QUEEN lanseaza piesa „FACE IT ALONE” cu Freddie Mercury

Ascultă: https://umusic.lnk.to/FaceItAlonePR

Link YouTube: https://Queen.lnk.to/FaceItAlone/Youtube

Precedează sosirea QUEEN – THE MIRACLE COLLECTOR’S EDITION, care va aparea pe 18 noiembrie.
Precomandă acum: https://Queen.lnk.to/TheMiracle

După ce au generat multe reactii in mediul online, când membrii trupei Brian May și Roger Taylor au dezvaluit pentru prima dată știrile despre o melodie redescoperită a Queen, cu Freddie Mercury, care ar fi luată în considerare pentru o posibilă lansare, piesa foarte așteptată „Face It Alone”, a aparut online.

Existența piesei a fost dezvăluită pentru prima dată de May și Taylor într-un interviu la radio BBC, la concertul Royal Jubilee de anul acesta, la care au interpretat alături de cântărețul Adam Lambert, Roger Taylor descriindu-o ca fiind „o mică bijuterie de la Freddie de care am cam uitat”, Brian May spunând: „Este un cantec frumos, e emoționant”.

Sosirea piesei conduce catre lansarea din 18 noiembrie a unei noi revizuiri a celui de-al 13-lea album al trupei, The Miracle, penultimul care a fost lansat în timpul vieții lui Freddie Mercury, care devine acum disponibil intr-un format cu 8 discuri.

Setul extins include The Miracle Sessions: un disc de o oră cu înregistrări suplimentare nelansate anterior, inclusiv șase melodii nepublicate. La fel de tentant pentru fani, audio-ul include schimburile sincere ale trupei la studiourile din Londra și Montreux, oferind cea mai revelatoare fereastră de până acum în procesul creativ al celor patru membri și bucuria și glumele de la întoarcerea lor la muncă împreună.

„Face It Alone” a fost înregistrat inițial în timpul sesiunilor istorice ale trupei din 1988 pentru acel album, o perioadă prolifică în care trupa a compus aproximativ 30 de piese, dintre care multe nu au fost lansate niciodată. Cantecul a fost redescoperit atunci când echipa de producție și arhivă a trupei s-a întors la acele sesiuni pentru a lucra la reeditarea setului de cutie The Miracle.

„Am uitat oarecum de această piesă”, recunoaște Roger Taylor, „dar acolo era această mică bijuterie. Este minunat, o adevărată descoperire. Este o piesă foarte pasională”.

Single-ul va fi prima melodie nouă cu Freddie Mercury lansată în ultimii 8 ani. Pe albumul Queen Forever din 2014, trupa a inclus trei piese nemaiauzite cu Mercury, inclusiv „Let Me in Your Heart Again”, „Love Kills” și „There Must Be More to Life Than This”.

Vorbind despre piesa redescoperită, Brian May spune: „Sunt fericit că echipa noastră a reușit să găsească această pistă. După toți acești ani, este grozav să ne auzim pe toți patru… da, și Deacy este acolo… lucrând în studio la o idee grozavă de cântec care nu s-a finalizat niciodată… până acum!”

 

Alex Parker face echipă cu Francis On My Mind și lansează single-ul „Love The Way You Lie”

Streaming Link: https://listen.lnk.to/LoveTheWayYouLie
Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=_w9Z6BUSLoM

Producatorul și DJ-ul roman, Alex Parker, colaborează cu Francis On My Mind pentru single-ul „Love The Way You Lie”.
Producătorul a făcut echipă cu Francis On My Mind pentru vocea acestei piese vesele, compuse de Alex Parker, care va fi inclusă pe viitorul EP al artistului.

Alex Parker este un DJ, producător și compozitor român. Parker este cel mai bine cunoscut pentru că a devenit primul DJ care a cântat pe o turbină eoliană timp de peste 5 ore în timpul Festivalului Neversea din România în 2019. Parker a scris, produs și mixat peste 50 de melodii pentru artiști cunoscuți ai României, precum Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj.
Parker a început să ia lecții de pian la 6 ani și, la 13 ani, a început să cânte prin cârciumile din București. Până în acel moment, a fost autodidact, dar a început să studieze teoria muzicală și să urmeze cursuri de canto la vârsta de 14 ani. A câștigat pentru prima dată notorietate internațională în 2016 cu single-ul său de debut, single-ul „Tropical Sun”, produs în Studiourile DeMoga. „Tropical Sun” a fost urmat de lansările sale din 2017, „Synchronize” cu Alexandra Stan și „Fix Your Heart” cu Misha Miller.

