine.”, a declarat Holly.

CAN YOU AFFORD TO LOSE ME? TRACKLIST
1.    Can You Afford To Lose Me?
2.    Overkill
3.    Scarlett
4.    Please Don’t Leave Just Yet
5.    Deep End
6.    Haunted House
7.    Thursday
8.    Vanilla
9.    The Walls Are Way Too Thin
10.    Falling Asleep At The Wheel
11.    Friendly Fire

 

 

Link YouTube

 

Gryffin face echipă cu Elley Duhe pentru “Forever”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/ForeverPR

Gryffin face echipă cu Elley Duhe pentru “Forever”. Lansarea reprezintă a doua oară când duo-ul puternic colaborează, prima fiind „Tie Me Down” din 2019, unul dintre cele mai importante cântece ale lui Gryffin de până acum. „Forever” este cel mai recent single de pe viitorul album al lui Gryffin, Alive, după recentele „Scandalous” cu Tinashe și „Colors” – o colaborare cu Eyelar și Blanke.

„Forever” este o meditație dansabilă asupra fragilității vieții și asupra nevoii de a trăi momentul. Ca în cazul single-urilor anterioare de la Alive, „Forever” se mândrește cu o producție cu mai multe straturi, cu aranjamente complexe și elemente ambițioase care se încadrează în lumea pop sau dance. De asemenea, oferă un mesaj emoționant, transmis cu adevărată emoție de hitmakerul „MIDDLE OF THE NIGHT” Duhé. Un maestru al colaborării, „Forever” este doar unul dintre cele cincisprezece de pe Alive, care apare pe 4 noiembrie.

Gryffin a susținut recent un spectacol sold-out la faimosul Red Rocks Amphitheatre din Denver și va sărbători lansarea Alive cu un alt spectacol sold-out la State Historic Park din L.A. (cele mai mari spectacole ale sale până în prezent). În continuare, el va încheia această serie de turnee cu escale în Dallas, Texas și Washington, D.C.

ALIVE TRACK LISTING:

Intro
Alive (with Calle Lehmann)
Forever (with Elley Duhé)
Lose Your Love (with Matt Maeson)
Safe With Me (with Audrey Mika)
Woke Up In Love (with Kygo & Calum Scott)
Reckless (with MØ)
Glitch In The Simulation (with salem ilese)
Evergreen (with Au/Ra)
Scandalous (with Tinashe)
Interlude
Colors (with Eyelar & Blanke)
After You (with Jason Ross & Calle Lehmann)
Best Is Yet To Come (with Kyle Reynolds)
Sometimes You Know (with Maia Wright)
Caught Up (with Olivia O’Brien)
You Were Loved (with OneRepublic)

 

Stream / Download

 

 

 

 

Yung Gravy a lansat albumul „Marvelous”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/MarvelousPR

Yung Gravy a lansat albumul „Marvelous”. Proiectul inițiază cea mai importantă, mai îndrăzneață și cea mai bună epocă a lui Gravy de până acum. El face echipă cu cel mai apropiat prieten și colaborator frecvent bbno$ pentru „Isn’t It Just Marvelous”, Ishdarr pentru „Sugar Mama” și TrippyThaKid pentru „Steppin On The Beat”.

Luna trecută, el a deschis calea pentru Marvelous cu „C’est La Vie” [feat. bbno$ și Rich Brian]. A avut deja 5,7 milioane de stream-uri pe Spotify și a câștigat aprecieri entuziaste din partea criticilor.
El continuă să valorifice succesul single-ului principal al albumului, „Betty (Get Money)”. Acesta a fost deja certificat cu discul aur în Statele Unite și Canada, pe lângă faptul că a generat peste 200 de milioane de stream-uri globale, inclusiv 24 de milioane de vizionări YouTube. În plus, a devenit primul său Top 10 în Billboard Hot Rap Songs Chart și a ajuns în Top 30 din Hot 100 – o altă premieră. Dominând undele, a ajuns în Top 20 la Rhythmic Airplay și Pop Airplay. Billboard a menționat că „Betty (Get Money)” „marchează noi cote maxime pentru Yung Gravy”. „Betty (Get Money)” este un banger care unește generații, produs de Dillon Francis, Dwilly și Popnick. Pe piesă, Gravy reaprinde refrenul clasic al piesei „Never Gonna Give You Up” a lui Rick Astley (și sintetizatoarele sale iconice).

În plus, a susținut o interpretare uimitoare a acestui imn la pre-show-ul MTV VMA și a urcat și pe scena la Jimmy Kimmel LIVE! cu „Betty (obține bani).”

Numai în acest an, Gravy nu a făcut decât să-și accelereze ascensiunea fulgerătoare. A fost co-titul unui turneu masiv cu Dillon Francis și a lansat EP-ul Cake & Cognac. În plus, a cântat pe arene pline cu Limp Bizkit. De asemenea, a produs până acum o serie de piese de platină și aur certificate RIAA.

