Louis Tomlinson canta in premiera in Romania pe 17 septembrie 2023 la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber. Biletele se pun in vanzare pe 21 octombrie la ora 11:00 dar fanii iaBilet vor avea acces inca de pe 19 octombrie la un numar promotional de bilete daca instaleaza aplicatia iaBilet din AppStore sau GooglePlay. Artistul britanic, fost membru One Direction nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Louis William Tomlinson este un cantaret si compozitor englez care a ajuns faimos fiind membru al celebrei trupe One Direction.

Louis si-a inceput cariera initial ca actor in seriale TV inainte de a participa la o auditie pentru The X Factor in 2010. Dupa ce a fost eliminat ca interpret solo, acesta a fost format un grup cu alti patru concurenti, astfel nascandu-se trupa One Direction. Formatia a devenit una dintre cele mai bine vandute trupe din toate timpurile.

In 2016 trupa a luat o pauza si Tomlinson a lansat ca artist solo „Just Hold On”, in decembrie 2016. Piesa solo a atins apogeul pe locul doi in UK Singles Chart si a fost certificata cu discul de platina in Marea Britanie. In 2017, Louis a lansat „Back to You” in colaborare cu Bebe Rexha, piesa cu peste 400 de milioane de vizualizari pe Youtube. In acelasi an, Tomlinson a lansat si „Miss You” si a aparut pe lista lui Debrett din 2017 a celor mai influenti oameni din Marea Britanie.

Doi ani mai tarziu, Tomlinson a aparut in sezonul 15 din The X Factor ca judecator si mentor. In 2019, Tomlinson a lansat single-urile „Two of Us”, „Kill My Mind”, „We Made It”, „Don’t Let It Break Your Heart” si „Walls”. Albumul sau de debut solo, Walls, a fost lansat in ianuarie 2020 si s-a bucurat de un succes incredibil.

Acum aveti ocazia sa il vedeti live pe Louis Tomlinson in Romania, in 17 septembrie 2023 la Arenele Romane din Bucuresti.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iaBilet la urmatoarele preturi:

– primele 200 de bilete din fiecare categorie: VIP 329 lei, Teren 269 lei, Acces General 209 lei
– presale: VIP 349 lei, Teren 289 lei, Acces General 229 lei
– la acces: VIP 380 lei, Teren 300 lei, Acces General 250 lei

Un eveniment BestMusic Live

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.