Amintirile din liceu nu se uită niciodată. Râsul din ultima bancă. Copiatul la test. Prima dragoste și prima suferință din dragoste. Primul om, care nu era părintele tău, cu care ai împărtășit secrete, amintiri și momente. Același om care te-a trădat. Aceste lucruri nu au fost uitate niciodată, iar cea mai frumoasă merită o piesă.

 

Și nu orice piesă, ci o colaborare HIT între Mira și Uzzi. Aceștia spun povestea unui cuplu care a atins succesul și care, odată cu descoperirea lui, ajung la certuri toxice de la orice lucru. Inclusiv de la bani. Colaborarea dintre cei 2 surprinde pe toată lumea, iar unul dintre fanii care a auzit deja piesa pe TikTok, afirmă în comentarii “Nu-mi imaginam c-o să scoată Mira cu Uzzi piesă vreodată.”.

Mira afirmă despre piesă “Este genul de piesa care nu trece ușor neobservată. Este genul de mesaj care atinge o masă mare de oameni, din păcate. Banii pot sa îți aducă raiul dar și iadul, iar piesa asta fix despre asta vorbește. Când am scris piesa, inițial era cu totul alt subiect și ne-am dat switch din vers în vers și cred ca mai bine de atât nici nu putea sa iasă. Imediat cum am terminat de scris am zis, “piesa asta dacă nu e cântată cu Uzzi, nu e cântată cu nimeni hahah” si iată… De aici las oamenii sa vorbească mai departe.”

Piesa este o co-producție între HaHaHa Production și Miralicious. La muzică au lucrat Mirabela Cismaru, Bianca Dragomir, Renvto, Feenom, Alin Adrian Demeter și Damian Rusu, de versuri s-au ocupat Mirabela Cismaru, Alin Adrian Demeter și Bianca Dragomir, iar producția a fost creată de Feenom și Renvto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.