Marvelous Tracklisting

Isn’t It Just Marvelous [feat. bbno$]
soiree!
Mrs. Worldwide
Sugar Mama [feat. Ishdarr]
bussin!
Betty (Get Money)
Smells Like Money
where They At!
Dancing In The Rain
Steakhouse
C’Est La Vie [feat. bbno$ and Rich Brian]
Run Me My Money
Stepping On The Beat [feat. TrippyThaKid]
Hot Tub
Skiing In Japan Freestyle

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Mae Muller a lansat single-ul “I Just Came To Dance”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/IJustCameToDancePR

Mae Muller a lansat single-ul “I Just Came To Dance”. Piesa o vede pe Mae revenind în lumina reflectoarelor după melodiile sale recente, în colaborare „American Psycho” cu Trippie Redd și Marshmello și hitul „Better Days” cu NEIKED și Polo G.

Noul single este o umplere instantanee a urechilor și a ringului de dans, care, cu siguranță, îi va face pe oameni să se miște pe măsură ce serile se apropie. Scrisă într-o călătorie recentă în LA, Mae a lucrat alături de oameni ca Jason Evigan (Troye Sivan, Dua Lipa, Madonna) și Lionel Crasta (Charli XCX, Hayley Kiyoko, FLETCHER).

Vorbind despre noul single, Mae explică: „Bine, o mărturisire despre mine este că îmi place să flirtez masiv și așa vreau să simtă această melodie. Un FLIRT mare, masiv. Când întâlnești pe cineva când te aștepți mai puțin, poate fi atât de interesant și am vrut să surprind asta. Când știi că cineva te simte, așa că îl faci să transpire puțin. De asemenea, este timpul să dansăm cu toții.”

Alături de single, Mae a lansat și videoclipul regizat de Fred Rowson (Little Mix, Wet Leg, Years & Years, Bree Runway).

 

Stream / Download

 

 

 

 

Montell Fish a lansat EP-ul “Her Love Still Haunts Me Like A Ghost”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/HLSHMLAGPR

Montell Fish a lansat EP-ul “Her Love Still Haunts Me Like A Ghost”. Îmbinând albumul său de debut recent lansat, JAMIE, și viitorul său proiect CHARLOTTE––Her Love Still Haunts Me Like A Ghost este un EP cu șapte piese care îl găsește pe Montell ducând sunetul său simplu, DIY, într-o direcție cu totul nouă, introducând sintetizatoare și instrumente vibrante, tempo-uri pregătite pentru ringul de dans și lirismul plin de autoexplorare și dorință de iubire pierdută.

În „Every Night”, Montell se mândrește cu un falsetto precis asupra instrumentelor industriale, în timp ce își amintește despre o relație de dragoste din trecut. Her Love Still Haunts Me Like A Ghost include, de asemenea, single-ul lansat anterior de Montell, „Hotel” (46 de milioane de stream-uri globale), o piesă pe care Ones To Watch a descris-o drept „o aventură obsedantă, hipnotică” și „creată pentru călătorii noaptea târziu, în care singura companie pe care o ai ești tu și subconștientul tău”.

Susținând EP-ul, Montell va ieși pe drum în turneul său de 11 întâlniri, A Night With A Ghost, prezentând sunetul său eteric și prezența pe scenă captivantă într-un mod similar cu debutul său la The Tonight Show cu Jimmy Fallon. După ce a adunat o bază de fani dedicată de 9,7 milioane de ascultători lunari Spotify și a câștigat laudele criticilor de la Billboard la The New York Times, Montell Fish deschide următorul capitol al poveștii sale de dragoste încrucișate cu lansarea Her Love Still Haunts Me Like A Ghost.

Her Love Still Haunts Me Like A Ghost – EP Tracklist

Every Night
Hotel
Exscape
Pretend Lovers
Altitude
Blame
Bathroom

 

Stream / Download

 

 

 

 

Leah Kate a lansat EP-ul “Alive and Unwell”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/AliveAndUnwellPR

Leah Kate a lansat EP-ul “Alive and Unwell”. Confesional și încrezător, acest proiect o găsește pe Leah Kate săpând adânc din nou, întruchipând atât îndrăzneala neplăcută, cât și vulnerabilitatea brută a legendelor rock care au precedat-o. Momente precum „Alive and Unwell” arată cât de reală este dispusă să devină.

De asemenea, pe noul proiect este prezent și „10 Things I Hate About You”, care acum a depășit 275 de milioane de stream-uri globale, a fost folosit în peste 800.000 de videoclipuri pe TikTok și a ajuns în Top 20 la Pop Radio, precum și „Hot All The Time”.

