DIVA a programat filme dedicate Crăciunului în fiecare zi, întreaga zi, în cel mai mare maraton al filmelor festive de până acum!

 

Producții îndrăgite de public aduc de dimineață până seara magie și inspirație cu premiere săptămânale programate în zilele de duminică de la 16:00, respectiv marți și vineri de la ora 20:00. Săptămâna 24-30 octombrie aduce și ea trei filme festive în premieră în România.

 

Marți, 25 octombrie, de la 20:00, sărbătorim Crăciunul la Coyote Creek (Coyote Creek Christmas, 2021), alături de îndrăgiții actori Janel Parrish și pe Ryan Paevey. Paige (Janel Parrish) este organizatoare de evenimente de succes, care de Crăciun merge acasă la hanul părinților ei. Când află că părinții ei nu au de gând să organizeze un Crăciun fastuos pentru oaspeți, Paige începe imediat să organizeze o sărbătoare așa cum crede ea că ar trebui să fie. În același timp, primesc o vizită de la Dylan (Ryan Paevey) care vrea să petreacă Crăciunul la Grand Canyon. Ceea ce nu știe Paige este că părinții ei plănuiesc să vândă hanul și că Dylan, care conduce un lanț hotelier împreună cu fratele său, este acolo pentru a-l evalua ca potențial cumpărător. Cum o să decurgă conversația când va afla Paige motivul prezenței lui? Vezi marți, de la 20:00!

 

Vineri, 28 octombrie, la 20:00, vizităm Un orășel fermecător (A Very Charming Christmas Town, 2020). Când Aubrey Lang (Natalie Hall), blogger, aflată în vacanță, vizitează satul danez Solvang, crede inițial că localitatea este pur și simplu o capcană pentru turiști. Dar când îl întâlnește pe Sawyer (Jon Prescott), chipeșul coordonator al comunității și proprietarul magazinului de ciocolată, simte că se îndrăgostește de el și își dă seama că magia spiritului de Crăciun strălucește pe tot parcursul anului.

 

Duminică, 30 octombrie, de la 16:00, facem o plimbare Cu bărcuța de Crăciun (Christmas Sail, 2021). Relația dintre un tată și fiica sa nu este mereu lină. Liz (Katee Sackhoff) este chemată înapoi în orașul natal împreună cu fiica ei, de tatăl ei, Dennis (Terry O’Quinn). Când Liz află că este amenințat de evacuare, deoarece a rămas în urmă cu plățile ipotecare, îi vine ideea să repare vechea lor barcă și să participe la parada luminilor de Crăciun din acest an. Parada are ca scop strângerea de fonduri pe care le donează câștigătorului, și, în cazul familiei lui Liz, acești bani ar putea ajuta la salvarea casei. Liz primește ajutor de la Luke (Patrick Sabongui), cel mai bun prieten din copilărie care încă locuiește în oraș. Angrenați în pregătiri si planuri pare că toți reușesc să își recupereze bucuria vieții.

 

Urmărește la DIVA filmele festive difuzate în fiecare zi, întreaga zi și premierele de marți și vineri de la ora 20:00, respectiv duminica de la ora 16:00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.