Parker și-a făcut debutul la Ultra Music în 2019 cu „In My Mind”, care a fost urmat de „Love Games” și „Addicted”. Tot în 2019, a co-fondat Creator Records și reprezintă artiști precum Holy Molly și Olivia Addams, pentru care a produs și scris single-uri ca „Menage A Trois” și „Dumb”. În 2021, single-ul său „I Want The Money (The Crypto Anthem)”, featuring cântăreața americană HERA, a fost prezentat în clădirea Times Square din New York. Mai mult, această melodie a marcat prima colaborare dintre un artist și o tehnologie gigantică, Elrond Network, o companie de top 50 de criptomonede.

În 2021, Alex Parker a semnat un contract cu Universal Music România și a marcat începutul acestei colaborări cu piesa „Home Alone”, alaturi de Alexandra Stan. În 2022, Alex Parker și-a unit forțele cu Bastien și a lansat single-ul „All This Love”. Au urmat piesele „Sticks and Stones” si „Insecure”.

Francis On My Mind lanseaza melodii pop perfecte de la sfârșitul anului 2019. În timp ce Francis On My Mind cântă ocazional ritmuri electro, artista de 19 ani refuză să fie încadrata într-un gen muzical standardizat. Cel mai recent single, „Functional Kind of Love”, este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite sunetul ei unic de vis.
În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului ei, „Circle of Love”, care a fost ales drept Focus Track la nivel european. Piesa a fost inclusă în nouă liste „New Music Friday” și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea „Swimming Pools”, remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime – „The Summer I Turned Pretty” și „The End”, care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm.
După ce 2021 a fost un an palpitant pentru Francis On My Mind, artista a lansat in 2022 piesa intitulată „Speed Of Light” si „Functional Kind Of Love”.
Francis On My Mind este unul dintre primii artiști care au abordat acest gen muzical din România, urmărind să împletească ritmurile pop cu vibrațiile electro, amestecate cu vibrațiile anilor 80.

 

 

Dora Gaitanovici lansează piesa „Moldoveanu”, al treilea single de pe albumul de debut

Streaming Link: https://Dora.lnk.to/MoldoveanuPR
YouTube Link: https://www.youtube.com/watch?v=vaHnB1q2Urw

Dora Gaitanovici continuă seria pieselor inspirate din folclor, cu inserții mitice și lansează piesa „Moldoveanu”, cea de-a treia piesă de pe albumul care urmează să fie lansat în această toamnă.
Noul single vine în urma pieselor „Ana”, primul single lansat de pe album, care a devenit un adevărat succes în mediul online și a ocupat primul loc în topul Spotify Viral 50 și „Manole”, care a fost o inspirata de legenda Meşterului Manole.
Melodia „Moldoveanu” este compusă de Dora, la fel ca majoritatea pieselor sale.

Este o piesă pe care am compus-o acum mult timp, dar fără să știu exact ce va ajunge. Atunci era doar o piesă, nu era „Moldoveanu”. De curând am descoperit-o în arhivă și mi-am dat seama imediat ce-i trebuie pentru a intra pe album. Am completat pe ici, pe colo versurile și asta a fost. Am făcut-o împreună la sala de repetiție și a ieșit foarte natural… atât de natural încât la final eram toți pe jos, cântam ce ne trecea prin cap fiecăruia și așa s-a născut ultima parte…. dintr-o transă în care am căzut cu toții după o zi lungă de repetiții. Eram perfect sincronizați, inclusiv mințile noastre erau și am simțit că trebuie adăugată partea asta, că face parte din piesă, tocmai pentru că a marcat procesul prin care s-a compus „Moldoveanu”.” – declară Dora.

De asemenea, „Moldoveanu” este o piesă specială, deoarece este prima piesă în care Dora cântă la caval, un instrument special pentru aceasta.

„E prima și singura piesă la care eu cânt la caval. E ceva complet nou pentru mine, deși m-am tot jucat în ultima perioadă cu câteva instrumente de suflat, cavalul are locul lui special la mine în suflet. E cumva parte din inspirația mea pentru acest album. Am mai cântat piesa asta live pentru că eram foarte nerăbdători. Anul ăsta ne-am dat seama ce înseamnă de fapt să lansezi un album. Chiar și după ce ai materialul, sunt atât de multe decizii de luat, iar lansarea pare ceva atât de îndepărtat, până când se întâmplă. Piesa asta ne-a scăpat în playlist la câteva concerte de până acum și s-a simțit extraordinar să aducem ceva nou și plin de caracter în live.
Aproape că nu mai aveam răbdare să lansăm piesa asta și după ea tot albumul. Urmează două evenimente importante pentru noi și ne dorim mult să ne bucurăm împreună cu cât mai mulți oameni cărora le place să ne asculte, sau să-i surprindem plăcut pe cei care nu știu de noi încă.
”  – povestește Dora despre album și despre următoarele proiecte pe care le are în derulare.