În ultimele 6 luni, starul pop din Los Angeles și-a dovedit puterea de a rezista prin menținerea a peste 5 milioane de stream-uri lunare, atrăgând în același timp atenția de la Billboard, Rolling Stone, Alt Press, Stereogum și multe altele. Între timp, ea a petrecut la începutul acestui an alăturându-se lui Madison Beer într-un turneu peste mări, înainte de a se întoarce în America pentru a cânta alături de Chase Atlantic în turneul Cold Nights Summer. În această seară, ea începe turneul ei european principal la Manchester, înainte de a ajunge în marile orașe și de a se încheia la Hamburg, Germania.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Link YouTube

 

Sam Fender a lansat single-ul “Wild Grey Ocean”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/WildGreyOceanPR

Sam Fender a lansat single-ul “Wild Grey Ocean”. Este prima dintre cele două piese noi incluse în viitoarea ediție deluxe a lui Seventeen Going Under.

Piesa a fost înregistrată în timpul sesiunilor originale de album. La fel ca mare parte din materialul de pe disc, este o piesă care reflectă momente și amintiri din anii adolescenței lui Sam.

„Seventeen Going Under – Live Deluxe Edition” și „Live From Finsbury Park” vor fi lansate pe 9 decembrie.

Seventeen Going Under a fost lansat inițial pe 8 octombrie 2021. A debutat pe locul 1 în Marea Britanie, după un val de apreciere a criticilor, și a creat douăsprezece luni extraordinare pentru unul dintre cei mai buni compozitori britanici, câștigându-i lui Sam un al doilea premiu BRIT pentru Cel Mai Bun Rock / Alternative Act, două premii NME, un prestigios premiu Ivor Novello pentru compoziție și prima nominalizare a lui Sam la Mercury Prize.

În iunie 2023, Sam afișează două nopți la St. James’ Park cu o capacitate de peste 55.000 din Newcastle. Concerte noi în Belfast și Dublin sunt, de asemenea, în vânzare acum pentru vara viitoare.

„Live From Finsbury Park” surprinde performanța sclipitoare a lui Sam în fața a 45.000 de fani la începutul acestei veri la Londra. Fiind cel mai mare spectacol al lui Sam până în prezent și imediat după spectacolul său de la Festivalul de la Glastonbury, spectacolul din Finsbury Park a dat dovadă a celor douăsprezece luni incredibile pentru un artist a cărui ascensiune a fost fulgerătoare.

Seventeen Going Under Live Deluxe (CD 1):
Seventeen Going Under
Getting Started
Aye
Get You Down
Long Way Off
Spit of You
Last to Make It Home
The Leveller
Mantra
Paradigms
The Dying Light
Better of Me
Pretending That You’re Dead
Angel In Lothian
Good Company (Live)
Poltergeists
Howdon Aldi Death Queue
The Kitchen (Live)
Alright
Wild Grey Ocean
Little Bull Of Blithe

Live From Finsbury Park (CD 2):
Will We Talk?
Getting Started
Dead Boys
Mantra
Better Of Me
The Borders
Spice
Howdon Aldi Death Queue
Get You Down
Spit Of You
Alright
Play God
The Dying Light
Saturday
Seventeen Going Under
Hypersonic Missiles

 

Stream / Download

 

 

 

Link YouTube

 

Ski Mask The Slump God a lansat “Ooga Booga!”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/OogaBoogaPR

Făcând o revenire virală și lansând o altă eră, Ski Mask The Slump God dezvăluie un nou single intitulat „Ooga Booga”, tocmai la timp pentru Halloween.

El a prezentat inițial „Ooga Booga” pe TikTok acum 4 săptămâni, provocând o mare emoție. Până acum, a inspirat rapid aproape 250.000 de creări, cu o medie de zeci de mii pe zi.

Ski Mask The Slump God s-a afirmat constant ca o putere în studio și pe scenă. Tocmai a cântat cu $uicideboy$ în turneul Grey Day Tour, care a epuizat, de la o coastă la alta, lăsând mulțimile transpirate și strigând după mai multe.

În 2021, proiectul său, Sin City The Mixtape, a ajuns în Top 40 al Billboard Top 200. În plus, a ajuns în Top 20 al Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums Chart. Ca să nu mai vorbim de faptul că a intrat 3 în topul Spotify Top 10 album de debut în SUA. Acesta a fost lăudat de Pitchfork, HotNewHipHop, UPROXX, iar XXL a spus cel mai bine: „Este sezonul revenirii pentru Ski Mask The Slump God”.

 

Stream / Download

 

 

 

 

Palaye Royale a lansat albumul “Fever Dream”

Stream / Download: 

https://umusic.lnk.to/FeverDreamPR

Palaye Royale a lansat albumul “Fever Dream”. Realizat în colaborare cu producătorul nominalizat la Grammy Chris Greatti (YUNGBLUD, WILLOW), setul de 13 piese a luat viață în decursul unui an, trupa lucrând în izolare deliberată și luându-și timp din belșug pentru a sculpta fiecare piesă bogat orchestrată. Setul rezultat este cel mai îndrăzneț și cel mai vizionar corp de lucrări de până acum.

