În ultima lună de toamnă, PRO Cinema le propune telespectatorilor o selecție de filme cunoscute și premiate. În fiecare sâmbătă din luna noiembrie, de la ora 20:30, urmăritorii postului TV vor putea urmări pelicule romantice.

Pe 5 noiembrie, cei de acasă se pot bucura de povestea de dragoste fantastică din Fantoma mea iubită, un film ce a avut un succes imens și din a cărui distribuție fac parte cunoscuții actori Patrick Swayze și Demi Moore. Pe 12 noiembrie, iubitorii de comedii romantice vor putea vedea un celebru film din domeniu: Frumușica. Pelicula urmărește povestea de dragoste a personajelor jucate de Richard Gere și Julia Roberts.

Fanii lui Brad Pitt pot urmări unul dintre filmele în care actorul este protagonist pe 19 noiembrie, de la ora 20:30: Întâlnire cu Joe Black. Nu în ultimul rând, povestea de dragoste transculturală dintre o profesoară interpretată de Jodie Foster și Regele Siamului interpretat de Chow Yun-Fat va putea fi văzută pe 26 noiembrie, în Anna și Regele.

Zilele de duminică ale lunii noiembrie vor fi dedicate unor comedii în care actorul Ben Stiller ocupă unul dintre rolurile principale. Pe 6, 13 și 20 noiembrie, de la ora 20:30, telespectatorii vor vedea cunoscutele filme Un socru de coșmar, Doi cuscri de coșmar și O familie de coșmar, producții ce urmăresc aventurile lui Greg Focker, odată ce cunoaște părinții iubitei sale.

Seria de filme de comedie se va încheia pe 26 noiembrie, cu Surpriză: vine Polly! Povestea îl are în prim-plan pe Reuben Feffer, a cărui viață ia o altă întorsătură atunci când se îndrăgostește de vechea lui colegă de clasă, Polly.

Maratonul de filme oferit de PRO Cinema este în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 20:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.