Sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, Iulia Ionescu și Marian Andrei aduc cele mai noi informații despre tehnologie și gadget-uri într-o nouă ediție I like IT. În premieră, vom vedea cum oricine poate acum experimenta o ședință foto desprinsă parcă din revistele de modă, cu ajutorul unui nou serviciu lansat în România, dar și ce device-uri inedite au prezentat giganții tech, anul acesta, la IFA Berlin.

Iulia Ionescu va trăi pe pielea ei experiența unui shooting precum al vedetelor de la Hollywood. „Cred că cea mai reușită poză este cea care nu poate fi reprodusă”, va spune aceasta. Prin urmare, jurnalista va apela la un nou serviciu lansat în România, dezvoltat de o echipă de specialiști și cu ajutorul căruia creatorii de conținut, și nu numai, pot realiza ședințe foto de revistă. De la concept, make-up și hair, styling până la ședința foto propriu zisă, totul este pregătit în cel mai mic detaliu de o echipă din care fac parte: fotograful Alex Gâlmeanu, Iulia Sas, Director Creativ și stilistul Irina Hartia. „Este un soi de replacement pentru energia și spiritul creativ, care au existat dintotdeauna în zona editorială a fotografiei”, va spune Alex Gâlmeanu despre serviciul pe care îl furnizează.

Marian Andrei va ajunge la cel mai mare târg de tehnologie din Europa, IFA Berlin, și le va prezenta telespectatorilor o serie de gadgeturi, care pot fi o variantă ideală pentru cadourile de sărbători. Cum arată asistentul pentru animale de companie, ochelarii cu ecran prin care poți vedea imaginile captate de dronă sau la ce poate folosi o imprimanta mobilă de dimensiunea unei ștampile, aflăm sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, la PRO TV.

Ultimele tendințe în tehnologie le puteți descoperi în fiecare sâmbăta, de la ora 10:00, la PRO TV!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.