Alături de album, trupa lansează un videoclip pentru piesa „Line It Up”, feat. LP. Balada reflexivă exprimă dorința trupei de a se abate de la viața suburbană. Legendara cântăreață și compozitoare LP își etalează vocea de neegalat, creând armonii puternice care dau un sentiment emoțional piesei. Videoclipul însoțitor, regizat de Ivy Tellin, intercalează imagini din recentul lor turneu principal din America de Nord, cu scene filmate cu LP la celebrul Madonna Inn din San Luis Obispo, CA.

În ultimele luni, Palaye Royale a scos în evidență bucăți din Fever Dream, inclusiv noul single „Lifeless Stars”, hitul Alternative Radio „Broken” și piesa de titlu maiestuoasă „Fever Dream”.
Fever Dream a ieșit dintr-o pauză atât de necesară în haos, trio-ul revenind la rădăcinile lor și compunând cea mai mare parte a albumului la pian. Palaye Royale explică: „A face acest disc s-a simțit ca și cum ne-am întors când ne-am îndrăgostit prima dată de muzică.” Ei continuă: „Această înregistrare este foarte mult despre încredere în sine și auto-împuternicire și depășirea tuturor obstacolelor pe care viața ți le oferă. Este prima dată când adoptăm o abordare plină de speranță în muzica noastră.”

Cu o stăpânire de neegalat, frații crescuți în Las Vegas, Remington Leith (voce), Sebastian Danzig (chitară) și Emerson Barrett (tobe), au susținut la nesfârșit un spectacol live electrizant, unul care îl găsește frecvent pe Remington agățat de căpriori. Trio-ul se află la capătul turneului nord-american cu Mod Sun, completând un an plin pe drum în care trupa și-a adus stilul rock-n-roll alimentat de adrenalină la cele mai mari spectacole de până acum. Ei au început anul cu un turneu amplu în America de Nord cu Yungblud, urmat de un turneu sold-out în Marea Britanie și Europa, unde au împachetat locații precum Roundhouse din Londra și o arenă din Republica Cehă, înainte de a intra în circuitul european al festivalurilor de vară. Cursa lor actuală a fost completată cu un set zgomotos la Festivalul When We Were Young din Las Vegas. Ei vor cânta ultimul spectacol al anului în SUA la Palladium din Los Angeles pe 6 noiembrie.

Părți egale de brit-pop, glam rock și art-punk, Palaye Royale a strâns peste jumătate de miliard de stream-uri de-a lungul carierei lor și a câștigat o legiune de fani. Aterizând pentru prima dată în Los Angeles în adolescență, frații și-au făcut drum prin nemiloasa scenă rock din LA, trecând de la spectacole în subsol în timp ce locuiau în mașina lor la arenele principale din întreaga lume. Și fie că urcă pe scenă la festivaluri majore precum Reading și Leeds, Download și Pinkpop sau cântă în fața publicului sold out în locuri atât de îndepărtate precum Amsterdam, Praga și Mexico City, cea mai importantă ambiție a trupei este să-și aprofundeze legătura cu fanii.

 

Stream / Download

 

 

 

Adriana Gavrilă lansează single-ul său de debut – „Cine te crezi?”

Link: https://www.youtube.com/watch?v=88u8JxcDYbU

Adriana Gavrilă lansează prima ei piesă, „Cine te crezi?” în care vorbește despre iubire neîmplinită. Artista adresează ironica întrebare „cine te crezi?” fostei persoane iubite în dorința de a da timpul înapoi pentru a se întoarce la clipele inițiale de iubire, însă iubirea lor nu s-a materializat într-o relație, iar acum este prea târziu.
Piesa „Cine te crezi?” este despre iubire nesincronizată, în care fiecare a iubit, dar nu în același timp. Chiar daca există păreri de rău, timpul nu mai poate fi dat înapoi, oricât de mult și-ar dori celălalt. Cred că este o piesă în care foarte mulți ne putem regăsi. De aceea, sper să ajungă la cât mai multă lume și că va plăcea publicului. Pentru mine, acest single marchează începutul unui nou drum, începutul carierei mele muzicale. Este un vis pe care am reușit să mi-l împlinesc și cea mai mare realizare muzicală a mea de până acum. Cred în acest proiect și simt că este un pas important pentru mine.” – declară Adriana despre piesă.

Pentru muzică și versuri, Adriana a lucrat împreună cu Shift, Loredana Căvășdan, Horace și Epic Julius, acesta fiind responsabil și pentru mix & master și producția piesei. Clipul, unu de imagine, este realizat de Kobzzon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.