ADI și Erika Isac lansează noul lor single – „Rai”, prima piesă din cele opt ce se vor regăsi pe EP-ul „11” ce urmează să fie lansat la finalul acestei toamne. Cei doi artiști au mers în trei locații diferite prin țară: în Brașov, locul unde a și fost scrisă piesa „Rai”, în Delta Dunării și la mare, locuri cu energii diferite ce i-a inspirat pe cei doi să compună pentru primul lor EP. Refrenul piesei a fost urcat pe TikTok în aceeași seară în care a fost compusă piesa cu scopul de a vedea reacțiile oamenilor din mediul online. La scurt timp, sound-ul s-a bucurat de un val mare de aprecieri din partea fanilor, reușind ca în mai puțin de două luni să aibă peste 5.500 de videoclipuri ce folosesc refrenul piesei pe TikTok. Versurile piesei vorbesc despre cât de importantă este siguranța și încrederea pe care ți-o oferă persoana iubită într-o relație pentru a te simți împlinit în fiecare zi.

„Piesa asta cred că este preferata mea de pe album, simt că are toate ingredientele. Emoție, dans, stare bună și e și foarte relatable pentru toți cei care iubesc” ne spune Erika Isac.
Piesa a fost scrisă de către Adrian Istrate și Erika Isac alături de Costel Dominteanu (DOMINO), producția fiind realizată de către Costel Dominteanu (Domino). Videoclipul piesei l-a avut ca DOP & Director pe David Mogan, producător pe Alex Toader, producția finală fiind realizată de Loops Production. Videoclipul piesei este senzual, relația de iubire dintre cei doi artiști și chimia puternică a acestora reușind să treacă dincolo de ecrane.
„<<Rai>> a apărut din întâmplare, într-o sesiune spontană la ora 2:00 dimineața. Eram la Brașov într-un Airbnb cu un studio mobil după noi. În două ore am scris cu Erika aproape toată piesa și Domino a avut grijă să facă piesa fix pe placul nostru. A doua zi am postat și eu și Erika piesa pe TikTok și efectiv a bubuit. Suntem foarte bucuroși că a ieșit într-un final și că a fost o piesă mega așteptată” ne spune ADI.
ADI, fost membru în trupa Maxim ce a făcut ravagii în rândul adolescenților, și-a început cariera solo recent, odată cu participarea în cadrul primului sezon al talent show-ului One True Singer. Cu un background artistic ce cuprinde peste 450 de concerte în toată țara, printre care și concerte pe scene mari alături de James Arthur și Willy William, ADI e pregătit să demonstreze că are toate calitățile necesare unui artist de succes. Recent, primul single lansat alături de Erika Isac s-a bucurat de o apreciere mare în rândul tinerilor, bucurându-se de sute de folosiri ale sound-ului pe platforma fenomen TikTok.

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalisă a primului sezon „One True Singer”, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România. Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe Talent Show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. Recent, Erika a lansat piesa „4 dimineața” alături de Marko Glass, unul dintre cei mai iubiți traperi din România, piesă ce se bucură de aprecierea fanilor în mediul online încă de la lansarea piesei. Recent, Erika Isac a lansat piesa „Sugar” în colaborare cu Theo Rose, piesă ce s-a bucurat de aprecierea fanilor din mediul online, cât a și radiourilor din România.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.