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universității de Muzică din București. Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România 2020 și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său, dar și un recital la Cerbul de Aur, unde a cântat alături de Bodo de la Proconsul. Primele piese lansate oficial sunt “El nu ma vrea”, “Colț de lună” sau “Eu te las”. Anul acesta, Dora Gaitanovici a participat în cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania, unde a fost pe primul loc conform voturilor telespectatorilor.

 

 

Lowe lansează piesa „Sugar Rush”, alături de Gioia

Streaming Link: https://listen.lnk.to/SugarRushPR

Proiectul Lowe lansează single-ul „Sugar Rush”, alături de artista de origine italiană, Gioia.
Tesând sunete versatile și diverși vocaliști de pe tot continentul, conceptul din spatele lowe vizează un tip de melodie mai groove, mai dornică și senzuală.

Pe scenă, proiectul este o trupă formată din doi membri care interpretează un concept hibrid de DJ set, combinând vocea și instrumentele live cu un amestec meticulos de beat-uri.

Găsind inițial recunoaștere ca actul de pe hitul proiectului Golan – „Rocket Love”, Lowe a dezvoltat încet o abordare specială față de genul indie.

Gioia este o cântăreață, compozitoare și producătoare de 22 de ani din Italia. Personajul ei seducător, misterios și enigmatic își găsește expresie în melodiile pe care Gioia le scrie și le coproduce. În muzica ei, producțiile pop-dance captivante sunt combinate cu elemente sofisticate inspirate de muzica soul și R&B, pe care Gioia a crescut ascultând-o.
Gioia are o estetică foarte precisă pe care a creat-o în paralel cu muzica ei. După ce a studiat design-ul și arhitectura, are o înclinație pentru desen și design grafic.

 

 

 

Stany colaboreaza cu Rema si Offset pentru single-ul „Only You”

Streaming link: https://umusic.lnk.to/OnlyYouPR

Producătorul si DJ-ul francez, Stany, care a realizat hituri care ii definesc cariera cu artiști internaționali de peste un deceniu; cu toate acestea, astăzi, el lansează un single oficial de debut sub propriul său nume; un banger gata pentru ringul de dans, „Only You”, alaturi de Rema și legenda rap-ului din Atlanta, Offset.

Înainte de lansarea pieselor, Stany a fost indemnat de DJ Khaled, producător de hit-uri, care a povestit un prolog postat pe rețelele sociale (vizionați aici) susținând mai mulți creativi să iasă din culise și să fie în centrul atenției pentru contribuțiile lor. Odată cu lansarea „Only You”, Stany pornește într-o călătorie înfloritoare, infuzând un amestec de afrobeats, muzică house și dragostea lui pentru hip hop pentru a face întreaga lume să danseze.

Producător și DJ, Stany are numeroase discuri de diamant și platină pentru piesele pe care le-a compus si produs. Producătorul francez a lucrat în culise cu unii dintre cei mai mari DJ și producători ai muzicii, lucrând la hituri din întreaga lume, precum „Middle” (DJ Snake, Bipolar Sunshine), „Let Me Love You” (Justin Bieber), „Loco Contigo” (J Balvin, Tyga), „Taki Taki” (Selena Gomez, Cardi B & Ozuna) și multe altele. Stany a început să folosească Windows 95 și a scris cu ezitare prima sa compoziție pe HipHop eJay, înainte de a primi primele reusite.
Beatmaker-ul și-a făcut primele mixtape-uri de acolo, dedicând unul duo-ului Neptunes și a continuat să-și răspândească influența pe scena muzicală franceză. A luat legătura cu producătorul de hip hop DJ Spank și DJ Snake, care împreună au format colectivul FBI: French Beats International și au lucrat pe scena DJ din New York City. În 2015, DJ Snake l-a apelat pe Stany pentru a lucra la albumele sale, care au dat naștere unora dintre hiturile menționate mai sus. De atunci, a contribuit la multe proiecte, toate cu misiunea de a aduce oamenii pe ringul de dans. Întors în orașul său natal, Paris, anul trecut, Stany a decis că este timpul să lucreze la un debut solo care este inspirat de muzica house și Afrobeats și a început să lucreze la piese care vor include unele dintre cele mai mari nume ale muzicii drept caracteristici invitate.

