Connect-R face dezvăluiri în noua sa piesă „Acasă” – „Piesa asta e pentru cei care mai pot schimba ceva în căsnicia lor”

„Acasă” e acolo unde ești cu inima”

Unul dintre cei mai îndrăgiți soliști români revine în atenția fanilor săi cu o melodie specială în care face dezvăluiri despre viața sa. „Acasă” se numește noul single pentru care Connect-R a filmat și un videoclip pe care îl puteți urmări în continuare.

Aproape de finalul lunii octombrie Connect-R revine cu o nouă piesă pe care o lansează împreună cu Hood Famous și Sprint Music. Pentru noua melodie care se numește „Acasă” Ștefan Mihalache a făcut muzică, text-ul și orchestrația iar de Mix/Master s-a ocupat Epic Julius @Midiots iar de video Cristi Roman. „Acasă nu-i o locație, nu-i o clădire, acasă e acolo unde ești cu inima”, spune.Connect-R. ” „Evident că tot ce scriu e și din experiențele personale dar divorțul e o chestie generală și rata divorțului este din ce în ce mai mare în rândul părinților. Ideea e că dacă ai divorțat, nu divorța și de copil. Viziunea unui copil e alta și aici se manifestă viziunea unui copil asupra divorțului. Evident piesa trebuie ascultată și videoclipul trebuie urmărit pînă la final, care este unul cu final neașteptat. În special, piesa asta este pentru cei care mai pot schimbaă ceva în căsnicia lor. Cei care încep să-și dea seama că toată zarva, toată nenorocirea dintr-un cuplu nu vine din inimă ci din minte. Faptul că nu doi oameni luptă cu egourile lor, niciun om nu s-a născut rău. Societatea asta ne transformă, ne schimbă, ne reeduca chiar și spiritual și ajungem să luptăm contra semenilor noștrii, fie în cuplu sau în orice relație. De aceea piesa asta este ca o gură de oxigen pentru cei ce mai pot schimbă ceva în căsnicia lor”, a mai spus Connect-R. Va invităm în continuare să escultati piesa „Acasă” și să urmăriți videoclipul.

Follow Connect-R

Facebook: https://www.facebook.com/connectrofficial

Instagram: https://www.instagram.com/connectr/

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@connectr2021?lang=en

 

https://www.youtube.com/watch?v=3751NnGm7IM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.