O situație incredibilă în România anului 2022. Într-un grajd de câțiva metri pătrați sunt nevoiți să trăiască o mamă și cei trei copii ai săi. Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Alex Gavrilescu sunt pregătiți să schimbe destinul familiei greu încercate, diseară, de la 21:30, la Visuri la cheie.

 

„M-am renăscut a doua oară. Nu am crezut că vom fi noi norocoșii și că merităm ceva bun. Când a strigat, m-am simțit cea mai specială persoană de pe pământ”, va spune mama în momentul în care echipa va ajunge la ei. „Câți dintre noi reușesc să facă jocul ăsta al imaginației și să trăiască măcar în minte ideea că „acasă” e un grajd?!”, se va întreba Alex Gavrilescu.

 

Femeia a ajuns să locuiască într-un fost grajd, după ce și-a făcut curaj, a luat copiii și l-a părăsit pe soțul abuziv. „M-a trimis să merg la spital, să fac întrerupere de sarcină, eu am zis că nu fac așa ceva și de atunci au început bătăile tot mai des”, va povesti ea. Însă a preferat să trăiască în astfel de condiții decât să mai rămână lângă bărbatul care îi făcea rău.

 

Pentru copii, situația nu a fost deloc ușoară: „Băiatul cel mare nu voia să mai intre la cursurile online, strângeam salteaua, o puneam lângă perete. Îl luam pe cel mic în magazie și stateam cu el pe frig. Era mai greu când aveau sport pentru că se vedea toată suprafața și spuneau că râd copiii de el”, povestește, îndurerată, mama, despre perioada în care cei mici au învățat de acasă.

 

Povestea impresionantă a unei mame și cei trei copii ai săi, care au trecut prin imposibil, diseară, de la 21:30, într-o ediție emoționantă Visuri la cheie. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.