 

 

Alexander 23 si Kenny Beats lanseaza melodia „ILL”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/illPR

Astăzi, 14 octombrie, cântărețul, compozitorul, producătorul și multi-instrumentistul, nominalizat la GRAMMY®, Alexander 23, se luptă cu inima zdrobită in piesa „ILL”, noul său single, cu apreciatul artist Kenny Beats. Acesta marchează prima colaborare a lui Alexander cu un producător de hip-hop, dar lirismul său brut și talentul pentru melodie se află încă foarte mult în centrul cântecului.

„ILL” este însoțit de un videoclip cu versuri izbitor, care evidențiază complexitatea melodiei. Tehnologia timelapse surprinde neliniștea și suferința artistului, ceea ce reflectă impactul emoțional al versurilor care fac referire la texte confuze ale fostului și flashback-uri.

Au trecut doar trei luni de când Alexander și-a lansat albumul de debut – Aftershock. Produs alături de Dan Nigro, proiectul de 11 piese este cufundat în urma unei relații eșuate. Single-ul acustic „Hate Me If It Helps” a fost scris împreună cu Olivia Rodrigo, care a oferit și vocea de fundal, în timp ce marea profunzime emoțională a lui Alexander este expusă cu balada „The Hardest Part”. „Ai inima zdrobită, a crede că ai trecut peste asta când evident că nu, a întâlni oameni noi, a te pune la îndoială și a tuturor relațiilor tale”, a explicat Alexander despre rădăcinile albumului la lansarea sa în iulie. „Dacă despărțirea a fost cutremurul emoțional, crearea acestui album a fost replicile emoționale.”

„ILL” este o extensie a acestui sentiment. Alexander a continuat în exterior concentrându-se pe turnee. În această vară, a cântat în mai multe date de festival, inclusiv un spectacol principal în orașul natal, precum și la Lollapalooza, Life Is Beautiful și Firefly în Dover, Delaware. Nativul din Chicago l-a susținut și pe John Mayer în turneu la începutul acestui an, înainte de a începe primul său turneu din America de Nord, Marea Britanie și Europa, în octombrie.

Numai în ultimii câțiva ani, artistul crescut de la Chicago, Alexander 23, a făcut un salt monumental de la îndrăgitul artist pop din dormitor la producător de hit-uri nominalizat la Grammy și forță muzicală apreciată. Împreună cu lansarea EP-ului său de debut auto-produs din 2019, I’m Sorry I Love You și continuarea lui din 2021 – Oh No, Not Again! – cu „IDK You Yet”, un hit viral masiv care se apropie cu pași repezi de statutul de platină – producătorul din ce în ce mai solicitat a câștigat o nominalizare la Grammy pentru co-producția „good 4 u” de triplă platină al Oliviei Rodrigo.

 

 

SG Lewis si Tove Lo colaboreaza pentru melodia „Call On Me”

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/CallOnMePR

Cântărețul, compozitorul, producătorul și DJ din Londra, SG Lewis, împărtășește o noua melodie de pe urmatorul sau album – „Call On Me”, un imn atemporal pentru ringul de dans, cu artista suedeza, Tove Lo. Cel de-al doilea album de studio, AudioLust & HigherLove, este programat pentru lansare pe 27 ianuarie 2023 și este disponibil pentru precomanda aici: https://sglewis.lnk.to/AudioLustHigherLovePR

Coprodus alături de prietenul apropiat și colaboratorul de lungă durată al lui SG, T.E.E.D, „Call On Me” se canalizeaza asupra spiritului dance-pop și hedonismul electroclash si este o odă dedicata iubirii obsesive și un îndemn pentru a intra pe ringul de dans.
„Am încercat să fac o melodie în sensul „You Spin Me Round (Like a Record)”,” dezvăluie SG Lewis. „Captează sentimentul de poftă înaintea oricăror regrete sau defecțiuni ale acestor emoții. Este vorba doar despre pofta de cineva. Tove a fugit cu ideea și totul a devenit foarte distractiv.”

