După „Iubirea noastră” Cristina Vasiu a intrat din nou în studioul de înregistrări și iată că lansează un nou single. Pentru noua piesă „Lângă altcineva” solista a lucrat cu o echipă de profesioniști la fel cum s-a întâmplat și pentru videoclip, care este unul cu adevărat special pentru care a apelat la toate resursele necesare.

Pentru noul single lansat de Cristina Vasiu împreună cu Sprint Music  au lucrat o mulțime de profesioniști. Astfel că pentru „Lângă altcineva” la muzică au colaborat Achim Marian și Izabela Radu iar pentru text Achim Marian, Cristina Vasiu și Maria Georgiana, iar de producție s-a ocupat Achim Marian, de acordeon Sandu Ioniță iar de video –  Osaka Pictures.

“Lângă altcineva” este acea poveste pe care o trăim cu toții lângă cineva, măcă o dată în viață, dacă nu de mai multe ori! Ne îndrăgostim și credem cu tărie într-o persoană, că și cum ar fi centrul universului nostru, dar care la un moment dat ne dezamăgește, căutând iubirea sau aventură în brațele altcuiva!

Povestea piesei a luat viață în studioul lui Achim, de la Bulls Records, acolo de unde a plecat și “Iubirea noastră”. Producția îi aparține lui Achim, de dată asta am contribuit și eu la versuri, m-am bucurat să scriu refrenul, pe care sper să îl rețînă toată lumea! Este o piesă de despărțire într-adevăr, dar cu note pozitive, în ideea în care fericirea protagonistei este “lângă altcineva” așa cum ne spune și titlul piesei! Pe partea de video am lucrat cu aceeași echipa de oameni faini, de la Osaka, un băiat extrem de talentat Shini, de care mie personal îmi este drag pentru că înțelege din prima ce și cum vreau,  că la final să ne bucurăm cu toțîi de un rezultat cât mai reușit! Scenariul este scris de mine, locațiile și styling-ul, la fel gândite de mine! Am filmat cadrele cozy, dar și cele din povestea de iubire, la mine acasă, în living, și a fost o experiență interesantă! Băiețîi au venit cu mașînă de fum, am creat un decor cât de cât romantic, și totul a decurs așa cum mi-am dorit! Sigur că povestea de iubire am trăit-o pe bune, Marius Cătălin Stoica interpretând rolul iubitului meu, că-n viață reală de altfel și pentru noi a fost super ușor! Totul a decurs natural, fără să fie nevoie să tragem cadrele de mai multe ori! Prietenii mei de la pizzeria Volare ne-au pus locația din Băneasa la dispoziție unde s-a și tras punctul culminant al videoclipului, ulterior acțiunea s-a mutat în aeroportul din Băneasa, într-ul avion privat de 1.000.000€, în spatele căruia a stat omul nostru de baza, dar și prietenul meu, unul din cei mai buni piloți ai României, Lucian Trașcă, fără de care acest videoclip nu ar fi arătat atât de bine! Am colaborat cu trei designeri pentru outfiturile mele, Antonia Nae, Maia Rațiu și Iza Van Dee iar de imaginea mea s-a ocupat Andreea Popeanu și Andrei Pîrvu! Tema acordeonului din piesă, care a adus un plus mare producției îi aparține lui Sandu Ioniță, alături de care am cântat și la Pepe în concertul live! Băiețîi din Balkanic Band, alături de care am format un proiect frumos, au filmat alături de mine, și sunt foarte mândră de ei, Florin, Alex și David, niște băieți foarte talentați și muncitori! Nimic din tot ce v-am povestit mai sus, nu se putea realiza fără Marius China și Sprint Music, căruia îi mulțumesc mult de tot!”, spune Cristina.

Follow Cristina Vasiu

Facebook – https://www.facebook.com/VasiuCristinaOficial

Instagram – https://www.instagram.com/cristinavasiuoficial/

Tik Tok – https://www.tiktok.com/@cristina.vasiu

https://www.youtube.com/watch?v=bXeKacOw3Hw

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.