Jurnaliști de prestigiu, vedete și pasionați de istorie au fost prezenți marți în incinta Muzeului Național de Istorie pentru a marca lansarea serialului documentar „Misterul Aurului Dacic”, prima producție românească a televiziunii HISTORY Channel. Evenimentul a debutat cu o sesiune de întrebări și răspunsuri cu producătorul executiv al documentarului, John Florescu (Chainsaw Europe), regizorul Marin Dinescu, gazdele emisiunii – Paul Ipate și Simina Cernat, Directorul de Programe HISTORY Channel pentru Polonia și Europa Centrală și de Est, Bartłomiej Major, și Dr. Ernest Oberländer-Târnoveanu, directorul general al Muzeului Național de Istoria a României. Discuția a fost moderată de jurnalista Mihaela Simina.

Oaspeții au avut ocazia de a admira îndeaproape faimoasele brățări dacice într-un tur special condus chiar de Dr. Ernest Oberländer-Târnoveanu, făcând o avanpremieră a noii expoziții de la Muzeului Național de Istoria a României, „Dacia. Ultima frontieră a romanității”, care va fi deschisă publicului începând de vineri, 28 octombrie 2022.

 

„Misterul Aurului Dacic” este un show hibrid docu-reality cu peisaje fermecătoare, reconstituiri istorice și povești pline de magie. În rolurile principale ale acestei aventuri se află cunoscutul actor Paul Ipate și exploratoarea Simina Cernat. Premiera primului episod va avea loc pe 31 octombrie, de la ora 21:00, la HISTORY Channel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.