„Call On Me” urmează mentionarile despre cel de-al doilea album al lui SG Lewis, AudioLust & HigherLove, pe care acesta îl construiește caleidoscopic ca pe un viitor-disco intr-un album expansiv și ambițios, format din doua jumătăți: la un capăt al spectrului, el creează genul de melodii perfecte pentru ringurile de dans, rave-urile subterane, petrecerile la piscină și festivalurile subzistă. La celălalt capăt, accesează un nivel mai înalt de extaz pop atemporal, ancorat de cantitatea potrivită de aer rock, instrumentație organică și elocvență vocală.
Este o colectie diversa de linii clasice, dar profund contemporane, de la unul dintre cele mai bogate talente de producție ale ultimul deceniu și include o colecție de succes de invitați, inclusiv Tove Lo, Ty Dolla $ign, Lucky Daye și multi altii care urmează să fie anunțati.

SG Lewis și-a consolidat statutul de cei mai căutați producători de muzică, colaborând cu oameni ca Elton John, Clairo, Khalid, Aluna, Victoria Monet, Raye, Ray BLK, The
Chad Hugo, Gerd Janson, Conducta de la Neptunes/N.E.R.D și mulți alții. Albumul său de debut, lansat anul trecut, a văzut una dintre armele secrete ale pop modernului ieșind în față cu elogii de critici, precum The Guardian, NME, Evening Standard, Clash, GQ, Notion, Mixmag și multe altele.
SG Lewis a produs piesa de succes a lui Dave „100M’s” și a co-scris „Hallucinate” pentru albumul numărul unu al lui Dua Lipa, Future Nostalgia.
Acel artist rar din Marea Britanie, capabil să facă zgomot de ambele maluri ale Atlanticului (și dincolo), SG Lewis și-a început turneul extins din SUA (50.000 de bilete) săptămâna aceasta, cu spectacole sold out în DC și NYC. El va fi în turneu în toată țara pe parcursul lunii octombrie, culminând cu un spectacol de referință la Teatrul Grec din LA pe 4 noiembrie.

 

Lil Baby a lansat albumul „It’s Only Me”
Streaming link: https://umusic.lnk.to/ItSOnlyMePR

Lil Baby, rapperul, mogulul și filantropul din Atlanta, nominalizat la Grammy din Atlanta, lansează albumul „It’s Only Me”.
In urma cu cateva zile, Lil Baby a lansat piesa „Heyy”, care prefigurează noul album foarte așteptat al lui Lil Baby, It’s Only Me, care se pregateste sa devina una dintre cele mai impactante lansări din toate genurile în 2022. Albumul cu 23 de piese urmează materialul său fundamental din 2020, My Turn și include apariții notabile de artiști, inclusiv Future, Young Thug, Nardo Wick, Fridayy, Rylo Rodriguez, Jeremih și Pooh Shiesty.

Lil Baby s-a impus drept unul dintre cei mai renumiți și aclamați artiști din lume, de la debutul său în 2017. Celebrul catalog al lui Lil Baby a depășit 22 de miliarde de ascultari și a acumulat o listă din ce în ce mai mare de distincții, inclusiv Cel mai bun artist nou de la BET, cel mai bun artist hip-hop de la VEVO din 2020, MVP Rap Caviar, artistul global al anului de la Apple Music, mai multe nominalizări la Grammy și o victorie notabilă la MTV VMA pentru cel mai bun hip hop pentru „Do We Have A Problem” cu Nicki Minaj. Albumul său din 2020, My Turn, a fost cel mai difuzat și cel mai vândut album al anului, iar succesul său „Drip Too Hard” cu Gunna s-a alăturat recent unui grup de elită de doar 85 de cântece din istorie pentru a primi certificarea RIAA Diamond. Rapperul urmează turneul său nord-american „One Of Them Ones” cu Chris Brown, precum și premiera documentarului său Untrapped: The Story of Lil Baby prin Amazon Prime Video, împărtășind un ochi intim asupra carierei lui Baby. .

IT’S ONLY ME TRACKLIST:

1. Real Spill
2. Stand on It
3. Pop Out feat. Nardo Wick
4. Heyy
5. California Breeze
6. Perfect Timing
7. Never Hating feat. Young Thug
8. Forever feat. Fridayy
9. Not Finished
10. In a Minute
11. Waterfall Flow
12. Everything
13. From Now on feat. Future
14. Double Down
15. Cost to be Alive Feat Rylo Rodriguez
16. Top Priority
17. Danger
18. Stop Playin feat. Jeremih
19. FR
20. Back and Forth EST Gee
21. Shiest Talk feat. Pooh Shiesty
22. No fly Zone
23. Russian Roulette

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.